0 oy
508 göst.
Diğer kategorisinde (3 puan) tarafından
Esimle severek ve kacarak evlendik

yada ben oyle saniyorum. 3 yil konustuk. Suan 5 yillik  da evliyiz. Esimin ailesini tanimiyrdum. 2 kere gorusmustuk sevgiliyken. Ben universite mezunuym esim ilkokul ama benden bilgilidir bazi konularda. Hic konusurken bu okumamis demezsinz. Seytan tuyludurde sevdirir kendini. Ben esimi hic yormadim maddi manevi evlenirken bile 4 bilezik taktilar. Ki durumlari cok cok iyi. Birini toplanan altinlarla biz odedik bide.Hic oyle tektasmış kolyeymis gormedim.evlenirken takildi her borcta bozdu. hediye falan almaz. Ozel gun bilmez. 35 gunluk bebegimiz var. Hic korunmadik ama hic doktora da gitmedik kac kere dediysem olmadi. Ama kavgalarda bir cocuk bile veremedin dedigi oldu. Esim yedirir icirir gezdirir kusandirir. Ama gerisi yok. bir ehliyeti bile zorla aldirdim kendime. Kalici hicbirsey almadi bana isteklerimi gormezden gelior. Bebek oldugundan beri ilgisi azaldi sanki bebegi seviyor ama beni yedi bitirdi. Cocuk sarilik oldu kilo kaybetti benden bildi. Sutum az meme veriyrz . Mamayi aliormus cocuguda o bakior oldu adı. Dısari gezmeye gitme konusu yuzunden kavga ettik. Bayılır arkdaslariyla gezmeye ki benden once gelecek kadr. Benim yanimda yardimcim yok 2 gun annem kaldi gelsin istemedi  bida. Kendi annesi hicbirseyime karismaz ama hicbir fayda  da bulamazsin. Ama oglunu doldurur beni hic sevemedi cunku. Bizim ilk bebegimz basindan ayrilmamak yerine iki de bir gezme istegi var. Bana da gidelim dedi gezmeye ama benim daha kirkim cikmamis alisamamism denize gitcekmisiz bide iki saat bisiler yemege bi dolanmaya degil. 3 saatlik yol deniz kucuck cocukla bu sicakta napariz derdi yok adamin. Ben anlamiyrm . Beni cok yoruyr gezme konusunda bu surecte beni yalnz birakmamasi gerekirken ben evde kac saatler tek basima kaliorm ustelik bahcedeyz. Sehirde degil. Aksamlari 8 de cikior 2 gibi gelior eve. Bu yuzden kavga ettik suan aramiz bozuk. Bide cocuk yuzunden beni kiziyr bebek agliormus ben mama yaparken . Tek basima napabilirim ben bilmiyrm. Bunaldim 

6 Cevaplar

0 oy
(681 puan) tarafından
Rabbim sabir versin inşallah dua et gerçekten bende o durumlari yaşadım boş ver eşyayı şunu bunu huzur çok çok önemli mutlu olmaya bakin sabret dua et Allah büyük güzelce konuş her şeyi kavgayla asla sorunlari cozemezsiniz Allah bağışlasın inşallah bebeğini
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benzer bir evlilik hikayemiz var ama fark ikimizin de Üniversite mezunu oluşumuz. Meslektaşız. Ben sürekli eve kapandım bebek olunca. O işe gider gelir. Bebeğe çoğunlukla ben bakarım. Arada yardım eder sürekli yaptığını da başa kakar. Alttan alıyorum canım.  Sabrediyorum. Vardır elbet bi Hayır diyorum zamanla. Evladım büyüsün hele. Stres yapmayım diyorum. Elbet yoluna girecek hayatım diyorum şimdilik. Çünkü o karakterini değiştirmiyor aksine kalp kırmaya devam ediyor. Nereye kadarsa. Allah bizlere güç versin. Alttan alırız susarız ağız tadımı kaçırmasın diye. Evladının varlığı da bi erkeği değiştirmemiş ise söyleyecek söz yok ki. Allah ıslah etsin tez vakitte.....
(3 puan) tarafından
Evet bebege bakior nasil bakior iki hoplatip severek yada ben yemek hazirlarken dedign gibi onu da basima kakior. Kavgalarda da hep soylenmicek sozler kullanir. Insan olduguna pisman eder seni. O kadr kirginimki ona beni anlamiyr. Bu evladi bana bu kadin verdi deyip saygi yok aramizda yitirdik resmen
(382 puan) tarafından
Bitanecik anne aynı seyi yasadıgımızı desem inanmazsın tek fark su bende yasadıkalrımdan sonra eşime karsı hissizleşmeye basladım ve bunun farkına varıyor sanırsam ama gec oldu öyle diyeyim düzelecek gibi değilim kızım biraz buyusun yoluma bakacam insallah
0 oy
(1,377 puan) tarafından
Şuan eşine aşırı sinirlendim:( 
(3 puan) tarafından
Ben nasil sinirliyim anlatamam. Dun dogum gunumdu sirf aramiz diye diliyle bile kutlamadi.
0 oy
(30 puan) tarafından
Mesajını  okudum üzüldüm  açıkçası  çaresizlik  çok  kötü  . 2ye kadar ne yapıyor  olabilir  . Telefonuna  bakıyor  musun onun hayatını biliyor  musun kimle  gezer kimle konuşur  . Çocuktan  sonra babalarda da psikoloji bozulabilir . Sen gezme planı  yap hem bebeginde sosyal olur  sanada iyi gelir  , ondan önce  sen gezme  planları  yap arabanz klimali ise denizede gidilir nolacal yuvan için  bebegi sokmazdın tabiki  gitmek istememen normal onunda anlayış  göstermesi  gerekirdi ama çözüm  düşündüm  . Cinsel hayatnz nasl sana saygısız  davranr mi mesela yada kırdığı  zaman gönül  alır  mi bunlar önemli  noktalar . 
(3 puan) tarafından
Arkdslarini taniyrm.telefonu hep evdedir kendi isimzi yapiorz tarlalara bakior genellikle birakir. Ki hep kurcalarim. Iliski durumumuz cok iyidi ben dogum yapana kadr. Zaten adam benim o tarafimi sevior mutlu ediyrm yani disari o konuda gitmez. Bana saygisi yok pek. Araba klimali ama sorun gitmek degil ki. Off o benim psikolojimi bi bilse . Bazen olduresim gelior kendimi.
(30 puan) tarafından
Beben hem anneye hem babaya farklı  sorumluluklar yüklüyor  bebeginiz  yeni , ben bu durumlarn geçici  olduğunu  düşünüyorum  . Sizide anladım  psikolojik  birsey  yapasınız yok galiba  . Biraz gönlünü  yaparak  annenin gelmesine  ikna et biraz yükünü  alırsa  iyi olur  esinle ikiniz bile çıkar bi kahve icip gelirsiniz . Onunda hayato değişti  hayatina sorumluluk  yüklendi  sen uster istemez yemektir  evdir ilgidir  eskisi gibi olamazsin çünkü  bakman gereken bir bebek var bunların  etkisi çok  fazla ben anne değilim  çok  bebek  istiyorum ama duydugum okuduğum şeyleri  paylaşıyorum
0 oy
tarafından
Sabir et canim insallah duzelir onunla konus belki ise yarar.
0 oy
(6,189 puan) tarafından
Keske esini tam tanimadan evlenmeseydin ve hersey de esya,altin degil ilk saygi olmasi gerekiyor
(3 puan) tarafından
3 yil konustuk ve hep dolu dolu gecti diyebilirim. Hersey esya degil altin degil ama varlik icinde yokluk da koyar insana yasamayan anlayamaz. Saygi cok cok onemli onu da kaybettk sanirim.
(6,189 puan) tarafından
Varlik icinde yokluk yasiyorsa bu karsidakinin cimriligi anlamina geliyor.Cimrilikte kalici bir sey

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 178 göst.
0 oy
3 cevap 73 göst.
0 oy
5 cevap 156 göst.
14 Haziran 2025 Diğer kategorisinde madens (31 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 202 göst.
7 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Kizannesiyim (396 puan) tarafından soruldu

Kategoriler