0 oy
496 göst.
Diğer kategorisinde (25,181 puan) tarafından
Valla sizin yüzünüzden gaza geldim bende kışlık yapmaya başlıcam. Annem domates sosuda yap demişti ama uğraşamam dedim :D nerelerde kullanılıyor domates sosu hangi yemeklerde 

7 Cevaplar

0 oy
(11,499 puan) tarafından

Kızartmalara makarnanın üstüne kullanıyorum birde menemende canım

(25,181 puan) tarafından
Tmm cnm sağol
-Reklam-
0 oy
(30,257 puan) tarafından

Ben kahvaltılık sos yaptım:)

(25,181 puan) tarafından
Nasıl yaptın cnm
(30,257 puan) tarafından
Kuzu dometsi aci biber tatli biber kirmizi biber sarimsak rondodan geçirdim koydum kaynattin tuzunu yağını attim icine karsitirdim sicak sicak kavanozlara doldurdum ağızlarını cok sıkı sekilde kapattim
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Noruyon kizz
(22,057 puan) tarafından
:DDD puahahahaahahahahahh  bende seni cok seviyorum aşkimmmmm
tarafından
Ahaahhaahh canimsin knk kuserim sana wp den yazbana yatmadan once iyi geceler demeyi unutma ahahahahahah
(25,181 puan) tarafından
Lan diloo nerdesin sen lan
(22,057 puan) tarafından
Dilom benimle aşk yasiyoruz :Sddddd
tarafından
Selin canim hesabi sildim yine geldim ama yine gide bilirim :-D
0 oy
(899 puan) tarafından

Valla canım ben domates soslu mantı yapıyorum ona kullanıyorum kızartma üstüne kullanıyorum pizza yaparken sosuna kullanıyorum herşeye kullanıyorum ben  :)))

Ayrıca domatesli kapya biberli falan sos yaptım o başka amaa o acı sos onu kahvaltı da yada akşam yemeklerinin yanına yada 5 çayının yanında ikram ediyorum :) 
(899 puan) tarafından
Tamam canım ama yine de bazıları az bazıları çok o yüzden ortalama yazayım kilolarını mesela 10 kşlo domatesten yapcaksan acı sosu bunun için 3 4 kilo kapya biberi ve 10 15 tane yeşil biberi rondoda tamamen çek 1 bardak yağda kavur bunları iyice sonra domatesleri iyice çek rondoda kavrulan biberler ekle bayağı pişsin bu çeksin bayağı suyu domateslerin pişince  yarım demet maydanoz kıy 2 başa yakın sarımsak iyice robottan çek yarım kilo top acı biberi de temizle taneli şekilde doğramadan bu malzemelerin hepsini de ekle tencereye ve 1 bardak sirke koy 5 10 dk daha kaynasın ve sıcak sıcak kavanozlara doldur
(25,181 puan) tarafından
Canım sirke çay bardagı ile mi
(899 puan) tarafından
Bu ölçüde su bardağıyla ama az yaparsan daha az ekle yada çok sevmezsen daha az ekleyebilirsin tuzu yazmayı unutmuşum bu arada :))
(25,181 puan) tarafından
Bunu kahvaltıda ekmek banıp yemelik yapıyoz dimi :)
(899 puan) tarafından
Aynen canım istersen kahvaltıda ye ekmek bana bana istersen 5 çayında börek yanına falan koy küçük sosluklarla misafirine hatta ben bayat ekmekleri ince ince dilimleyip üzerine  bolca bundan koyup üstüne kaşar koyup fırınlıyorum :) efsane oluyor
0 oy
tarafından
Herşeye kullanılır dometes konulan herşeyde. Ozellikle kızartma pizza corbalarda cok iyi oluyor 
(25,181 puan) tarafından
AA tamam cnm sağol
0 oy
(163,521 puan) tarafından
Omer cok uslu desene yoksa sen bu islere girisemezdin ahhhh bu ömer hic teyze kanka sozu dinlemiyo :((
(25,181 puan) tarafından
Oyy canımız teyzemiz ulan senin yüzünden cocuguma nazar değecek :D biz beraber mutfakta kukuli şarkıları ile iş yapıyoz bikere :D
(163,521 puan) tarafından
Biktim o kukuliden laa baby boyumda ellerini yikayi dinkiyo
(25,181 puan) tarafından
Hahaha cok güzel ama ya :D ben cok seviyom
0 oy
(18,734 puan) tarafından

Menemen taze fasulye sarmanin içine domates giren bütün yemeklere iste :D

(25,181 puan) tarafından
Tamam cnm :D

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 658 göst.
2 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 144 göst.
24 Ağustos 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Manolyam (3,352 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 356 göst.
20 Ağustos 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde 182838485868 (14 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,400 soru

24,168,708 cevap

335,754 kullanıcı

...