0 oy
868 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar kaynım astsubay oldu görev yeri çıktı doğuya ve kendisi içen gezen biri hiç durmaz barlar falan çok yer içer şimdi eşimden para istiyor dört bin TL bizim dükkan kirası geldi ev kirası var arttı çocuk masraflar çok ama eşim verim geri verir diyor bende diyorum ki onca massi napiyor bide çok pis biri herşey var onda eşimi elimden geldiğince uzak tutuyorum oda onun gbi olacak diye çok korkuyorum sizce verdireyimmi o parayı yoksa yokmu dedirtim napim 

12 Cevaplar

+1 oy
(30,101 puan) tarafından

Ben olsam verdirmem zorlugu görsün aldığı parayi napiyor  4 binden fazla para aliyorlar yani

tarafından
Bende onu diyorum verme parasını biriktirsin olmadığından dil asla kıskanıyorum keşke gerceten ihtiyacı olsada istese
-Reklam-
0 oy
(163,318 puan) tarafından
Bu borc isleri cok sıkıntıli veriyon alamiyon vermiyo  kötu oluyon
tarafından
Verir geri canım ondan yana sorun yok ama şuan işte bizim ihtiyacımız var
0 oy
tarafından
Sizinde ihtiyaciniz var cnm kayninin parayi idare etmeyi ogrenmesi lazim  vermeseniz daha iyi bnce
tarafından
Evet canm çocukta oldu masarflar arttı eşimde verme tarafati değil ama sürekli hani para hani para çok sıkıyor
tarafından
Biraz ogrensin parayi elinde tutmayi ne zamana kadar sizden isteyecek
tarafından
Bu seferde kaynanamgil dicek dükkanı biz açtık size niye vermiyonuz napacamizi sasirdik
tarafından
Hmm ona diycek bisey bulamadim iste
tarafından
Onuda başımıza kalkacaklar
0 oy
tarafından
Durumu olmasa neyse az zikkimlansin tek caniyla ne borca girmis de para istiyo asla verdirme
tarafından
Dicem verme diye dükkan kirası geldi dedirtim
tarafından
Cok veresi varsa fakire fukaraya versin zikkimlanmaya borc mu alinir
tarafından
Verdirmicem canm
0 oy
(5,685 puan) tarafından
Vermem net. Benim çocuğumun rızkını içkiye verdirmem.
tarafından
Bende ona üzülüyorum canm keşke o parayı öyle kullanmayacagini bilsem versem yani
(5,685 puan) tarafından
Verme canım.
tarafından
Konuşacak canm eşimle dim eve yazildik falan dedirtm
0 oy
(249 puan) tarafından

Verip kötü olacağına vermeyip kötü ol hayat felsefem :D

tarafından
Geri verir canm öder ama işte bizim ihtiyacımız var hiç demiyor küçük çocuk var ev kirası dükkan kirası dusuncesiz
0 oy
tarafından
Verme sakın izin kardeşinde olsa bu para işleri borç harç işleri arayı bozuyor. Çarçur edeceğine. Birikim yapsaymış kaç yaşına gelmiş adam yani 
tarafından
Kazık kadar hayvan bende diyom icmesin biriktirsin karıya kıza yediren kadar geri öder indan yana sknti yok ama benimde ihtiyacım var
0 oy
(555 puan) tarafından
Bence eşine soyle öyle alıştırması n sonra hep ister de 4 bini ne yapacak herşeyi devlet karşılıyor zaten bence verdirtme sonra size kalır kananan siz alistirdiniz der cnm
tarafından
Ah canım anlatamıyorum ki tek kardeşler kiyamiyorda öder geri ama benimde ihtiyacım var yani onu bilmiyor
(555 puan) tarafından
Cnm ihtayactan çok öyle olursa ilerde yuva kuramaz kursa bile her sorunu siz cekersiniz eşine kaynana anlat gözüm parada değil öyle alismasin de
tarafından
Kaynanamgil yanlış anlar bu seferde kasam onlarda diyor abimle beraber yardım edin birbirinize diye en iyisi eşimi ikna etmek
(555 puan) tarafından
Aynen cnm eşinle konuş cnm
0 oy
tarafından
Verme o helal parayı Z helal paran haram yola gidip bereketi kaçmasın.
tarafından
Verdirmicem canım konusacam eşimle bizim ihtiyacımız var dedirtm
0 oy
(3,909 puan) tarafından
Verme boyle seylerde verdiginide alamiyorsun artik
tarafından
Öder canm bı kaç kere verdik ödedi ama şuan benim ihtiyacım var kış geliyor işler olmayacak kızın birkimi boşuna yapmadm ben
(3,909 puan) tarafından
Ozaman oyle deyin vermeyin
0 oy
tarafından
Ee görev yeri çıkmış alır maasinida yakında nie sizden istiyor anası babası yokmu vermeyin ya kardeste olsa ya verir ya vermez geri şüphen varsa boşver bence esindebkardesi die kıyamaz ama bunlar burnu surtulmeden anlamaz çünkü biraz kendi haline birakcan
tarafından
Demi kayınbaba versn annesi versn bizene benim küçük çocuğum var evimin masrafı var benim alacakların var verdirmicem
0 oy
(3,135 puan) tarafından
Ben olsam izin vermem canım madem çalışıyor o parayı napıyor 
(3,135 puan) tarafından
Madem pis işlerde kullanacaksa hiç verdirme canım
tarafından
Gelsin eşim konuscam verdirmicem
(3,135 puan) tarafından
İyi yaparsın canım. Anası babası yok mu onlar versin. Eşin senin ve bebeğinin rızkından kısıp ona verecek. Günah yani
tarafından
Aynn öyle valla karistiririm ortalığı:)
(3,135 puan) tarafından
Karıştır kızz :))

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 173 göst.
0 oy
3 cevap 222 göst.
21 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Yasminsena (113 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 570 göst.