0 oy
571 göst.
Diğer kategorisinde (25,181 puan) tarafından
Söylemiştimya arkadaşım ailecek virüs kaptılar yemek götürcem diye, kemik suyu çorba yapıyorum yanına ne yapayım sizce yemek olarak başka. Kavurma yapsam olur mu pirincim kalmamış bide pilav yapayım demiştim ama başka ne yapabilirim. Evden de köy ürünleri koydum turşu fındık ceviz pekmez zeytinyağı bide kahve fincanı koyup not yazdım kahve içmeyi çok severdik beraber :( kızı yapardı kahveleri kücük oğlu da ağlardı bende yapıcam diye. Bende not yazdım duru yine bize kahve yapıcak kadir bende bende diye ağlıcak diye. Of cok duygulandım yazarken :'(

16 Cevaplar

0 oy
tarafından
Makarna yap.yanina
(25,181 puan) tarafından
Makarnamda kalmamış yav :/
-Reklam-
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Çok düşünceli sin canım güzel olmuş Allah ta seni darda zorda bırakmasın inşallah.
(25,181 puan) tarafından
Amin hepimizi Allah zorda bırakmasın canım allah razı olsun
0 oy
tarafından
O güzel yüreğin hic darlık hüzün görmesin seliinnn 
(25,181 puan) tarafından
Hanifemm canımm seninde inşallah Allah razı olsun ❤️
0 oy
(2,916 puan) tarafından
Kalbini sevdiğim ❤ 

Ellerine sağlık Allah razı olsun bitanem. 

Insan zor günde istiyo eşi dostu desteği ona moral olur sağlığına en kısa zamanda kavuşur ınşâellah
(25,181 puan) tarafından
İnşallah canım inşallah Allah razı olsun
tarafından
Kiz bahar karar verdinmi canım gitcenmi dugune:D
(2,916 puan) tarafından
Ay yok kuzum gitmiyorum
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Kız bende okurken duygulandım..  yazmasan mi bisi etkilenmesimi ki ? Tas kebabi yapsan canim et varsa ?
(9,647 puan) tarafından
Balım patatesli et yemeği:) düşünceli kuzum ❤ gel komsum ol birlikte çay kahve yaparız bahçede;)
(25,181 puan) tarafından
Oyy canım yakın olsak gelirdim kız bide şu lanet virüs olmasa :/
(9,647 puan) tarafından
Benim koca kadar dikkat eden yok bu koronaya he :D hala ilk günkü titizlik var bizde :D
(25,181 puan) tarafından
Bizde öyleyiz ama ne gelirse allahtan :/
(9,647 puan) tarafından
Öyle tabi canım rabbim hepimzii korusu
0 oy
(1,721 puan) tarafından
Ne güzel düşünmüşsn cnm Allah seni de darda koymasın bulgurun da mı yok yapsan
(25,181 puan) tarafından
Allah razı olsun canım. Bulgurum var yanına olur mu diye bilemedim yapayım o zaman markete cıksam zamanım gider öğlen cıkcaz evden cunkü cocukla anca :(
0 oy
tarafından
Bulgur yap canım kavurma nın yanına götürünce kapıya koy uzaklaş canım kapıdan alsınlar dikkat et kendine 
(25,181 puan) tarafından
Tmm bulgur var ama olur mu yanına bilemedim yapayım o zaman. Kapıya bırakıp çıkıcam hemen cnm heryerim kapayıp gircem arkamdan o alcak
tarafından
Olur canım neden olmasın sebzeli de olur sade de kendine dikkat et kuzum binaya girince de hiçbir yere dokunma asansöre falan binme
(25,181 puan) tarafından
Tmm cnm yok asansörlü bina değil zaten çift kat eldiven falan takcam
0 oy
(1,118 puan) tarafından
Allah kalbine gönlüne göre versin çok düşünceli bi davranış gerçekten. Arkadaşının evi yakın mi bu virüsü biz geçirdiğimiz zaman kimse bize yardımcı olmamıştı ben kayinvalidem ve görümcem başımızın çaresine baktık sürekli soğan salatası yedik et meyve çok tükettik kekik çayı yapıp kaynattık yakınsanız böyle şeylerde koy gönder yapıp içsinler bol bol soğanda varsa bol bol koy onu da çok yesinler söylersin arkadaşına çorbanın yanına da istersen bisey yapma zaten insan hasta olunca yiyip içemiyor canı istemiyor biz zorla yiyorduk güçten düşmeyelim diye 
(25,181 puan) tarafından
Allah razı olsun canım. Çok iyi fikirler verdin ama evimiz yakın değil yürüyerek giderdim ben geze geze yarım saat sürerdi yinede çok uzak değil ama cocukla hergün gitme şansım olmaz. Şimdi eşimle otobüsle gidicez ama mesela kekik falan koyarım kücük Bi kavanoza o yapar içer olmazsa
(1,118 puan) tarafından
Otobüste de siz dikkat edin virüs belasinin nerden geldiği belli değil biz o kadar koruduk kendimizi dışarı çıkmadık dışardan gelen herşeyi kaynanam sirkeli suda yıkardı temiz suyla durular kurulayıp temiz poşetlere koyar öyle dolaba atardı dışarı çıkıp eve geldikten sonra kıyafetleri hemen makinaya atar duşa girerdi bunlara rağmen testi pozitif çıktı kim bilir nerden geldi de bulaştı ne kimseyi kabul ediyprduk ne de biz gidiyorduk insanların evine ama yine de yaşadık çektik acısını kaynanamı tedavi için hastaneye götürdüler bizden ayrı kalacaktı tek başına sonra ilaç verip gonderdikl3rinde çok sevinmiştik ben ve görümcem de geçirdik bu hastalığı ama kaynanam kadar ağır değildi izlerini bile bıraktı onda şimdi nefes darlığı başladı kokulara hassasiyeti arttı çok zor bi bela allah kimseye göstermesin inşallah
(25,181 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım allahım şifa versin çok dikkat ediyoruz inan ama tedbir bizden tevekkül allahtan allahım korusun herkesi
0 oy
tarafından

Eşimle birlikte korona olduk kimse kapımızı çalmadı komşuları bırak zaten komşuluk yok bizim binada, annesi dahi bir çorba yapıp yollamadı oğluna :D helal olsun sana 

(25,181 puan) tarafından
Bugun size yarın onlara gelir cnm kötü gün dostu değillermiş demekki
0 oy
(163,560 puan) tarafından

Kavurma yapcaksan bulgur pilavida iyi olur aman neyse sen bana küssün zaten :D

(25,181 puan) tarafından
Hıh evet tmm bulgur yapcam
0 oy
(1,165 puan) tarafından
Ya bizim korona olan komşularımız var doktorlar eti falan yasaklamış acaba yaptıklarınızı yiyebilirler mi. Sebze yiyin demiş doktorları. Korona kanda pihtilasmaya sebep olduğu için. Ben söylemiş olayım da sorun isterseniz
(25,181 puan) tarafından
Yok cnm aksine et sebze meyve boş yemeleri lazım kemik suyu çorba bol sarımsaklı sirkeli soğanlı özellikle
0 oy
tarafından
Durumlari nasilmiş canm ya 
(25,181 puan) tarafından
Cocuklar ishal hala kendi ve eşinin bel ağrısı grip ve öksürüğü var
tarafından
Tez zamanda atlatrlar insallah
0 oy
tarafından
Aşkımsın dikkatli ol ama pilav salata yapabilirsin
(25,181 puan) tarafından
Tmm cnm sağol salatada yapayım evet
0 oy
(4,850 puan) tarafından

Allah herkese senin gibi komşu arkadaş nasip etsin :O

(25,181 puan) tarafından
Sağol canım benim Bugün ona yarın bize Allah kimseyi bu hastalıga düşürmesin
(4,850 puan) tarafından
Aynen öyle tabikide
Amin canım amin
0 oy
tarafından

Bende istiyom kız :D:D

(25,181 puan) tarafından
Tm yollayım :D
0 oy
tarafından
Çok kıskandım ya benimde arkadaşım olur musun çok mutlu oldum kadir kıymet bilen varmis 
(25,181 puan) tarafından
Olurum cnm ne demek Allah razı olsun.
tarafından
Allah senden razı olsun iyiki varsın ❤
(25,181 puan) tarafından
Sende cnm. :) ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 790 göst.
0 oy
5 cevap 137 göst.
0 oy
1 cevap 103 göst.
10 Aralık 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Papatym35 (867 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 590 göst.
16 Eylül 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Biriiste (508 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,213 soru

24,180,260 cevap

336,291 kullanıcı

...