0 oy
434 göst.
Diğer kategorisinde (864 puan) tarafından
Şu an 3,5 aylık sadece anne sütü alıyor hero baby baktım da 4.aydan 5.aydan itibaren irmikli şeftali şeyler var onlardan verilebilir mi5. Aya girince 

13 Cevaplar

+1 oy
(164 puan) tarafından
Böyle hazır şeyleri yedirmemen taraftarıyım çocuk zaten emiyomuş ek gıdaya geçince mis gibi kendi yaptıklarını yedirirsin ne gerek var kavanoz mamasına 
-Reklam-
0 oy
tarafından
5.ayı doldurunca ver 4 çok erken 
(864 puan) tarafından
Yani tam 5 aylık olunca mı 12 mayısta doğum yaptım 12 Ekimden sonra verebilir miyim
tarafından
Evet verebilirsin
0 oy
(695 puan) tarafından
Bazı doktorlar baslatiyomus aslında ama ilk olarak muhallebi tarza alisirsa sornadan yemek falan yemiyomus tatlıya alışınca canım 
0 oy
tarafından
5 . Aya girince vermiştim ben az az kavanoz daki mama dan denemistim her bebek farklı YouTube da doktorlar bununla ilgili video çekiyorlar bak istersen canim
(864 puan) tarafından
Kanalın ismi ne
tarafından
Osman gonulal diye bı doktor var o çok iyi canım videolarina bak çok bilgilendirici
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Sütün yetiyorsa verme canım ne gerek var zamanı gelince yicek zaten bir iki ay sonra 
0 oy
(2,112 puan) tarafından
6.ayını bekle bence. Emiyormuş zaten seni. 
0 oy
tarafından
Canım anne sütü alan bebege onları vermeye ne gerek var ki 18 ay emzirdim bir kere muhallebi mama yok irmik falan vermedim 
0 oy
tarafından
Ben 5 te ogluma yoğurt falan vermeye başladım hiç bişey de olmaz
0 oy
(1,096 puan) tarafından
Canım sütün iyise yetiyorsa bırak sadece sütünü ver en yararlısı o. Keske benim kızda emseydi de hep verseydim. 
0 oy
(945 puan) tarafından
Eğer sütün yetip doyuyorsa mamaya gerek yok bence ben 6 ay sadece anne sütü verdim 6 yi doldurduk yenj başladım ek besine ve disardan almadim kendim yapıyorum 
0 oy
(5,483 puan) tarafından
Doktorlar bar bar bağırıyo ilk 6 ay anne sütü diye lütfen öyle hazır şeyler vermeyin paket gıdalar bize bile çok zaralı, ufak ufak evde yapıp yedir ama 6. Aydan sonra
0 oy
tarafından
Anne sütü dişinda bişey vermeyin bence 6.  Aya kadar 
0 oy
tarafından
Canım kavanozdakileri verme ama sütün yetersizse 5.aydan itibaren hero baby toz kaşık mamalar var onlardan verebilirsin ama çorbasını meyve püresini fln kendin yap toz mamayı da al tahıllı fln olanları kefir kıvamında yap içir. 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 576 göst.
8 Mart 2023 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,049 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 409 göst.
13 Temmuz 2019 Diğer kategorisinde Mervemomm (14 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 309 göst.
+3 oy
17 cevap 838 göst.

Kategoriler