Sabahın köründe uyandım.kizlar görümcem surekli ev hakkında yapio ettiklerim hakkında kocamla konusuup onu doldryo kendini bilen beni bilmeyen sayıyor ...
Evime haber etmeden geliyor haber etmeden kalıyor. Bebegim 2 aylık haber etmeden kalkıp giriuor odama bbek ağlıyor benn uyutym diyor . Eşimde onun evde kalması bana fayda veriyor bebege bakıyor sende uyuon diuor . Kizin yaptığı 6,7 gibi bebegi alip yanina götürüp uyutmadı oda en fazla 2 saat sürüyor bazen o an uyuom bazen uyumuom zaten.
Surekli gelip kendielrini öven konuşmalar yapıyor. Evimin orasına burasına haber vermeden girip çıkıyor. Bebek öncesi gelir oturur kalkar giderlerdi gelişleri de böyle cok değildi evde kakmaları da çok çok nadirdi. Benim ailem bunalr gibi zirt pirt gelmez cok nadir gelir .. gelsede asla esine karsi doldurmaz beni asla biseye mudahale etmez giderler ama simdi bebek doğdu dogali hiçbirşey sormadan hareket ediyor. Cani istese bi iş yapıyor genelde kardesi evdeyse iş yapıyor kardeşini görünce bak ben bunu böyle söyle yaptim deyip takdir almaya çalışır bu anlattığım kişi 36 yaşında ve daha evlenmemiş. Kızdaki tek iyi Sey onun babası iism koydu bebeğe.bende bi tane . Kiz bebege iki isimli hitap ediyor . Birilerinin yanında bana iyi davranmaya valoisyor faydana hareket ediyormuş gibi davranmaya çalışıyor.
Misal gidip suratı asik bzii istemiyor diyor anasi babasi esim de ona inanıyor .
Bende eger bu defa Yine gelirse abla bak gelip kalıyon ediyon sana bisey demiyom ama esimi bana karşı dolduruoursun yapma deneyi düşünüyorum . Muhtemelen asla doldurmuuorum dicek koruyacak kendini . Ama ***** degilim kizlar hissediyorum. Esime soruyom inkar ediyor ama kizin kelimeleri ile konusuyor esim . Bazen esimle bunlar üzerinden kavga ediyorum ablan ailen mi beni kötüledi deyip kavha ediyoruz. Ailesinin cok etksinde ama farkinda degil kötülüğüne konuştuklarinin . O iyiliğine konusuyolar sanyo. Yani ben ne dersem.deyim ailesinin ddikleri benim dedigimi gecrr.
Su an bunu seytan bana vesvese olarak da baski yapıyor olabilir.... Arkadaşlar belki çoğunuz bunu yaşadınız benim gibi kavgaya mahal vermden kirmadan iyi bir taktikle böyle meseleyi hallettiniz belki banada bir ablalık yaparsınz?