Normalde asla kıskanma huyum yoktur
Eltimde kıskançlık vardır kaynım la bile tartistiklarinda Büşra böyle yaşıyor hayatini büşra şöyle yapiyor diye beni örnek verir
Eltim 2 mizde hamileydim 1 bucuk 2 ay vardı. Hastane icin mecbur buraya geldik gözlerimin içine bakarak kizini seviyor. Kanini seviyor. Buda beni üzüyor. Ve yalan yok kıskandım benim kizim melek oldu
Eltinin yaptığı cok ayıp ve günah. Sen üzülme dmek istemiyorum kuzum inşaAllah evladın sana sefaatci olacak cennette. Rabbim tekrar evlat sahibi olmayı nasip etsin sana insaaallah
Belki farkinda bile degildir kasitli yapmamistir
Ah canım benim ya sıkma canını üzme kendini senin evladın melek oldu cennetin kapısında seni bekliyo...
Senin yanında utanmadan nispet yapar gibi davranan eltin üzlsğn kendi haline seni üzdüğü için kırdığı için girdiği günaha üzülsün...
Belli ki o seni düşünmüyo en iyisi yanına gitme yanında oturma cnm
Canım ya o kadar iyi anlıyorum ki seni aynı durumu birebir yaşadım bizde eltimle 4 gün arayla öğrendik hamile olduğumuzu ben kaybettim maalesef o gözüme soka soka yaşadı herşeyi hatta kızım olursa diye isim düşünmüştüm onu mu koysam acaba dedi doğum günüm geliyordu hediye bebek alcam sana demişti
1,487,605 soru
24,318,483 cevap
345,197 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın