+1 oy
252 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,389 puan) tarafından

Kızlar eşim ile 1 buçuk sene önce evlendik. Ailem istemiyordu kaçarak evlendik bu yüzden. İlk başlarda her şey çok güzeldi. Sonra bana diğer yüzünü göstermeye başladı. 

Giyimime, makyajıma karışmaya başladı. 

Bebeğimize bakarken yardım etmiyor sadece seveceği zaman o da en fazla 5-10 dk bakar. İlk ilgileniyordu şu an yapmıyor artık. 

Yatağa hep farklı zamanlarda giriyoruz. Kendisi pubg bağımlısı. Hatta dün o kadar oynadı ki sahura bile kalkamadı. 

Pubg oynamadığı zamanlarda elinde hep telefon

Çok desteksiz bırakıyor beni.  Bunu kaç defa dile getirdim. Konuyı hep pubg ye çekiyor bir tek oyu varmış kafa dağıttığı... 

Annesi kaynım ile eşimin yanında aldığınız karılar da kadı olsa demiş eltim duymuş ikisi de bir şey dememiş. Ben öğrendikten sonra kızdın ona ağzın yok muydu diye dediği tek cümle " Annemin sinirliyken söylediği şeye mi alındın dedi " Kaynanam kendi kızını görmüyor evlerden ırak kızı  yaprak dökümü leyla gibidir. Çiftleşmek isteyince evden kaçıp birkaç gün sonra eve dönüyor. 

Geçen hafta konuştuk 2 gün normal davrandı sonra eskisi gibi oldu. 

Dayanamadım artık bana bu yüzünü gösterseydin asla gelmezdim dedim. Öyle mi oldu şimdi diyor. Sonra bana dediğin şeyler aklımdan çıkmıyor diyor. 

Eş seçimi herşey demekmiş. Bunu çok geç anladım. 

Ben bu eş ile ne yapabilirim? 

5 Cevaplar

+2 oy
(8,502 puan) tarafından

Demek ki konuşmaktan anlamıyor kavga edeceksin. Sesini yükselteceksin. Önce yavaş yavaş sorumluluk ver eşine. Duşa gireceğim çocuğa bak mutfağı toplayacağım çocuğa bak gibi. Bırak çocuğu yanına ve ağlasa da yanına gitme sonuçta sen merhamet edip alıyorsun onunda evladı onunda merhamet edip susturmasi gerekir. Oyun oyna ama bizi ihmal etme de. Mesela birlikte film gecesi yapın sen seç aç çağır. Sonra şu gün dışarı çıkalım gezelim de gelmiyor mu sen çık gez dolaş hiç arama o merak edip arasın. 

Kaynanana gelince uygun bir gün de bu dediği lafı yüzüne çarp. Sana tavsiyem daha evliliğin basindasin hiçbir şeye sessiz kalma kimsenin her dediğini yapma baştan tepkili olursan huyu böyle der daha ılımlı olurlar ama yıllar sonra değişirsen sadece önceden böyle değildi değişti derler kötü bilirler. 

(1,389 puan) tarafından

Birlikte dışarı en son 8 aylık hamileydim. O zaman çıktık. Onda da annesi ile tartışmıştım. Evden uzaklaştırmak için kafeye götürmüştü. Yanına bırakıp gidiyorum ama susturmuyor hiç vicdanı yok. Ağzına emzik veriyor. Garibim çıkarıp çıkarıp ağlıyor ben gidene kadar. Biraz önce duşa giricem dedim bebeği uyut öyle git diyor. Çok büyük bir hata yaptım onunla evlenerek. Hayatımı mahvettim. 

-Reklam-
+1 oy
(1,456 puan) tarafından

Ben de online oyun bağımlısı bir insanım. Pubg olur, dota olur daha bir sürü oyun. Eşim benim için oyuna başladı 😂 ona da bilgisayar topladım. Haftanın belli günleri çocuğu uyuyunca birlikte oyun oynuyoruz. 

(1,389 puan) tarafından

Ben de oynuyordum pubg ama onun kadar değil. 4 aydır neredeyse hiç oynamıyorum. 

(1,456 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Gün belirleyin. O günlerde girsin 

+1 oy
(1,703 puan) tarafından

Ya bu deveyi gudeceksin ya bu diyardan gideceksin..

(1,389 puan) tarafından

Ökğzü gidemiyorum. Gitmek çok istiyorum. Kendi hayatımı mahvettiğimi düşünüyorum çok baskıcı. Perdeleri bile açtırmıyor 2 katta olmamıza rağmen . Bizi kimse görmesin istiyormuş. :( bıktım artık gitsem ailem de çok baskıcı oraya da gıtmek istiyorum. Kendi ayaklarımın üstünde durmak istiyorum. 

(1,703 puan) tarafından

Cocukla nasılsın yapacaksın onu 

(1,389 puan) tarafından

Biraz büyüyünce yapabilirim anca. 

+1 oy
(1,262 puan) tarafından

Oyun için birlikte oynayabilirsiniz veya Bi akşam oyun Bi akşamda bana vakit ayır diyebilirsin 6 yıllık evliyiz 3 çocuğum var eşim 10 da gelir o gelince tüm çocuklar uyuyor telefona bakmasına fırsat vermiyorum hadi film izleyelim falan diyorum  erkekler boşta kalınca yapacak bisey olmayınca telefona bakar oyun oynamasıda normal burada neler neler yapanlar var aldatma p.rno vs

(1,389 puan) tarafından

Boş zamanım olmuyor. Bebek ile ilgileniyorum. Uykusu çok hafif. Her sese uyanıyor. Geçen hafta bir gün ben bir gün oyun demiştik sadece 2 gün sürdü. Yine oyun devam ediyor. 

0 oy
tarafından

Beni aldatmasinda oyun oynasın:)

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 578 göst.
19 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde smyraksmz (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 348 göst.
17 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde 20002003 (197 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,451,889 soru