0 oy
520 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bu akşam oğlumu parkın etrafında gezintiye çıkardım kendi evimizin bahcesinde salıncağı var die parkta bindirmem .daha 10bucuk aylık. Neyse bebek arabasinda  bnmki.bı adam torununu almis yanına o yavrumda 2-3yasinda akülü araba almışlar sanieim kullanmaya çalışıyor adam. Biz geçerken oğlumda ışıklı fln dikkatini çekti sonra adam sesini de açtı şarkı caliyo .geçerken demez mi bak onunki dandik ses cikarmiyo senin ki ne güzel die. Çok kötü oldum o çocuk öyle büyüyecek yanından geçenleri ezmeye calisicak die. Görmemişin bı arabası olmuş çocuk eğitimine bak dedim duydu da işine gelmedi. Allah'a şükür durumum iyi alsak alırız ama gerekli görmüyorum çok şaştım ve üzüldüm 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Amcaaaaa araba alırım da senin ömrün yetmez görmeye deseydin keşke..

Görgüsüz pslik
(1,037 puan) tarafından
Ay merve güldürüyo senin yorumların beni ya :D sıra amca ya gelelim görmemiş moruk deseydin:D
tarafından
Nefret ederim böyle insanlardan nefret.. serfsz kadının moralini ister istemez bozmaz mi o laf..
Adam olacaklar da torun sahibi olacaklar daaaa örnek olacaklar..
-Reklam-
0 oy
(3,151 puan) tarafından
Amca akülü araba alcana kendine Bi insanlık alsaydı keske ne saçma sapan Bi düşünce 
0 oy
(975 puan) tarafından
Böyle yaparak çocukları da bencilce yetiştiriyorlar ilerde o çocuk herkesi ezmeye çalışacak ne kadar ayıp bı laf . 
0 oy
(2,762 puan) tarafından
Sana beyin alacağım deseydin araba ne ki :) 
0 oy
(4,234 puan) tarafından
Boyle bi kesimde var iste Allah kalplerine gore versin nekadar ayip kocaman adammis bide 
tarafından
Mesela oğlumun yupi bisikleti de var hani şu pandali olanlarin farklı yüzü. Eşime cikarttrdim sarki yerini.burda herkesin var ama kimsenin sesi çıkmıyor diğer bebeler görüp heveslenmsn diye cikarttrdm
(4,234 puan) tarafından
O dede sonradan gorme demekki hic sevmiyorum oyle gosterisci insanlari senin dusuncen nekadar guzel bak bide o kisilige bak
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Böyle görgüsüz ebevynler olduğu sürece çocukların marka düşkünü olmasına arkadaşlarını küçük görmesine şaşmamak gerekir.Senin duyacağın şekilde söylemesi ayrı çirkinlik .Üzülme canım bunamış bir moruğun edebsizliğine...
0 oy
tarafından
Hey Allahım ne günlere kaldık kocaman dedeler bile itişme derdinde 

Halbuki onun herkese güzel nasihat etmesi lazım 
0 oy
(264 puan) tarafından
Yuh yaa yasida var bide hala ogrenememis yaziklar olsun 
tarafından
Hâlâ bile o şaşkınlığı atmış değilim

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 952 göst.
16 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,131 göst.
17 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,895 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 650 göst.
0 oy
9 cevap 340 göst.
1 Ağustos 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Koala annesi (4,766 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,859 soru

24,078,227 cevap

331,049 kullanıcı

...