0 oy
73 göst.
Diğer kategorisinde (85 puan) tarafından

Sevgili hanımlar

2,5 yaşındaki kızım 4 gün önce tuvalet eğitimine başladı Şu ana kadar çok iyi gittik bugün sahile götürmeyi düşünüyoruz ama bir iki saatten fazla kalacağımız için tuvaleti gelirse altına kaçırmasından korkuyoruz orda tuvalete götürene kadar kalır ifşa kötü olur tekrar başa dönmekten korkuyorum var mı tavsiyeniz 

3 Cevaplar

0 oy
(562 puan) tarafından

Tuvalet eğitimi verilirkenki iki üç hafta çocuğu dışarı çıkarmamak en doğrusu.

Ama portatif taşınır sandalye tuvaletler var bir örtüyle gorurup orda yaptırıp tuvalete götürüp dokersiniz 

-Reklam-
0 oy
(1,965 puan) tarafından

araban varsa lazımlığınızı yanınıza alın. biz de tuvalet eğitiminin 8. günü gezmeye çıktık. ben tutamaz zaten diye düşünerek bez takmıştım ve hiç çiş falan da sormadım. çocuğum çılgınca ağladı krizlere girdi. neden olduğunu anlayamadık. tuvalet hiç aklıma gelmedi. meğer tutuyormuş 5 saat çişini tutmuş ona ağlıyormuş eve gelince çişini yaptı rahatladı çocuk. bez takarsan bile ara sıra açıp çişin var mı diye sor bence. 

0 oy
(1,334 puan) tarafından

Lazımlğını yanına al arabanın içinde de yaptırırsın bişe  olmaz oturak kısmına çöp poşeti geçir lazımlık kirlenmez direk bağlar atarsın çöpe lazımlık yıkama derdinde  olmaz 

İlgili sorular

Kategoriler

1,467,525 soru

24,045,960 cevap

329,393 kullanıcı

...