Kızlar eşim ile 1 buçuk sene önce evlendik. Ailem istemiyordu kaçarak evlendik bu yüzden. İlk başlarda her şey çok güzeldi. Sonra bana diğer yüzünü göstermeye başladı.
Giyimime, makyajıma karışmaya başladı.
Bebeğimize bakarken yardım etmiyor sadece seveceği zaman o da en fazla 5-10 dk bakar. İlk ilgileniyordu şu an yapmıyor artık.
Yatağa hep farklı zamanlarda giriyoruz. Kendisi pubg bağımlısı. Hatta dün o kadar oynadı ki sahura bile kalkamadı.
Pubg oynamadığı zamanlarda elinde hep telefon
Çok desteksiz bırakıyor beni. Bunu kaç defa dile getirdim. Konuyı hep pubg ye çekiyor bir tek oyu varmış kafa dağıttığı...
Annesi kaynım ile eşimin yanında aldığınız karılar da kadı olsa demiş eltim duymuş ikisi de bir şey dememiş. Ben öğrendikten sonra kızdın ona ağzın yok muydu diye dediği tek cümle " Annemin sinirliyken söylediği şeye mi alındın dedi " Kaynanam kendi kızını görmüyor evlerden ırak kızı yaprak dökümü leyla gibidir. Çiftleşmek isteyince evden kaçıp birkaç gün sonra eve dönüyor.
Geçen hafta konuştuk 2 gün normal davrandı sonra eskisi gibi oldu.
Dayanamadım artık bana bu yüzünü gösterseydin asla gelmezdim dedim. Öyle mi oldu şimdi diyor. Sonra bana dediğin şeyler aklımdan çıkmıyor diyor.
Eş seçimi herşey demekmiş. Bunu çok geç anladım.
Ben bu eş ile ne yapabilirim?