Merhaba hanimlar.
17 haftalik hamileyim. İki gun once tetanoz asisi oldum. Kolumu kaldiracak halim yok. Cok agrim var. Ates olcerim yok ama atesim varmis gibi hissediyorum. Esimi aradim. Benim dakikam yok saglik ocagini ara dedim. Cok ters konustu. Normalde boyle birisi asla ama asla degil. Mufettis geldigi icin mi sinirli acaba ya :( cok uzuluyorum ben. Abartiyor muyum kizlar ya :(
Cnm evt tetonz zor bi asi ama ikinci ilki gibi olmuyo korkma onada eşine gelince is stresi bnde dun elektrk kesti esimi aradim tedasi ara askim baglanamiyorum müşteri hizmtlrne dedim ay bna kizdi tl kptti :) 10 dkka son ra arayip ozur diledi o an isle ilgili sikinti yasiyomustu bnde arayinca sinirlnms bn tahmin etmistim o yuzden sikinti etmedim :)
Nasıl ters konuştu
Ben iki dozun ikisini de vuruldum hissetmedim bile demek ki bünyeden bünyeye fark ediyor
Hormonlardan dolayı bu kadar duygusal oluyoruz canım ama sıkıntı yapma eşin seni terslememiş bile tetenoz aşısının ağrısı için de bana sağlık ocagındaki ebem iğneyi vururken canın çok acıyorsa 8 saat arayla parol ağrı kesici içebilirsin demişti bilgin olsun canım
bunda ters bisey ki kuzum uzulme hormonlar seni alingan yapmis bide ilgi beklemissin sanirim oda eline gecmeyince dugusala baglamissin
1,486,268 soru
24,298,762 cevap
343,932 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın