0 oy
887 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Yaptıkları cabasiydi zaten, yeri geldi şiddet gördüm yeri geldi sesini yükseltiyor Allah işte ayağını kırdı bana muhtaç kaldı ben gene içim acıyordu kardeşide iş yerinde parmağını kesti Onunda eli sargılı bana yolladı Kaynana. Üstelik 2 yaşında oğlum var bide 9 aylık hamileyim kaynana diyor neyse kayınbabanla geliriz bizde birkaç haftaya diyor. Al götür çocuğuna evinde bak neden onuda başıma sardın.  Bunlar yüzünden eşimden soğuyorum öteki ayaginida benim kırasım geliyor 

10 Cevaplar

+7 oy
(3,443 puan) tarafından
De ki kayınvalidecegim ben yerimden kalkamıyorum,

İki oğluna da bakamıyorum

Ben geleyim sen bize bak 
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Benı affet ama bunları soyleyecek agız yokmu bacım. Kaynanam olacak kadına dıyemıyon mu karnm burnumda al ogluna bak artk hem kendı kocam hem cocugum bıde senınkıne mı bakcam dıyemıyon mu. Kocan kişisi neden hıc karıma yazık demıyor. Kaynın aynı evde kaldıgı nerde gorulmus. Nereden tutsam elımde kalıyor. Kayın ya bu kayın kocan cok genıs kardesum kusura bakma ama cook
tarafından
Dedim tabiki kaynanaya. Oda diyor neyse kayınbabanla geliriz sana yardım ederim. Ha ağzımı bozduracak hala kayınbaba diyor ya bana, tek otobüse binip gelemiyor hanimefendi
tarafından
Canım kaynını bındırıp gonder. Kaynın neden sızde kalıyor. Eli yaralı adam bındır gıtsın anasınn yanına. Ben ınankı sınır krızlerı gecırdım ya bu ne dusuncesızlık bu ne ınsafsızlık.
tarafından
Ben stresten ölüyorum yemeklerine zehir atmamak için kendimi zor tutuyorum
tarafından
Ben gitsin diye neler yapıyorum gitmez ki anasını bekliyor çünkü
tarafından
Kocan ne dıyor bu duruma sana hıc acımıyor mu
0 oy
(12,188 puan) tarafından

Ne çektin be sümeyraaa..  :ermm:

tarafından
Çok çektim
(7,483 puan) tarafından
Allahım daha çok sabırlar versin sümeyra canım sana :((
0 oy
tarafından
9 aylik hamile kadina o kadar sorumluluk yuklenir mi
0 oy
(1,958 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun başka diyecek bişey yok.
tarafından
Sakat ayağını daha çok kırmış diye haberlere çıkarsam şaşırma. Bunların topunu öldürecem
(1,958 puan) tarafından
Sende bişey yapma gelsin anası baksın oğullarına. Sende oram ağıryo buram ağıryo diye yat. Hele kayınvalidelerin gelince hiç hizmet etme bu halinle.
tarafından
Bide kayinbabayı da peşinde sürüyor ya ona daha ayrı gıcık oldum, afedersin çok terliyorlar korkuyorlar yaz ayı banyoya girmiyorlar biri ayağım böyle diye biri elim böyle diye, hadi eşimi ben yıkarım kaynımıda ki ben yıkayim
0 oy
(3,529 puan) tarafından
Allhim yardmcin olsun canim bide Bebis gelcek. Kaynanan  ne tuhaf bi kadın ne işi var kayinin sende yemeği temizliği Allhim yardmcin olsun tekrar
0 oy
(1,424 puan) tarafından
Şöyle kaynanana alsın götürsün oğlunu bu ne sacmalik 2 hasta birden hamilesin küçük çocuğun var tepkini koy yoksa afedersin binerler sırtına canının evladlarinin kıymetini bil.
0 oy
(2,265 puan) tarafından
Iste boyle dusuncesiz anne baba yüzünden eşlerden soğuyoruz cnm seni çok iyi anlıyorum çare mesafe koymak iste onu da eşlerimiz yapmalı 
0 oy
(627 puan) tarafından
Allah yardımcın kuzum benim hamile kadına eziyet ediyorlar resmen Allahtan bulsunlar inşallah
0 oy
tarafından
Kaynanana de ben yetemiyorum hic birine sen gotur bak
tarafından
Onun amacıda buraya gelmek, benim ev yol geçen hanı ya

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 757 göst.
19 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 335 göst.
16 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Gizem_clk21eker (1,602 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,466 soru

24,184,040 cevap

336,502 kullanıcı

...