0 oy
722 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Ben uyutuyorum zorla. O geliyor gürültü yapıyor evde. Bebek uyanıyor.  Sonra ben yapmadım kendi uyandı diyor. Gözlerimle görüyorum diyorum dolabı pat diye kapattın ondan sıçradı diyorum :O oyyy oyyyy... Bütün yükü analar çeker vesselam :angry:

19 Cevaplar

0 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap

Ben de eşime sessiz konuş.diyorum fısıltı ile konuşamıyor adam illa o borozan sesini çıkaracak ayy ses tellerini yolasım geliyor :woot:

tarafından
Ayyyyyyynııııısııı... sessiz ol diyorum tamam diyor tekrar bebek sıçrıyo tekrar uyut döngü halindeyiz :D
tarafından
Ben ona veriyom bak valla diyom tek başına yapmadım.
tarafından
Diyorum onu ...O durumda şey diyor. Gel oğlum baban burda bak ben senin babanım ben sana yeterim :D pu ha ha ha ha .. memesi olsa tribinden geçilmeyecek zaar...
tarafından
Bak hatırladım
gıcık olasım geldi şu an kocama :)
tarafından
Ahahaha dur kız benim yüzümden yapma öyle şeyler. :D
-Reklam-
+2 oy
tarafından

Bir de her ağlamasını aç zannetmelerine de ayar oluyorum. Ulan senin kafan kadar memem var benim aç ne demek :woot:

(7,436 puan) tarafından
Aha aha onu genelde Kaynanalar söyler ama çocuk her durmadiginda bu çocuk ac sanki sutume ortak oldun he canım çocuğu zevkine aç bırakıyorum
0 oy
tarafından

Ahh ahh bide demezler mi 

NAPOYOSON KO :ermm:

tarafından
düzenlendi
Evet ayar oluyorum ona zaten.
tarafından
Iyi ki bi doğurdun tek doğuran sen misin diyor bana şimdilerde onu bellemiş :( :'( doğum zamanımda kendisi derdi çok çektin zor oldu anormal idi filan demişti.  Unuttu zaarsaaaaa
0 oy
tarafından
Benm eşim benimle beraber çeker hatta o benden daha çok bakar oğluma :))
tarafından
Hey maşallah
tarafından
Sağol canım :))
0 oy
tarafından
Benim eşim ses yapmaz da çocuğa hiç bakmıyo ya al yemeğini yedir diyom ümmü yemiyo bu diyo yer aç o çocuk oyunla ver diyom yok anam yok en son dün bıraktım ikisini yedir banane dedim çorba bitmiş ama hangisi yedi bilmiyom belki de kendi yedi çocuğa yedirdim dedi :D oyun oyna çocukla diyom ağlatıyo sadece uyutma işini iyi yapıyo onu da nasıl yapıyo bilmiyom çocuğu bırakıyor yarım saat sonra bi bakıyom ikisi de uyumuş 
(2,575 puan) tarafından
:)))))) sizinki yine bakmiyosada zarar vermiyor. Benimki yanına uzanıyor çocuğum uyicak ha öyle bı horluyo ki oğlum kivraniyor sussada uyusam der gibi alıyorum yanından kucağıma aldığım an uyuyor oğlum sabahta diyor Murat efeyi uyuturken yanında uyuya kalmisim ama Murat Efe öbür odada uyuyor sesinden:))
tarafından
düzenlendi
Vah garibim murat efemmm vay :D bak burda kardeş barış da aynı dertten muzdarip
tarafından
:D ah kıyamam ya. Yoğurt çorbası yaptım valla kim yedi bilmiyom oğlum yedi dedi ama güvenemedim :D
tarafından
Sen de güzel yapmışsın anam yoğurt çorbasını. Adam yemiş  :D
tarafından
:D ne bilem ben sevmedim de o sevdi mi bilmiyom
0 oy
(1,096 puan) tarafından
Hee benimkide yiğenine gülüyor baba olmak kolay degil sende benim gibi uykusuz kalmıssın dedi. O da ben ayrı odada yatıyorum bakmıyorum bebege diye hava atıyor cok matah ya bebekle ilgilenmemek. Eşim de sonra bana donup dedi ki bak herkes ben degil. Sadece suratına bakıp onun da aylarca Baska odada kapıyı kapatıp yattıgını hatırlattım 
tarafından
4 aydır o da tv odasında yatıyor.  Hatta kapıyı kapatıyor ağlarsa duyup uykum kaçmasın diye :D neyse ben de bağrıma basar koca yatakta ogluşumla keyif yaparız gece kalkmaları üzerime işemeler kusmalar ufff macera dolu :D
(2,575 puan) tarafından
He bide şey yaparlar uyanirlar telefonla konuşurken ya sorma sabaha kdar çocuk uyutmadi der. Halbuki uyanık olan ben horlayan kendisi. Geçen arkadaşı geldi yav diyo iki gündür çocuk uyutmuyor sabaha kadar. Bende dedim kendi horultundan uyuyamadıb sen oğluma suç atma. Sorsan sabaha kdar basinda bekliyor icraate gelince içine tren kaçmış gibi yatıyor
tarafından
Aynısı oldu. Piknikteyiz. Diyor ki ordakilere hiç uyumadım...atma dedim ben uyumadım sana ne oluyor o da horluyor bayağı hem de öyle böyle değil.  Gece Kendi tuvalete kalkmış diyor ki bebekten dolayı sen uyandırmıştın beni diyor herkesin yanında :D
tarafından
Geçen Mutfaktayım yemek yapıyorum zatem çok yorgunum. Ama bir kulağım da hep oğlanda ben malımı biliyorum çünkü. Dedim ki uyuyor aman kulağın onda olsun. Kendi telefonla konuşurken sıçradı ağlıyor. Dedim ki baksana çocuğa kiminle konuşuyorsun canım.  Bana atar yapıyor :(
0 oy
tarafından
Esim bnden daha cok dikkat eder kizima
tarafından
Elinden geldigince  bnden iyi de bakar ayagina yatirip sallamaya bile calisti kac kere :))
tarafından
Hey maşallah hey
tarafından
Ama sallamayi beceremiyo o ayri mesele :))
tarafından
Sallar ama uyumaz :D onu evde transport aracı olarak kullanıyor.  Baba=Gezdirme canlısı. Meraklı mirket gibi etrafı görmek istiyor.
tarafından
Yok kiz bacsginin uzerinde tutmayi beceremiyo :))
0 oy
tarafından
Ufacık sâbiye bahane bulma diye bi lafi vardir ama kucagna alsa bakma rekoru 30 dk
tarafından
Valla aynen öyle diyor. Şuna bile laf ediyosun diyor. Eline veriyorum canım bu meme istiyor diyor ulan daha yeni besledim oynasana çocuğa hep ben mi şebek olacam yauw :D
0 oy
tarafından

4 aylık çocuğumuz altını değiştirir ayağında sallar o kadar oyalamasini beceremez sadece çocuğun suratına güler durur işin ilginc yanı da hasan eve geldiğinde oğlum sadece onda durur bana gelince ağlar o evdeyken beni süt tankeri olarak kullanır ikisi bosbos oturur birbirlerine gulerler:D

tarafından
Ahaha çok  iyi. Bizde de o gelir onun kucağında sessizdir bana sinsi sinsi bakar. Gün içinde  Ağlar yırtınır. Babasında sessiz duruyor ya o da sanıyor hep öyle  sessiz sakin :D o yüzden  bakmakta ne var diyor. Ben de onun mandırasıyım yürüyen
tarafından
Bize garez leri var bu çocukların başka bı açıklaması olamaz
tarafından
Bi de uyurken diyor ki alıp bağrıma basasım var çok tatlı bu diyor. Neden ağlarken basmıyon bağrına vızvırik :D hem komik hem sinir bozucu durumlar.
tarafından
Ağlarken bizim çocuğumuz gülerken onların çünkü eşim napcam ben çocuk ağlarken emzircem mi sen emziryom susyo hemen diyo
tarafından
Evet bir de öyle diyor. Benim memem yok ki ondan ağlıyor seni istiyor diyor :D bana bilmediğim bi şey söyle be adam.
0 oy
(229 puan) tarafından
Cocuklarim buyuyene kadar bu sorundan kavga ettik adam ne yaptigini bilmiyor pat çat. Simdi duymuyolar sukur. Ama tekrar  hamileyim dogunca ayni kavgalar beni bekliyo sanirim cunku bu afamlar bi halttan anlamiyo kafa basmiyo.
tarafından
Allah bizlere sabır versin
(229 puan) tarafından
Amiin ins. Erkeklere  de az anlayiss versin ins..
tarafından
Allahım bana sabır ver diyorum o an şey diyo. Bi doğuran sen misin :D adam motto haline getirdi. Kırmızı kart gibi laks çıkarıyor her defasinda kozunu
0 oy
(3,818 puan) tarafından
Valla benim eşim benden ilgili işim olduğu zaman yada ben yoruldum dediğim zaman alır oynar gezdirir uyutur doğumdan beri çok yardımcım Allah razı olsun yemek yapamam bazen işten gelir kendi yapar 
tarafından
Onlar bazen bizde de var. Ama işte uyurken uyandırma şeyisilerinden usandım :D
(3,818 puan) tarafından
O kunuda benden dikkatli sessiz konuşur yanında gürültü yapmaz
0 oy
tarafından
Ben kızdığım için benimki odaya gelmez :) bisey isteecekse bile mesaj atio gelirken alırmısın uyandirmayim die :)
tarafından
Allahım düşüncelilik...
tarafından
Işte bazen ona benzer şeyler var yok diyemem .. :D
0 oy
(163,318 puan) tarafından
Ahaa tam 5 dk once benimki bi hapsurdu uyuyan baby boyum uyamdi 
tarafından
Susturucu takmak lazım onlara... zaten sıçrıyo küçük kuzu kulağım ota b*ka :D
0 oy
(3,701 puan) tarafından
Yok bizimki tam tamına çok iyi bakar 
tarafından
Hey maşallah
(3,701 puan) tarafından
Valla hemde nasıl bakar kadın eli değmiş gibi biraz egrili buğrulu olur yaptığı ama yardımcı olur
tarafından
düzenlendi
Bezi bağlar bi bakarım her yerine işemiş oğlan :D sonra der ki ben yaptım.  Onun şey anlayışı vardır mesela sosyal hayatta da öyle.  Bir şeyi kötü yap ki kimse senden bi daha istemesin o işi :D
(3,701 puan) tarafından
Çok iyimis ya :D  yok bizimkinde çocukları bir yana dünya bir yana erkek ne de olsa ama elinden geldiğince yalan yanlış olsada çok iyi bakar
tarafından
Ne güzel :)
0 oy
(2,575 puan) tarafından
Dün bizde Kavga ettik çocuk iki gündür ateşli zaten. Dün yatırdm geldi salona bozuk 1 tller varya onları cebinden çıkarıp sehpaya bı attı hepsini çocuğum öyle bir çığlık atarak ağladı ki aldım paraları dışarı fırlattım sinirden. Sonra da dönmüş diyor ki uyumamisti zaten. Kavga edince geri oğlundan özür diliyor. Çocuğumun gözleri fal taşı gibi açıldı korkudan sinir oldum. 
tarafından
Bizimki kumbaraya atıyor allahtan.  
Hele korktukları zaman o yüz ifadelerine :/ :/ :/ :( oturup ağlayasım geliyor. Bizimki de 4 gündür ateşli idi canım.  Zaten huzursuzlar zavallılar. Bi de korkunca tuzu biberi.... :/ geçmiş olsun size guzum♡
(2,575 puan) tarafından
Deli oluyorum korktuğu an. Geliyor mutfakta yemek yapıyorum mesela. Oğlanı da yanıma alıyorum çocuk güzel güzel izliyor etrafı paaat çakmağı masaya bı atıyor masayı kafasına geciresim geliyor benim oğlan başlıyor ağlamaya. Hiç sorma bugün neşesi yerinde ya. Sağ ol kuzum sizede çok geçmiş olsun
tarafından
Ben de yemek yaparken yanıma alırım konuşurum sohbet ederim yemek tarifi veririm anlatırım  :) bu kadın hiç susmuyor der gibi bakar bana boncuk gözlüm.
0 oy
(1,652 puan) tarafından

Valla banyoda kovaya su alacakken  bıle banyo kapısını kapatır suyu az acar yatak odası yanında hemen oglum sesten uyanmasın diye..

Bazen ısten gece geç gelır vardıyqlı calısıyo benı de oglumu da uyandırmamak ıcın kedı gıbı gırer yataga sessızce :D

Sagolsun uyku dinlenme konusunda ozenlıdır

tarafından
Evet bak o da var. Banyo yatak odasının yanında.  Su sesine uyanır.  :/ dikkat et lütfen diyorum her defasında sabırla tekrar tekrar diyorum. Fayde vermiyo anam :D
(1,652 puan) tarafından
Sopayı al elıne kovala :D
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Benim eşim tam tersi kız uyurken parmaklarının ucunda yürür beni mutfağa sokmaz mutfakta bı tıkırtı olsa ses yankı yapıyor diye git çocuk uyuyorken uyu dinlen diyor 
tarafından
Hey maşallah hey
0 oy
(830 puan) tarafından
Benim ******** koca da öyle bin bir emekle uğraşıyorum uyusun diye tam uyuttum diyorum kapıları pat açıyor sesli sesli konuşuyor evde ayaklarını vura vura yürüyor delirmeme az kaldı ya
tarafından
Onu diyorum işte :D annelik delilik ile akıllılık arasında ince bi çizgidir vesselam
0 oy
(4,724 puan) tarafından
Annelik zor ama çok güzel ☺️☺️
tarafından
Evli mutlu çocuklu tabirinin evli ve cocuklusu ben ve oğlum  mutlusu o :D

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 215 göst.
+2 oy
10 cevap 311 göst.
5 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde zeynos1234 (5,175 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 87 göst.
4 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Annelerrr (334 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,837 soru

24,049,922 cevap

329,618 kullanıcı

...