+1 oy
96 göst.
Diğer kategorisinde (334 puan) tarafından

Kizlar ben ehliyeti alalı 3 yıl oldu ama aldıktan sonra bir kere bile arabaya binmedim çünkü arabamiz yoktu neyse biz bir haftadir bı araba aldık sadece 3 kere bindim yani trafiğe daha çıkamıyorum doğru düzgün.bugun köye cikicaktik eşim arabayı verdi bende onun yanında biraz panik yaptım yol tek seritti önümdeki aniden durunca bende sola sinyal verip karşıdan çıkan araba gittikten sonra cikicaktik arkadaki beni solllamaya çalışınca bende aniden durdum araba istop etti eşimde in arabadan beni rezil ettin ne biçim araba suruyorsun dedi bende indim dedim ben daha acemiyim kaç kere araba sürdümde böyle konuşuyorsun dedim arkadaşım bir iki kere oda gösterdi sen hiç surmemessin yalan söylüyorsun dedi baya azarladı bende yap bileziklerimi arabanida istemiyorum dedim oda sanki bilezikler kimin onlarda benim dedi bende ozamn haram zıkkım olsun dedim sahada arabayı almıyorum hep hayalimde sürmek oda diğer hayaller gibi artık silindi çok zoruma gitti hiç destek vermiyor

1 cevap

0 oy
(6,003 puan) tarafından

Ne üzücü bir eş diyaloğu öyle 😔

Eşin kaba birisi, kadına saygısı olmayan bir ezik maalesef, saygı duysa motive ederdi seni. Ezik olduğu için başkalarını ezmeye çalışıyor. Ama sen de kalır değilsin be arkadaşım, ver bileziklerimi haram zıkkım olsun nedir aynı yatağa giriyorsunuz akşam, nasıl bu kadar saygısız olabiliyorsunuz çok üzücü... 

Bence üzüldüğün şey bu üslubunuz olmalı. Araba falan işin vesilesi. 

(334 puan) tarafından

Çok zoruma gitti resmen in aşağı dedi ben inmezdim yoksa o beni indirdi çok zoruma gittti

(6,003 puan) tarafından

Tamam da eşin ilk kez saygısızlık etmiyor bence sana. Genel olarak saygısız ve sizin üslup sıkıntınız var. Ne diyeyim Allah yardımcınız olsun ikinize de sakinlik, bilgelik versin. 

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 249 göst.
29 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Seherl (892 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 230 göst.
26 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Ftm1907 (631 puan) tarafından soruldu
+3 oy
42 cevap 1,459 göst.
28 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Bilinmez!! (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 128 göst.
15 Nisan 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Simsek21 (1,791 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,663 soru

24,142,677 cevap

334,547 kullanıcı

...