0 oy
524 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından
Sabahın köründe  uyandım.kizlar görümcem surekli ev hakkında yapio ettiklerim  hakkında kocamla konusuup  onu doldryo  kendini bilen beni bilmeyen sayıyor ... 

Evime haber etmeden geliyor haber etmeden kalıyor.  Bebegim 2 aylık haber etmeden kalkıp giriuor  odama bbek  ağlıyor benn uyutym  diyor . Eşimde onun evde kalması bana fayda veriyor  bebege bakıyor sende uyuon  diuor . Kizin yaptığı  6,7 gibi bebegi alip yanina götürüp  uyutmadı oda en fazla 2 saat sürüyor  bazen o an uyuom  bazen uyumuom  zaten. 

Surekli  gelip kendielrini  öven  konuşmalar yapıyor. Evimin orasına burasına haber vermeden girip çıkıyor.  Bebek öncesi  gelir oturur  kalkar giderlerdi  gelişleri  de böyle cok değildi evde kakmaları da çok çok nadirdi.   Benim ailem  bunalr gibi zirt pirt gelmez  cok nadir gelir  .. gelsede asla esine karsi doldurmaz beni asla biseye mudahale etmez giderler ama simdi  bebek doğdu dogali hiçbirşey sormadan hareket ediyor.   Cani istese bi iş yapıyor  genelde kardesi evdeyse iş yapıyor  kardeşini görünce bak ben bunu  böyle söyle yaptim deyip takdir almaya çalışır  bu anlattığım kişi 36 yaşında ve daha evlenmemiş. Kızdaki tek iyi Sey onun babası  iism koydu bebeğe.bende bi  tane . Kiz bebege iki isimli hitap ediyor  .  Birilerinin yanında bana iyi davranmaya valoisyor faydana hareket ediyormuş  gibi davranmaya çalışıyor. 

Misal gidip suratı asik bzii istemiyor  diyor anasi babasi esim de ona inanıyor .

Bende eger bu defa Yine gelirse abla bak gelip kalıyon  ediyon  sana bisey demiyom  ama esimi bana karşı dolduruoursun yapma deneyi düşünüyorum  . Muhtemelen asla doldurmuuorum  dicek  koruyacak kendini . Ama ***** degilim kizlar hissediyorum.  Esime soruyom  inkar ediyor ama kizin kelimeleri ile konusuyor  esim . Bazen esimle bunlar üzerinden  kavga ediyorum  ablan ailen  mi beni kötüledi  deyip kavha ediyoruz.  Ailesinin  cok etksinde ama farkinda degil kötülüğüne konuştuklarinin .  O iyiliğine konusuyolar  sanyo.  Yani ben ne dersem.deyim ailesinin ddikleri benim dedigimi gecrr.

Su an bunu seytan bana vesvese olarak da baski yapıyor  olabilir....  Arkadaşlar  belki çoğunuz bunu yaşadınız benim gibi kavgaya mahal vermden kirmadan  iyi bir taktikle böyle meseleyi hallettiniz  belki banada bir ablalık yaparsınz?

5 Cevaplar

0 oy
(704 puan) tarafından
Görümcende suç yokki suçun tamamı eşinde. Hayat arkadaşısin sen onun yoldaşısin seni en iyi onun tanıması lazim o ise başkalarının dolduruşuna geliyor ise bu onun ayıbı. Evlenmiş çoluk çocuğa karışmış insanlar kendi akliyla hareket edemiyormu ki başkalarının aklını kullaniyor

Önce güzel bir dille eşinle konuş. Sen benim arkamda durursan biz yıkılmayiz ama sen böyle yaptıkça herkes bize zarar verir de. Umarım bu mesele huzurunuzu daha fazla kaçırmaz
(2 puan) tarafından
Sende haklsn ...:(
-Reklam-
0 oy
(2 puan) tarafından

110 kişi görmüş tek biri cevap vermiş    :(

0 oy
tarafından
Yatak odanıza girdiği kısmını okudum sinirlendim devamını okumadım. Oraya kimsenin girmemesi gerekir size özel sizin mahreminiz. Odanıza girmeyi kendinde hak gören insan hayatınızın odak noktasına oturur herşeyinize karışır ben biliyorum diye sizi yönetir.

Eşin yüz vermezse yapamaz eşin gevşek davranıyorsa  Allah yardım etsin 
(2 puan) tarafından
Ya aslında bebekten önce asla odamın kapısını  açmazdım onlar hiç girmezdi.  Bebek doğdu doğalı beşik odamda idi bu da benle kaldı   sezeryanli olduğun.icin bebek ağlayinca  gece alip bana verdi emzreyim  diye 20 gun benim odamla kaldı.  Ben bebk o kaldık esim oda kalabalık olunca cok sıcak olunca diğer odada uyudu ... bir ara gelin surat yapiyo deyip gotti evine  esim geldi kaldı odamda    sora kendi kendine geri döndü  . Şimdi 2 gun veya 3 gun de bir kalıyor  bende.. Ama artık o diğer odada esim ben ve bebek kendi odamızdayz  kapımızı  açık bırakıyoruz
tarafından
Kapınızı kapatıp kendi odanızda uyuyabilirsiniz. Fazla yüz vermişsiniz yardım edecek diye oda kendinde fazla yüz bulmuş alışmış öyle öyle özelinizde kalmamış
(2 puan) tarafından
Evet eşimden 3 yas buyuk hüküm ediyor herkese
tarafından
Hakkı yok haddini bildirmeniz lazım
0 oy
tarafından
Şeytana uyma belki sana öyle geliyordur bilemezsin içini şeytan sana sadece ateş veriyor gibi hissettim biraz daha bekle kötüyü düşünme Rabbim yuvana huzur versin 
0 oy
(1,392 puan) tarafından
Canım kadinlarin hissi doğrudur bence. Sen kadına. Uygun dille yumuşak bir şekilde dile getir hatta bence ses kaydı yap. Sonra eşini doldurursa, sen ses kaydını eşine dinlet bak ben çok normal söyledim de

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,469,134 soru

24,068,110 cevap

330,482 kullanıcı

...