+2 oy
85 göst.
Diğer kategorisinde (1,554 puan) tarafından

Niye?

SENDE GIRECEKSIN 2 METRE yerin dibine,  ZİHNİNDEKİ BU KARMAŞA YÜREĞİNDEKİ EGO NIYE ?

Seni de saracaklar 5 metre beze
ÜÇÜN  BEŞIN HESABIYLA BU BENCILLIK NIYE?

GUN GELECEK BIR AVUC TOPRAK UZERINDE
TOPRAK KUCAKLAYACAK SENI 
BI TEK AMEL DEFTERIN SENINLE
EKTIKLERINI BICME VAKTI  GELDIYSE
MALIN MÜLKÜN DAVASINI GÜTMEK NE DIYE?

Nasıl kızlar  😀😃

2 Cevaplar

+1 oy
(2,162 puan) tarafından

Maalesef günümüzde ki insanlar bunun bilincinde değil 😔 Sanki hiç ölmeyecekmiş gibi yaşayıp birde ego tatmini , hele ki kendilerinden fetvalar çıkarmaları falan . Çok üzülüyorum, yazdıkların da o kadar haklısın ki 

(1,554 puan) tarafından

İnsanları artık ciddiye dahi almıyorum varya eskiden olsa basit durumda neler neler ederdim şimdi Allaha havale edip arkamı dönüp gidiyorum. Neden biliyor musun çünkü teknoloji çağında ki ileri kaea cehalet kangren durumda. 

2025 i hala 1800 lerdeki kafada yaşayan çok insan var hatta belki taş devri gibi bi algı da diyebilirim. 

(2,162 puan) tarafından

Hiç sorma ya valla artık bende çok dikkat etmeye çalışıyorum insanlara karışmamak için 

(1,554 puan) tarafından

Dusunsene haddini bildirsen nolcak ki sen mi adam edeceksin ailesi terbiye edememiş bide bir değil iki de degiller hangi birini ? 

Eşim çok tepkiliydi aşırı kavgaya meyillidir.  Yalvar yakar anca eşimi uzak tutuyorum düşün. Adaletsizlige asla gelmez. En son cocuk oldu da duruldu. Konuşa konuşa yani ha gi birine?  Tahammülvicdan  ve insanlık gerçekten erken yaşta aramızdan ayrilmis ben onu görüyorum çok acı 

-Reklam-
+1 oy
(1,554 puan) tarafından

Dörtlük olarak yazdım ama paylaşım kaydirmis 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 204 göst.
21 Mart 2025 Diğer kategorisinde Tayfa 2022 (1,554 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 540 göst.
0 oy
5 cevap 333 göst.