0 oy
1,073 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Normalde asla kıskanma huyum yoktur  

Eltimde kıskançlık vardır kaynım la bile tartistiklarinda Büşra böyle yaşıyor hayatini büşra şöyle yapiyor diye beni örnek verir  

Eltim 2 mizde hamileydim 1 bucuk 2 ay vardı. Hastane icin mecbur buraya geldik  gözlerimin içine bakarak kizini seviyor.   Kanini seviyor. Buda beni üzüyor. Ve yalan yok kıskandım benim kizim melek oldu

16 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Deseydin bidaha benim yanima gelme diye bence senin eltin fesat.............................neyse uzuldum ya 
tarafından
Ben geldim buraya cnm tedavi için
tarafından
Canim ne olursa olsun eltinin yaptığı cok vr cok terbiyesizlik sinirlendim ya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sen ondan uzak dur bence
tarafından
Aynen öyle insani evladini sevmeye cekinir bu  bide karnini seviyomus
tarafından
Iyi  oku canim
tarafından
Karnını sevmis.Dogmus ilgi bekleyen bi bebekten bahsetmiyor.Allah ıslah etsin bolesini.
tarafından
3 4 yasinda kizi var 2 ciye hamile
tarafından
Cok pardon evet cok yanlis karnini sevmesi yani kizini sevdi sandim cunku onda birsey yok.
0 oy
(945 puan) tarafından

Eltinin yaptığı cok ayıp ve günah.  Sen üzülme dmek istemiyorum kuzum inşaAllah evladın sana sefaatci olacak cennette. Rabbim tekrar evlat sahibi olmayı nasip etsin sana insaaallah <3

tarafından
Amin canım inşallah Allah razı olsun inşallah ❤️
0 oy
tarafından

Belki farkinda bile degildir kasitli yapmamistir 

tarafından
Bilmiyorum cnm kaynim uyardi ama yine devam ediyor
tarafından
Hm uyardigi halde devam ediyosa Allah islah etsin  :(
0 oy
tarafından

Ah canım benim ya sıkma canını üzme kendini  senin evladın melek oldu cennetin kapısında seni bekliyo... :'(

Senin yanında utanmadan nispet yapar gibi davranan eltin üzlsğn kendi haline seni üzdüğü için  kırdığı için girdiği günaha üzülsün...  

Belli ki o seni düşünmüyo  en iyisi yanına gitme yanında oturma cnm

0 oy
tarafından
Allah herkesin kalbine gore versin.Verende alanda Allahtır.Ewlat ile hava atmak onunla karsisindakinin acısını desmek ne kadar dogru ne kadar insani???
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Keske biraz merhamet olsa eltinin icinde 
0 oy
(6,972 puan) tarafından
O sevdigi zaman kalk yanindan, belki anlar.
0 oy
(4,234 puan) tarafından
Rabbim herkesin kalbine gore verir canim Insallah en kisa zamanda seninde kucagin dolar hastaneye gitmistin noldu canm 
0 oy
(13,671 puan) tarafından
Bu konuda hassa olduğun için sana öyle gelmiş olabilir canım farkında olmadan eli karnına gitmiştir bu konuda kimse kimseyi kıskandırmak istemez 
0 oy
(1,157 puan) tarafından
Basta belki bilerek degildir diye dusundum ama yorumlari okuyunca uyarlidigi halde yapiyor gercekten cok kotu bisey bu insan insanin halinden anlamaz ama keske yapmasa benim ablaminda bebegi olmuyo ama ben oglumu onun gozunun onunde sevemiyorum bile yanlis anlamaz belki ama yapamam yani allah akil fikir verir insallah eltinize 
0 oy
(2,038 puan) tarafından

Canım ya o kadar iyi anlıyorum ki seni aynı durumu birebir yaşadım bizde eltimle 4 gün arayla öğrendik hamile olduğumuzu ben kaybettim maalesef o gözüme soka soka yaşadı herşeyi hatta kızım olursa diye isim düşünmüştüm onu mu koysam acaba dedi doğum günüm geliyordu hediye bebek alcam sana demişti :( :( :(

0 oy
(25 puan) tarafından
Allah kucağını boş bırakmasın evlat sahibi olmak isteyenlere nasip et yarabbimm... 
0 oy
(179 puan) tarafından
Yaptığı ona doğru gelebilir ama seninde acını tazelermyim diye dusunmeli bnde düşmüştüm o hataya Allah affetsin ama Bn bilinci bilerek kasıtlı yapmamıştım o yapıyorsa yazıklar olsun 
0 oy
tarafından
Oyyy canim benim senin ki kiskanmak değil eminim meleğin senin sefaatcin olcak insallah rabbim kalbindekinin en hayırlısını versin ya sabır 
0 oy
(1,112 puan) tarafından
Canim benim kötü düşünme Allahim sana tekrar saglikli bir yavru versin insaalah içini karartma sende sev onun cocugunu bilerek yapiyosa Allahindan bulsun cok gunah isliyor zaten ama sen pozitif ol ona karsi kendi utansin sakin benim yanimda sevme falan deme adini cikartir zarar vercek der üzülürsün 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 178 göst.
8 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 981 göst.
4 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Leyladh (618 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 504 göst.
23 Şubat 2020 Aile & Aşk kategorisinde Miniminnaķ (3,673 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 778 göst.
4 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Askercocugum (112 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,087 soru

24,053,628 cevap

329,807 kullanıcı

...