0 oy
718 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar dün doğum yaptım 35+4 günlük bebeğim hastanede ben evdeyim down sendromlu olabilir dediler test falan yapmadan emin değiliz sadece şüphe dediler başına böyle bişey gelen var mı down olabilir deyipte olmayan 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kimse yok mu
tarafından
Inşallah canım bende dua ediyorum zaten doktorda emin değiliz dedi daha da üstünde durmadılar zaten öyle bişey olsaydı mutlaka bilgi verirlerdi lütfen sizde dua edin bebeğim için
-Reklam-
0 oy
(1,264 puan) tarafından
Insalh öyle değildir canım  Rabbim hayırlisini versin hamileyken test falan yapmadin mı canım benim 
tarafından
Yok hayır yaptırmadım
0 oy
(198 puan) tarafından
Tarama testi yaptırmamış mıydın canım inşallah öyle değildir Allah'ım yardımcın olsun çok zor bı durum şuan 
tarafından
Yok hayır yaptırmadım zaten doktorda emin değiliz dedi test yapmadan öyle dedi bebeğimi kucağıma bile alamadım başka hastanede şu an doktorlarda öyle bişey olsaydı mutlaka üstünde durmaları gerekmez miydi eşime bi hafta sonra test yaparız demişler öyle bişey olsa ilgilenmeleri gerekmez miydi
(198 puan) tarafından
Gördün ama dimi başka bebek vermesinler Allah korusun bilemedimki şimdi ne alaka oyle 1hafta orda tutup sonra test yapmak
tarafından
Sadece fotoğrafını gördüm bana benzetti görenler kesin bişey de demediler 35 +4 günlük 2970 gram 49 cm baş çevresi ise 32 yaziyo kâğıtta gelişimi geri de değil bence
0 oy
(168 puan) tarafından
Canim bende erken doğum yaptim genetige gönderdiler bizi down sendromlu olan bebeklerde avuç içinde 2 çizgi olur dediler bi arkadaşın kızından da şüphelendi doktor kan aldılar eline yuzene kas yapısına kadar baktılar yani yüzünden anlaşılıyor sen gördün mu bebeğini 
(168 puan) tarafından
Erken doğum olduğu icin ilk gun bakimlari yapılır 1 hafta içinde bütün tahliller testler yapılır beyin kalp ciğer ultrason net gerekliyse down sendromu testi basit genetik bakacak sizide çağırırlar buyuk ihtimal akraba evliliği mi ailede engelli falan var mi diye sorarlar doktorlar zaten bakınca anlıyor bence daha küçük olduğu icin yüzünden anlamamislardir kafa ölçümü falan yaparlar sıkıntı etme bisey çıkmaz insaALLAH
(168 puan) tarafından
Canim ayrıca özel hastane bile olsa hic bir test icin ücret alamazlar çünkü cok testleri var prematüre bebekler icin
tarafından
Baş çevresi 32 yazıyor verdikleri kâğıtta 2970 gram 49 cm 35+4 günlük doğdu sence gelişimi haftasına göre iyi değil mi
(168 puan) tarafından
Bence iyi çünkü daha 35 haftalık kilosu falanda gayet iyi sağlık sıkıntısı falan yoksa erken taburcu olursun genetik sonucu cok gec çıkıyor bizde oyle olmuştu 3 ay falan sürdü ama yatılı hasta olduğu için erken cikabilir
(168 puan) tarafından
Benim kizimda gelişme geriligi ile dogdu 32 haftalikti ama ölçümler 29 haftaliga uyumluydu  1089 kilo 27 cm bas 40 cm boy seninki gayet iyi yani
0 oy
(53,906 puan) tarafından
dogmus.bebektende anlasinlar bari ikilemde niye birakiyorlar gözleri cekiktir bsbeginin belki benzetmislerdir canım
tarafından
Bende zaten kesin bişey söylemediler diye merak ediyorum daha bebeğimi kucağıma bile alamadım sadece fotoğrafına bakıyorum
0 oy
tarafından
Bizim hastane de doğum anına kadar bebeğe down dediler anne de bana da çok üzülmüştü bebek bi doğdu sapa saglamdi Allah bilir en iyisini eger öyleyse de imtihanin dir hem özel cocugu olan anne babalar öbür dünya da o evlatları sefaatci olacaklar senden
0 oy
tarafından

Bebeğini  gördüysen emin ol yüzünden bile anlaraın sen benim yeğenim var çünkü ordan biliyorum  eğer ki rabb'im sana evladını down sendromlu nasip etmişse de üzülme kendini  yıpratma yeğenim okadar uysal okadar masum ki hamileyken dedim eğer başıma gelse vardır Rabbimin bir hikmet'i  der susarım demiştim kötü bişey gibi düşünme 

İlgili sorular

+3 oy
7 cevap 275 göst.
16 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Ozgen (1,101 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 203 göst.

Kategoriler

1,470,052 soru

24,081,081 cevap

331,213 kullanıcı

...