0 oy
113 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (1,292 puan) tarafından

Bir tek kızım corba içiyor geri kalanı ziyan oluyor ilk defa sicagiyla kavonoza koydum sormak istediğim ne kadar süre dolabta dayanır birde açtıktan sonra kaç günde tüketmek gerekir 1 hafta sonra vermeyi düşünüyorum tekrardan 2 buçuk yaşında kızım siz ne düşünüyorsunuz 

5 Cevaplar

0 oy
önce (12,178 puan) tarafından

2.günden sonra yedirmiyorum ben tencerede olanı ama konserve çorba ne kadar doğru ve sağlıklı olur bilemem :) 1 hafta boyunca onu dolapta tutana kadar her seferinde az az taze yapmak daha mantıklı değil mi?

önce (124 puan) tarafından

Mükemmel annelikle ne alakasi var çit kırıldım misiniz kadın gayet normal mantıklı birşey önermiş riske atmak yerine az az yapman daha doğru yada konserve yerine buzlukta saklayıp çıkarsan bence daha iyi olur bende bazen artani buzluga atarım ama dolapta bozulur diye düşünüyorum riske atma bence de

önce (12,178 puan) tarafından

Yaa dimi millet ne kadar çok duyar kasma peşinde. Çok şaşırdım yorumu okuyunca. Hem "siz ne düşünüyorsunuz?" Diye soruyor, hemde fikrimizi söyleyince "tamam en mükemmel anne sizsiniz" diye tribe giriyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. 

Ben tencerede bekleyince 2.gunden sonra kalsa da vermiyorum ama konserve nasıl olur bilemem dedim

Sanki sövdük, gömdük hanımefendiyi 😂

önce (1,292 puan) tarafından

Yorumların kendimi eksik hissettirmekten başka bı ise yaramadı yazis tarzıniz sen ne karışıyorsun bende gayet seviyeli bı cevap verdim hakaret mi ettim tencerede ki yemeği vermiyorum kavonozdami konserve görevi görüyor ondan kavonoz diye soruyorum tencerede de bekletirim yoksa gerçekten tartışacak durumda değilim yolunuza bakın bı zahmet 

önce (124 puan) tarafından

Cidden bazılarını hiç anlamıyorum hani gerçekten kötü yorumlar var evet bu yorumun neresinde var size eksik hissettiren bir cümle ? Niye bu agresiflik yani çok normal bir Şekilde öneride bulunmuş arkadaş durduk yere de alingalik peşine dusmeyin 

Bugün alıngan gunumdeyim kusura bakma bidahakine sana sorup cevap veririm 

-Reklam-
0 oy
önce (5,650 puan) tarafından

1 hafta sonra o çorba verilmez canım 

Sağlıklı bi çorba en fazla iki gün kalmali 

Mesela yogurt çorbası yayla çorbası ömrü daha uzun 

Ama diğer çorbalar taze taze yapılıp yedirilmeli bence 

Sebze corb yemek 1 hafta koyulabilir diye biliyorum emin olmak için sordum teşekkür ederim cevap için 

önce (5,650 puan) tarafından

En güzeli az ve taze yapmak diye düşünüyorum 

Kuzucum ;)))

0 oy
önce (460 puan) tarafından

Benim bildiğim kavanozdaysa hiç ısıtılma yapılmadıysa 3 4 gün verilebilir. Başka küçük tencerede azar azar isitirsin kalanı geri dolaba koyabilirsin canım 

Tamam canım teşekkür ederim 

0 oy
önce (4,119 puan) tarafından

Ben sıcak sıcak kavanoza bölüyorum ağzını kapatıyorum 1 haftada dursa ayni

0 oy
önce (5,373 puan) tarafından

Onu bi ara ben de araştırdım da olmuyormuş. Konserve bile olsa en fazla 3 gün.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 166 göst.
9 Kasım 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde sweetlady (891 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 144 göst.
8 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 103 göst.
10 Aralık 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Papatym35 (867 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 588 göst.
16 Eylül 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Biriiste (508 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,715 soru

24,173,251 cevap

335,965 kullanıcı

...