+2 oy
237 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (299 puan) tarafından

Kızlar gerçekten artık çok sıkıldım bunların bu hareketlerine normalde ikisi birbirini asla sevmez görümcem ve eltim hep birbirlerinin arkasından konuşur şuan can ciğer olmuşlar görümcem ben eşim kaynanamın ameliyatı için Antalya'ya gittik yolda WC parasi 10 tlydi eşimde de bozuk yoktu 200 lukler var eşimde ablasından aldı bozuk paralar vardı 1 TL'likler eşimde bunlari tuvalete verelim dedi bunu anlatmış herkese benden tuvalet parası aldı diye benim için kaynanasının Kayınbabasinin eline bir bardak su vermiyor işte o baksın o yemekleri yapsın diyorlar oysaki zaten evleri benim alt katımda sadece ameliyat için oraya gitti doktoru orda diye kaynanam bir arada köye gitti kayinbabamin yemeğini öğlen akşam veriyordum öyle bir insan değilim ben onlara iyi oldukça iyi davrandıkca onlar benim için ***** diyor arkamdan konuşuyor hepsinin numarasını silmek istiyorum sileyimmi sizce siz benim yerimde olsanız ne yapardınız onlar hep akraba evliliği yapan insanlar ben sadece yabancıyım sürekli yabancı diyorlar benim için ama ben sırf kaynanam ameliyat olacak diye Antalya'ya gittim 2 küçük çocukla arkamdan konuşuyorlar bumu yani bide Antalya'ya ilk gittiğim gün resim çektim gorumcemle Antalya'da oturan ile paylaştım ablam diye eltimin kızı mesaj attı nenem hastanedeyken ne bu paylaşım diye bugünde kendileri pikniğe gitmişler kaynanam yoğun bakımda ve paylaşmışlar ben o resmi paylaştığım da kaynanam sadece hastanedeyi ameliyat felan da olmamıştı hepsini hayatımdan silmek istiyorum yeter artık 

5 Cevaplar

+1 oy
(1,933 puan) tarafından

Sende aynısını onlara deseydin piknikte ne işiniz var yoğun bakımda kaynanam diye niye atmadın. Esin ne diyor bu duruma 

(299 puan) tarafından

Eşim diyor muhatap olma özelliğini reziller yani ortalığı karıştırırlarr diye mesaj atmadım 

(1,933 puan) tarafından

Bundan sonra konuşma sende o zaman sil hayatından kimsenin lafını da takma senin yaptığını Allâh görüyor nasıl olsa. Eşin de görüyor ve seni koruyorsa hiç muhatap olma. 

(299 puan) tarafından

Haklısınız Allah görüyor biliyor eşimde görüyor ve pislikler onlar diyor huzurumuzu bozma onlar için diyor bıri bi şey dediği zaman sanane de diyor cevabını ver ben sana diyorum dedi

-Reklam-
+1 oy
(2,678 puan) tarafından

Bu kadar düşünüp takmanız bile hata. Araya mesafeyi koyun, gerekiyorsa da numaraları silin oldu bitti. Hiç gerek yok o bunu dedi, şu şunu düşündüye. Eşinizle aranız iyi mi, tamam, gerisi boş. 

(299 puan) tarafından

Sizce Instagramdan da numarasını da silmeli miyim ?

(2,678 puan) tarafından

Birbirinizin paylaşımlarından rahatsız olup, üstünüze alınacaksanız silin daha iyi. 

(299 puan) tarafından

Onlar benim Storilerimi hep sona alıyormuş bakmamak için tahammül edemiyorlarmis 

(2,678 puan) tarafından

🙂 Neden her hareketerini bu kadar takıyorsunuz anlamıyorum açıkçası. Sadece kendi ailenize odaklanın. Bence her yerden silseniz sizin için daha iyi. 

(299 puan) tarafından

Aslında umrumda değil sadece benim onlarla bir sorunum yokken onlar bana niye böyle diyor düşünmüyor değilim 

+1 oy
(3,858 puan) tarafından

Benim eltim bir ara benimle can ciğerdi sonra aramızda bı olay yaşandı ve tamamen haksız eşimde herkeste biliyor 

Ben ne yaptım numarası filan duruyor ama tamamen irtibatı kestim aramayı sormayı, ama eşim çok nadirde olsa gitmek görüşmek istiyor o zaman da hiç sorun çıkartmayıp eşimin yanında gidip geliyorum 

Yani numara filan silmek açıkçası çocukça geliyor bana en güzeli mesafe herkes yerini bilecek 

0 oy
(21,809 puan) tarafından

Siz duyarlı değilsiniz duyar kasıyorsunuz neneniz yoğun bakımda siz tıkanma derdindesiniz bir de bana laf ediyordunuz deyip gülücük koyardım. Bu arada görümcen demiş eşine demiş benden para aldı diye sen niye üstüne alınıp buna sinir oluyorsun ne gerek var yani kendini bu kadar strese sokmaya 

(299 puan) tarafından

Ama benim eşim onlara çok çok iyi gerçekten bak o yüzden zoruma gidiyor eşim kendi lokmasını ağzından çıkarıp onların ağzına katan bir insan

(21,809 puan) tarafından

O da eşinin sorunu olsun bırak sana yapılmayan hiç bir kötülüğü nankörlüğü kendine dert edinme sana yazık 

(299 puan) tarafından

Doğru söylüyorsun az önce kalbim sıkışıyordu niye hep bunları stres etmekten 

0 oy
(4,162 puan) tarafından

Numara silmeyle dahi ugrasmazdim

Mesafeni koyar, arayip sormam, tinlama. Olur biter. Gorusuldugunde merhaba merhaba. Kim ne dusunurse dusunsun takma bile kafana. Bu tepkisizligine onlar kudursun, sen kocanla iyi ol gerisini salla. Sana mesaj atarlarsa da goruldu at cevap dahi verme, kocam muhattap olmami ostemiyor de bitti

(299 puan) tarafından

Ya zaten normalde böyleyim ne ararım ne sorarım bir araya gelince selam selam nasılsın bu kadar ama haklısınız umrumda bile olmaması lazım 

(4,162 puan) tarafından

Seutan insanin aklina dusurup ainir ediyor zorla, su an benimde aklima donem donem yaptiklari geliyor sinirleniyorum:)) sallaayalimmm mutlu olalimmm, simdi onlar dusunsun

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 550 göst.
0 oy
2 cevap 327 göst.
5 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ipek_V (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 799 göst.
1 Şubat 2021 Diğer kategorisinde yildizmavim (980 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 477 göst.
23 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Busraknc58 (70 puan) tarafından soruldu