0 oy
1,679 göst.
Diğer kategorisinde (25,181 puan) tarafından
Çok ama çok yakınım ailecek koronalar çoluk çocuk annesi babası hepsi o kadar kötüyüm ki şuan insan yakınına gelmeden anlamıyormuş meğer :( ona yemek yapsam vitaminli kemik suyu çorbası falan bşyler balkondan sepet salsa versem olur mu yada nasıl ulaştırayım bilmiyorum yardım edin :((

24 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bence kapının önüne bırak. Asağıya demiş arkadaslar ama o çok güvenli değil arkadaşın aşağıya inerken başka biri ile karsilasabikir.
-Reklam-
0 oy
(14,062 puan) tarafından

Kapının önüne koy canım kapıyı çal kaç :D

(25,181 puan) tarafından
Komik mi cnm
(14,062 puan) tarafından
Komik değil komiklik olsun dedim bunda bisey mi var emoji koydum farklı bisey yapmadım senin niyetin kötüyse içinde bu tür düşünceler varsa bilemem hadi eyvallah.........
(25,181 puan) tarafından
Böyle ciddi bir durumda komiklik yapılmaz. Senin başına gelse ben böyle bşy yazsam ne dersin. Kimin niyeti kötü acaba Bi dön yazdıklarımızı oku karşılıklı. İçimde Allaha şükür kötü niyet yok. Kimde kötü niyet var yazdıgından belli. Senden beklemezdim sanada eyvallah...
(14,062 puan) tarafından
Başıma geldi köyden bi akrabamız öldü eşi de şuan yoğun bakımda....
Senin komşun korona olmuş benim ise akrabam ölmüş...
Eğer bilsem böyle yanlış anlaşılacağımı asla yorum yapmazdım herşey o gülücük yüzünden oldu inan ama kusura bakma keşke emoji koymasaydım gülümsedim sadece sen beni çok çok yanlış anladım yorum attigim hiç bir postta komiklik yapmam sen bana komik mi dedin yoo değil ama olsun dedim niyetin kötü dedim
Çok mu alıngansın yoksa bana mı öyle geldi az çok taniriz birbirimizi ama galiba sen beni yanlış anladın şimdi bu yazdıklarımdan da yanlış anlarsan başka bisey demem
0 oy
tarafından
Olur canım tek kullanımlık geniş plastikler oluyor ya çiğ köfteciler marul falan koyuyo onlardan al onlara koy  tabak falan verme 
0 oy
(247 puan) tarafından
Maskeyle korunup elini bi yerlere değdirmeden kapısına bırakabilirsin. Teyzemler geçirdi. Annem her gün kapısına bıraktı hiçte bir sorun olmadı.
(25,181 puan) tarafından
Tm cnm sağol

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 162 göst.
26 Mart 2023 Diğer kategorisinde Havvanursms (229 puan) tarafından soruldu
0 oy
53 cevap 2,149 göst.
0 oy
7 cevap 725 göst.
15 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde 3.kez anneee (995 puan) tarafından soruldu

Kategoriler