0 oy
477 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (303 puan) tarafından
eşimin ısrarı icin bide görümceme inat olsun diye geldim kaynaama dün görümcem durumuma cvb atmış bu aralar ilginc şeyler paylasıyorsun fln begeniyorum dedim konuşacaz dedi tmm sıkıntı degil konuşalım köyde dedim sen gelmicegini biliyorum dedi bende yok eşim istedi gelecem dedim yok araba dar olurmuş da 1gün icin gerek yokmuşda fln kimin arabasını kimden kıskanıyo bilmm artık eşim gel dedi dedim sabah olsun kal derse kalırım dedim bi baktım benm arabamı bnden kıskanıyo benim araama beni sıgdıramıyo hemn hazırlandım geldik daha öncesinde de kayınnam gille problem oldu mesafe koymaya karar verdim beni kıyasladıgı gelinler gibi olacagım nese cıkarken görümce hanım sunu pişir fln dedi tmm dedim normalde geldigimde baştan sona evi siler süpürr yıkar yemek hazırlardım simdi hic süpüremem fln gittiler kahvaltı bulşıgını topladım kızımla yattık eşim msj atmış bitnm tatlı yapıver diye tmm dedim yemek koydum tatlıda koydum boş boş oturcam bilmiyorumda iyimi yapıyorum kötümü icimde rahat degil düşünüyorum ayıp olur bi düşünüyorum böle yapmasalardı fln k.b uzun oldu

6 Cevaplar

+1 oy
(1,690 puan) tarafından

Boş boş oturmamışsın ki sofrayı toplamışsın yemek yapmışsın tatlı yapmışsın daha ne yapcan kız :D

(303 puan) tarafından
önce hic oturmazdım canım cam kapı halı toz silerdim süpürrdüm banyo tualet balkonlar yıkardım yemek yapardım geldiklerindede cayı meyvesi vs hic oturmazdım simdi anca bu kadar
-Reklam-
0 oy
(404 puan) tarafından
Sen yapacağını yapmışsın zaten.ev isinide bizahmet görümcen yapsın bosver.acaba ayıp mı diye diye alısıyolar zaten.
(303 puan) tarafından
ne bilim kız daha öncesinde yapıp yapıpda simdi yapmayınca bi tuaf oldum yine yapardım da kaynanam teyzemizin gelinleriyl kıyasladı onlar dagdan gelene kadar bi yemek bi yapmaz diye kendi söledi bide söle böle dedi tartışma arasında oglumu yaşlandırdın fln öncede böleydi nişnlıykn dedim o zmn neden evlndin yaşlıydıda demeye getirdi görümcemin biriyle kaynanm o yüzden icimden de gelmiyor ne bilim ya kücük görümcede ayrı bi dert benm arabm ister gelirim ister gelmem yolu cekecek benm sana noluyor beni arabama sıgdıramadı öne oturcaktı yok ya verirmiyim makam koltugumu:)
0 oy
(53,889 puan) tarafından
☺️ gorumcelerde tutamiyorlar cenelerini ☺️
(303 puan) tarafından
aynn öle ben begendigim sözleri paylasıyorum bide görümcemin biri cok agır seyler söledi ona gönderme öbürü hayırdır fln diyor neymiş konuşacakmışız da suymuş buymuş msjları sil diyor bide kardesi görmesinmiş arabama beni almıcak yok ya
0 oy
(303 puan) tarafından
bayanlar neden bana az cvb veriyorsunuz o kadar kişi bakıyor 3 kişi yazyor
0 oy
(17,116 puan) tarafından
Bence kalk temizle , eline mi yapışır boşver ne derlerse desinler. Gözünuz temizlik görsün dersin. 
(303 puan) tarafından
yapışmazda canım anlatmadıgım cok şey var ne bilim icimden de gelmiyor
(17,116 puan) tarafından
Madem gitmişsin kocanı mahcup etme bence. Sana laf söylerlerse onun zoruna gider.
0 oy
tarafından
Elinden geleni yapmisin , birazda otur ...

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 313 göst.
16 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
19 cevap 714 göst.
+4 oy
14 cevap 574 göst.
0 oy
24 cevap 919 göst.
6 Şubat 2025 Diğer kategorisinde est16 (758 puan) tarafından soruldu

Kategoriler