0 oy
1,981 göst.
Diğer kategorisinde (219 puan) tarafından
Kızlar kayınvalidenizle eşinizin babaannesi birde eltinizle aynı apartmanda oturuyorsunuz apartman aile apartmanı. Aile apartmanı diye kendi evinizin dış kapısının anahtarını üstünde bırakırmısınız yoksa aile apartmanı da olsa öylr anahtarı kapının üstünde bırakıp kimsenin girmesine izin veremem mi dersiniz anahtar kapının dışında duracak dolardan giren zile basmadan girecek merak ettim 

38 Cevaplar

0 oy
(13,306 puan) tarafından
Kayınvalidem ve ben oturuyoruz onunki sürekli asılı ve ben aşağı inerken takarım içeri girerken içeri alırım gelirse kapıyı çalar. Bi annemler buradayken üstünde bırakıyordum artık onu da yapmayacağım iyice haddini aşan farklı konularda tavırları oldu. Bebek de geliyor sanıyor kapıda hep anahtar olacak. Bence alıştırma en başından. Kavgaysa kavga. Geçen tesadüfen kalmış görümcenin kocası çat açtı kapıyı girdi. Ne diyebilirim ki şimdi ona. Biz bir de rahatız şort falan giyeriz yanlarında çoğu arkadaş burda daha kapalı eğer öyleyseniz hiç hoş bir durum değil ki adam ay kusura bakma bir an boşluğuna geldi çalmadım kapıyı da dedi yani. 
(219 puan) tarafından
Ayn canım Bn testtürlüyüm o yüzden benlik hiçhiç değil
(13,306 puan) tarafından
Yani ben de eve girince hemen daha sütyeni atarım üstümden ya öyle karşılaşsaydık hiç hoş değil.
-Reklam-
0 oy
(1,268 puan) tarafından
Kayonvalidem ile altlı üstlü oturuyoruz. Ben kapımda bırakmıyorum . benden izinsiz kimse evime girmezde. Çat kapı dahi gelmezler ben davet edersem ancak o zaman gelirler. Aile apartmanıyız ama yinede herkesin bir özelinin olduğunu düşünüyorum insanlık halidir
(219 puan) tarafından
Ayn bncede en iyisini yapıyorsun insanın bi özeli olur belki eşimle ilgilenecem o an kaynanam ın gelmesini bizi o şekilde görmesini istemem
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Ben bırakmazdım en basitinden bazen dışa girrrken havlumu almayı unutuyorum hadi öyle bı zamanda eve biri girse aman Allah muhafaza hiç gerek yok
0 oy
(945 puan) tarafından
Tabiki de birakmam gelmek.isteyen kapıyı calsin bi zahmet. Belki yatiyorum banyodayım girilir mi öyle lap diye 
0 oy
(202 puan) tarafından
Yav ne birakacam üstünde valla bütün kapıyı nekadar kitleniosa okadar kitlerim bu devirde babana bile guvenmicn anahtarı içeri al bide kitle 
0 oy
(168 puan) tarafından
Aile apartmaninda kalıyorum maalesef ilk evlendiğim aydan itibaren anahtar nedense kapının üzerinde kaynanamin da öyle istediği gibi girer çıkar bir gün esim evde yok diye yatak odama girdi esimde yanımdaydı uyuyorduk aslinda duydum geldiğini ama esimi uyandırmadım odaya girince esim kızdı anahtarı aldi elinden rahatsız oluyordum kafaya göre gelip gitmesinden esim nolcak girsin diyordu en son bu olay olunca aldık anahtarı doğum yaptim torununu sevmek icin günde 5 6 kere gelir ikide bir zile basmayim diye çıkarken anahtarliktan anahtarı aldi kapıya taktı gitti yine basa döndük ben alıyorum kapıdan o giderken yine takıyor şimdi köyde ben memleketteyim gidince aynisini yapacak kizicam kapıyı sokelim en iyisi dicem 
(219 puan) tarafından
Ayy ne kadar sinir bozucu bi durum yaa Allah yardımcın olsun bian o kaynananın saçını başını yolasım geldi kusura bakma fa
(168 puan) tarafından
Her halimi görmüştür banyodan cikarim ki odada oturuyor esim yaklaşmak istese git kapıya bak anahtar üstünde mi derim odayı bile kilitlerim evimde rahat degilim anlican
0 oy
(9,610 puan) tarafından

Şimdi gereksiz olucak ama size bise anlatiyim birakirmiyim birakmazmiyim siz karar verin ☺️☺️☺️ 

Bizim evde bizden önce kiracı varmış ev bize ait eşim kiraya vermiş ve nasıl oluyosa bina kapısının anahtarida bizim dairenin kapısını açıyo ben başına bu olay geldikten sonra öğrendim..Eşimle nisanliyiz o normal çalışıyo ben vardiyalı çalışıyorum gece vardiyasindan çıkıp bu eve geldim eşya gelicekti benim teslim almam gerekiyo adamlarda 9 10 gibi gelicekler bende işten 6da çıktım geldim dedim bari onlar gelene kadar uyurum çoğu eşya gelmişti yani tek tük eşyalar geliyodu yatak odasında yatakta uyumuşum daire kapisininda koruyucu kilidi varya onu kapatmıştım..En ufak sese de uyanan biriyim baktım takirtilar geliyo bi kalkıp bakarım ki eltimle en alttaki kiracı..(biz 3 elti altalta oturuyoruz en alt kat kira ben en üstteyim)..noldu yenge dedim ses duydumda o yuzden geldim dedi kiracida diyoki yatak odasi teslim edilirken gördüm çok beğendim onun fotoğrafını çekmeye geldim dedi dedim boşuna çekme benimki sadece tek üretim serisi yok dedim oda orda bozuldu ikisininde dediği birbirini tutmuyo ama varya başımdan aşağı kaynar sular döküldü ne diyeceğimi şaşırdım hayatımda ilk defa böyle bi saygısızlık gördüm..eltime benden veya eşimden başka kim gelebilir dedim ses duyman normal eşyalar geliyo veya ben gelip düzenleme yapıyorum dedim sustu kaldı kiraciyada ayar verdim ama sinirlerim alt üst oldu normalde hayatta böyle patavatsız bi insan değilim ama benim bile ayarlarimla oynadılar..milleti alıp evime getirmekte neyin nesi demekki biz yokken daha kaç kişiyi eve soktu gösterdi o gün eltimin yanında cilingiri arayıp kilidi komple degistirttim..Şimdi bacım sen söyle bırakırmısın anahtarı ☺️☺️☺️
(219 puan) tarafından
Ayy iyi yapmışsın kız
(9,610 puan) tarafından
O yüzden kimseye güvenim kalmadı gelmek isteyen varsa bi zahmet zile bassın
0 oy
(1,424 puan) tarafından
Öyle sacmalik mi olur kız herkesin evi kendine yol geçen akraba geçen hanimi orası sana öyle mi yap diyorlar.
0 oy
(396 puan) tarafından
Kesinlikle bırakmam o ne saçmalık ya belki don atlet geziyorum evde belki kocamla özel bi anım vardır öyle saçmalık mi olur
0 oy
(263 puan) tarafından
Her zaman kitlerim üst kaynana alt görümce ama açık bırakmam niye bırakım gelen çalsin zili bem evde belki çıplak kalacam rahat edemem açık kalırsa esimde kitle der her zaman
0 oy
tarafından
Tabiki bırakmam bina aile binası oabilir evin içi de ben im özelim sonuçta zırt diye girilsin istemem
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Bizde aile binasındayız hiç birimiz bırakmayız, annemler bırakıyor, yengemin hep üstünde anahtarı
0 oy
(3,135 puan) tarafından
Ben aileyle yaşamıyorum evim başka semtte ama ablam eski evinde yapardı. Ben de her oraya gittiğimde anahtarı içeri alırdım. Eniştem akşam niye aldin derdi çünkü annesi hemen arayıp söylerdi anahtarı içerde diye. Ben de dedim ki eve pat diye girilmesini sevmem ben burda misafirim annen pat diye giremez eve dedim. Bir şey demedi. Çünkü o kadın ablamla enistem odada uyuyorken oturma odasının penceresinden eve girmiş biri. 
0 oy
(1,328 puan) tarafından
Asla birakmam canım annemlerde aynı binada gelinlerinle ne annm öyle birşey der nede buna izin verir herkesn özel hayatı var ahirin kapısı bile kapalı olur yani 
0 oy
(14,195 puan) tarafından
Kaynanama kalsa benden bunu yapmamı bekler ama yapmam şortla falan geziyorum evde mesela pat anahtariyla kapıyı acıyor 2 kere yaptı sinirlendim birsey demedim 3.kez yine yaptı hemde eşim evdeydi yani farklı bir durumda olsak napacaktı acaba. Anne bir dahakine kapıya vur ben açarım merak etme dedim o gün bugündür yapmıyor ne ayıp ya bırak evine o şekilde girmeyi ben gelinimin yatak odasına bile giremem ama simdikiler odamizdan çıkmıyor sorsan cahil edepsiz olan biziz. Ay ne dolmuşum :D
0 oy
(349 puan) tarafından
Aile apartmani da olsa herkezin evi mahremi sonucta tabiki uzerinde birakmam gelmek isteyen kapiyi calar bende acarm oyle pat dye girip gelemez ya musait olurum ya olmam sonucta
0 oy
tarafından
Asla bırakmam belki banyodayım belki üstüm müsait değil belki uyuyorum çok saçma 
0 oy
(542 puan) tarafından
Bırakmam canım girmek isteyen zile bassın öyle girsin

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 537 göst.
+2 oy
2 cevap 114 göst.
21 Mart 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 229 göst.
21 Mart 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu