0 oy
1,143 göst.
Diğer kategorisinde (13 puan) tarafından
kızlar  esimle konuşmayı  bilmiyorum  hic sevgilim  olmadi benim esimle de görücü  ile evlendim  nisanliyken de bilmiyordum 1 yıldır evliyim ne konuşacağımı  ne diyeceğimi  bilemiyorum  sadece özel konuslar degil normal şeyleri de bilmiyorum sanki 1 günlük  tanışıyor  gibiyiz erkek milleti bekliyor istiyor seviyor ama ben yapamıyorum  ne konuşulur kendine nasil bağlanır  ornek verin  akıl  verin bana 

16 Cevaplar

0 oy
(331 puan) tarafından
Şiir oku sende 
(13 puan) tarafından
Komik mi sence
(331 puan) tarafından
Komiklik yapmadım ciddi dedim ben herkesin konuşma şekli ayrı ben şiir okurum eşime kitap okurken sevdiğim değeceğini düşündüğüm kısımları okurum bazen küçük kağıda yazıp cebine koyarım iş yerinde görünce mutlu olur. Tabi kitap okuma alışkanlığın yoksa yapamazsın bu dediklermi
(13 puan) tarafından
yok canım
tarafından
Kız ben şiir okusam yine manyadın haa diyor :))) benim herif düz direk konuşcan evirip çevirip değil şak diye
(13 puan) tarafından
hahh benim ki de oni bekliyor
-Reklam-
0 oy
(3,278 puan) tarafından
Valla kuzum bize kimse fikir vermeden kendi yolumuzu bulduk ama gelince naptin isin nasildi de ben surekli ben guzelmiyim yada beni seviyonmu derdim :Ddd
(13 puan) tarafından
qy yok kiz demem ki ağır ablayım  sanki ne bileyim
(3,278 puan) tarafından
Kac yasindasinkiii
(13 puan) tarafından
23 yasindayim da yaşla alakası yok bence 15 yaşında olup ne şeytanlık  yapanlar biliyorum
(3,278 puan) tarafından
Tabi canim orasida varda herkes farkli
0 oy
tarafından
Kiz ben eşime herşeyi derim yani utanma cekinme
(13 puan) tarafından
Nasıl  ben demiyorum diyemiyorum canim bile diyemiyorum düşün
(549 puan) tarafından
Cekınıomsn cnm neden dıyemiosn
0 oy
tarafından

Bende sevgiliyken neler konuşacağımı nasıl konuşacağımı bilmezdim. Ayrıca ben çok utanırdım ama zamanla zamanla alıştım aştım bile kendimi :D  

(13 puan) tarafından
inan bu zamanda eşini  elinde tutman için  mecbur  gibi bisey sin ama ben asamadim  bi türlü
tarafından
Acana görücü usulü ile evlenmen ile alakalı olabilir mi yoksa sen utangaç falan mısın
(13 puan) tarafından
Utangaç  olabilirim evet ama görücü  usulü  olduğundan değil  1 sene nisanli kaldım  1 senedir evliyim
tarafından
Ozaman  seninle alakalıdır alışırsın inşallah sık sık konu aç konuşmaya çalış  böyle yapa yapa konuşur bundan sonra hiç susmazsın
(13 puan) tarafından
Yapamadığım için sordum  kiz zaten
0 oy
(1,958 puan) tarafından
Bilmiyorumki insan sevince konuşur içindeki sevgisini ifade ederya. Biraz görücü usulu olduğu için içindenmi gelmiyo acaba.
(13 puan) tarafından
hayir eşimi cok cok severim bendeki degeri başkadır  ama nedense  konuşamıyorum
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Nasıl anlatıcagmı bilemedim şuan yani konuş işte nasılı mı var :/ uyanma kocan o senin 
(13 puan) tarafından
valla açık  açık  anlatsan da olur  çünkü ben bu halimden cok sıkıldım eşimin  başkalarının  ornek  vermesinden cok sıkıldım
(25,181 puan) tarafından
Yani canım otur günün nasıl geçti de bende bugun böyle böyle işler yaptım de ne bileyim kız işte :)
(13 puan) tarafından
ALLAH AŞKINA  KIZ KASTETTİĞİM  BU DEĞİL
(25,181 puan) tarafından
Ne kasdediyon yav ben mi anlamadım :D
(13 puan) tarafından
yani ona onu sevdiğimi  özlediğimi  bile diyemiyorum
tarafından
Allah seni :D illa  sonunu yatağa bağlıycaksın :))))
(13 puan) tarafından
Yatak olsa da olur ama normal konuşma ne bileyim illa yatakta bitecek diye bisey yok ki ben ikisini de yapamıyorum
(25,181 puan) tarafından
Odunluğuma koş ya :D
(13 puan) tarafından
he valla aynen
0 oy
tarafından
Mesela  derli toplu güzelce giyin kuşan,  özen kendine ama düğüne gider gibi değil :D sonra Bi kahve al yada çay. Hangisini seviyorsanız güzelce ayarla, götür ikram et  eşinin yanına otur kendini geri çekme eşine doğru otur. O bişey söyler sen devamını getirirsin 
tarafından
Çok trip atıyorsan ya hehe öyledir hııı tamam der :D
(13 puan) tarafından
o demiyor oyle sözleri ben diyorum
tarafından
O zaman eşin normal sen odunsun :D cilven eksik.
(13 puan) tarafından
aynen öyle
tarafından
Markete gidelim de gidin yolda tut elinden. Sarıl falan. Dondurma bişey alın abur cubur işte. Durduk yerde  git sarıl yat göğsüne, özledim seni de sen yakınlık göster o adım attıkça sende yaklaş. İlla sonu yatak olması şart değil eşe sarılmak ona bakmak, muhabbet etmek insana iyi gelir
0 oy
(3,135 puan) tarafından
İşten geldiğinde güler yüzle karşıla gün boyu neler yaptığını gününün nasıl geçtiğini falan sor. Benden beklentilerin var mı varsa neler diye sor. Şakalaşmaya çalış. Zamanla alışırsınız. Bende nişanlıyken çok çekinirdim ama aynı eve girdikten sonra değiştim zamanla 
(13 puan) tarafından
susleniyorum  bana güzel  olmuş aşkım  diye bende he sağol  diyorum
tarafından
He sağol mu.. Kız odunluk sende :D :D teşekkür ederim bitanem de sarıl öp
(3,135 puan) tarafından
He sağol ne kızz biraz romantik olsana teşekkür ederim hayatım o senin güzel bakan gözlerin gibi iltifat etsene adama. Kısa kısa cevap verirsen tabi sohbet olmaz
(13 puan) tarafından
Nasil atlatsam bunu
(3,135 puan) tarafından
Eşin senle konuşuyorsa suskun olmayacaksın beraberinde konuşarak bu sorunu atlatırsın. Adam da sevinsin biraz. Bol bol kitap okuyarak ta bi sorunu atlatabilirsin.  Birde sadece eşine karşı mi bu şekilde pek konuşmazsın yoksa herkese karşı mi konuşkan değilsin
0 oy
tarafından
Bir ara beni seviyo musun diye adama saplantılı şekilde tacizlerde bulundum :)))) şimdi de sen beni sevmiyosun tacizlerindeyim :))) bir yerden sonra alışıyor zaten :)))) günlük konuk işte naptın bugun analt bakim neler oldu veya çocukluğumdam sorular sor askerlik anılarını sor o konular açılınca hiç susmazlar 
(13 puan) tarafından
kiz adam zaten susmuyor  benden bekliyor konuşamayan bemim
tarafından
Lan ne güzel işte o konuşurken hemen soru sor veya sende anlar çocukluğumu anlat espri yap o senin eşin şakalaş gül çocuk gibi uğraş
0 oy
(626 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Biz görücü usulü tanıştık, eşimle farklı sehirlerdeydik geliyodu bi kac gün yuzyuze gorusuyoduk, sonra telden konusuyorduk. Çok cekiniyorduk birbirimizden, ben yüzüne bile bakamiyodum utanmaktan. Evlendikten sonra ne olduysa hemen değiştik. Isındık, konuştuk, güzel sözler soyledik. Ben durduk yerde bal kocam bitanem iyi ki varsın falan sayarım. Giderim sarılırım, öperim. Ben de seslenmekte sıkıntı çekiyorum sadece kocam diyebiliyorum onu aşamadïm :) Boncuk gözlüm derim arada ama seslenirken kocam sadece :D

Ufak bi şey bile yapsa teşekkür ederim iyi ki varsın derim. Elin herseye yatkın çok beceriklisin falan derim. Eşim de o yüzden mi bilmiyorum evdeki her işi yapar, bana yardım eder. Yani pohpohla canım, sevdiğini belli et. Arada sen de söyle iyi ki varsin, iyi ki seninle evlendim vs. Hiç soyleyemiyosan saril:)

(13 puan) tarafından
valla bende anormallik var  yapamıyorum  ayni evde annesiyle daha yakın tovbe haşa  annesi gibiyim ben
tarafından
Formül o zaten . Erkeği içten sev ve pohpohla :))
(13 puan) tarafından
yapmak istiyorum ama yapamıyorum
(626 puan) tarafından
Ufacık bi şeyde iyi ki varsın de zor değil ki. Uyurken falan sarıl iyi ki evlendim seninle iyi ki karsima çıktn de. Kolay aslında canım. Soğuk dura belli et sevgini. Ben yuzune bakamiyordum evlenmeden önce çekindiğimden düşün. Bi desen devamı gelir.
0 oy
tarafından
Herşeyimi eşinle yasa işte ne güzel içinden ne geliyorsa öyle şöyle kendin ol  bir sene olmuş sonuçta hiç mi konuşmuyoruz  eşinle konusmucnda kimle konuscan .
(13 puan) tarafından
Yok yeminle  hic konuşmuyoruz
tarafından
Ee napiyonuz siz bakisiyoniz mu habire
0 oy
tarafından
Canım ben eşime herşeyi söylerim aklıma ne gelirse sen sadece içinden geçenleri söyle zaten öyle devam eder
0 oy
tarafından
Her gelmesinde sarıl.hosngeldin aşkım de op yemek hazirla naptın bugün de özledim seni de yüzün gulsun yanında mutlu ol . Eminol oda sana yapacak çok güzel gecineceksiniz ben öyle yapıyorum 5 yıldır
0 oy
(451 puan) tarafından
Hiç ortak noktanız yokmu, işini sor, gün içinde ne yaptığını anlat, habeelerden sor
0 oy
(970 puan) tarafından
Sende konuşma ilgi goster tek koltuğa sıkış tıkış otur bı anda git kucağına otur eve gelince kapıda koş kucağına atla o soru sorar aşkım noldu sana sende naz yap seni konuşturmaya çalışır senin illa gidipte konu açmana gerek kalmaz çay içerken iş yerinde naptın nasıl geçti de mesela basit şeyler konuş önemli şeyler de zamnala konuşulur o senin eşin en rahat olman  gereken kişi 
0 oy
(1,096 puan) tarafından
Canım hemen olmaz zaten kasma Kendini. İlk basta basit seylerle basla bence canım cicim vs. 

İlgili sorular

+3 oy
24 cevap 675 göst.
+2 oy
8 cevap 258 göst.
+2 oy
4 cevap 135 göst.
0 oy
9 cevap 484 göst.

Kategoriler

1,474,334 soru

24,137,904 cevap