0 oy
451 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (610 puan) tarafından
Evet hanımlar ne yediriyorsunuz bebeklerinize öneriye ihtiyacım var çorbamı mamamı çorbaysa ne çorbası söylerseniz sevinirim 

8 Cevaplar

0 oy
(1,945 puan) tarafından
Memeyi bıraktı oğlum gece ilk bi kaç gün meyve suyu ıvır zıvır yiyordu şimdi sadece su içiyor  geceleri genelde çocuklar meme yada mamaya kalkıyor yemeğe kalkmıyorlar. 
(610 puan) tarafından
Yatırmadan öncesi  canım ne yediriyorsunuz diye sordum :)
(1,945 puan) tarafından
Geceleri dedin de bende gece uyku arasında sandım memeyi bırakalı 15 gün oldu 15 gündür yemek yiyor yani akşam yemeğini de yiyip yatıyor
(610 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ari mama yapiyorum 
(610 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
tarafından
Valla ben hiç mama vermiyorum yemek yediroyorim ama hafif şeyler yedkryoum sonrada emziriyorum zaten çok yemiyo bnmki meyveli yoğurt filan yediriyorjm 
(610 puan) tarafından
Bende öyleyim canım değişiyor ama :)
tarafından
Hiç yeme hevesi yok zar zor yiyor çizgi filimle filn ancak zar zor
0 oy
(4,034 puan) tarafından
Bir muzu ez içine yulafve süt kat ama tabii icilmedigi için biraz uğraştırıyor yedirmesi
(610 puan) tarafından
Güzel bir öğün teşekkür ederim
0 oy
(887 puan) tarafından
Benegim on alti aylik emiyor ama arada bir .yatmadan ne varsa onu yediriyorum yemek corba muhallebi vs.esela bugun yedide makarna yemisti dokuzda bi kase sutlac yedirdi. Uyudu.son bir aydir. Gece cicibebe veriyordum .cunku isitmak icinnkalkinca uykusu dagiliyo dagiliyo geri uyumuyordu gece yatmadan biberonuna bib katip cicbebe aliyordum yanima yanima u hemen biberona atip veriyordum sabaha kadar uyandikca icip uyuyordu ama uc dort gundur gece bineronu bineronu bitirmiyor. Bu gece hic vermemeyi veniycem sakinlesip uyursa geri. Gece beslenmesini kesmek istiyorum cunku .baklaim bana sans dile :) deliksiz uyumayi cok ozledim
(610 puan) tarafından
İnşallah canım inşallah bırakır
0 oy
(704 puan) tarafından
Hero bayb kasik maması, sütlü pirinc unu yada yuluf unu muhallebisi, arı mama falan yediriyorum canım eskiden iciyordu simdi icse inek sutüde icircem ama icmiyor bende muhallebi olark yediriyorum. Emiyor ayrıca benimki 
(610 puan) tarafından
Benimde emiyor ama işte yatırmadan yedirdiğim zaman rahat ediyorum yoksa saat başı emmek istiyor
(704 puan) tarafından
Aynen aynen bende o yüzden hep yedirir yatiririm yoksa hep kalkiyo benmkide bnlardan yerse suya uyaniyo tek bide sabaha karsi emiyo bazen
0 oy
(11,305 puan) tarafından
Süt bisküvi karışımı içiyor gece iki defa 
(610 puan) tarafından
Maşallah canım beniö oğlanı bir alıştıramadım ona
0 oy
(56 puan) tarafından
hipp sise mamasi veriyorum bazen beni emiyor uyuyor gece 1 defa kalkiyor bu aralar azi disleri geliyor cok huysuz kizim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 116 göst.
9 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Asel hira (886 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 196 göst.
12 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Masal2603 (797 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 189 göst.
+1 oy
6 cevap 134 göst.

Kategoriler