eşimin ısrarı icin bide görümceme inat olsun diye geldim kaynaama dün görümcem durumuma cvb atmış bu aralar ilginc şeyler paylasıyorsun fln begeniyorum dedim konuşacaz dedi tmm sıkıntı degil konuşalım köyde dedim sen gelmicegini biliyorum dedi bende yok eşim istedi gelecem dedim yok araba dar olurmuş da 1gün icin gerek yokmuşda fln kimin arabasını kimden kıskanıyo bilmm artık eşim gel dedi dedim sabah olsun kal derse kalırım dedim bi baktım benm arabamı bnden kıskanıyo benim araama beni sıgdıramıyo hemn hazırlandım geldik daha öncesinde de kayınnam gille problem oldu mesafe koymaya karar verdim beni kıyasladıgı gelinler gibi olacagım nese cıkarken görümce hanım sunu pişir fln dedi tmm dedim normalde geldigimde baştan sona evi siler süpürr yıkar yemek hazırlardım simdi hic süpüremem fln gittiler kahvaltı bulşıgını topladım kızımla yattık eşim msj atmış bitnm tatlı yapıver diye tmm dedim yemek koydum tatlıda koydum boş boş oturcam bilmiyorumda iyimi yapıyorum kötümü icimde rahat degil düşünüyorum ayıp olur bi düşünüyorum böle yapmasalardı fln k.b uzun oldu