0 oy
2,670 göst.
Diğer kategorisinde (1,357 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Normalde cocuk takip programi bu. Sarji yuzde kac, konum olarak nerede ve suan kiminle ne konusuyor hepsini gorebiliyorsunuz. Mesela telefon masada ama arkadaslariyla konusuyor. Siz ortam dinleme ozelligini secip orada ne konusuyorlar dinleyebilirsiniz.

Ilk 1 hafta herseyi bedava kullaniyorsunuz daha snr isterseniz kredi kartiyla abone olup sinirsiz ortam dinleme hakkina sahip olabiliyorsunuz. Bence muthis bir uygulama durumu olan herkes kullansin

Ben kocamsu yu takip ediyorum kari koca arasinda yasal oldugu icin ama baskasina yapmayin sakin 

Uygulama adi: Find My Kids

image

image

26 Cevaplar

0 oy
(449 puan) tarafından
Programın adı nedir 
(1,357 puan) tarafından
Find my kids
-Reklam-
0 oy
(1,357 puan) tarafından
Kimse ben kocama guveniyorum asla yapmaz demesin. Sadece Allaha guveniliyor bu devirde
0 oy
(549 puan) tarafından
Esının telefonuna mı ındrmk gerekıyot

Ee anlar ama programı gorunce 
(1,357 puan) tarafından
Once kendine indiriyosun uygulama seni yonlendiriyo zaten ne yapman gerektigini. Esine indirince uygulamayi ve bildirimleri gizlersen bisey anlamaz
0 oy
(648 puan) tarafından
Böyle birşeyi indirmeye cesaret edemem ki kuzum kulaklarimla gözlerimle şahit olamam beni eğer aldatıyor ise duymaya görmeye kalbim dayanmaz Kendime bir zarar veririm piskolojim bozuk zaten mazallah.Allah'ım  düşmanimin başına vermesin bu aldatilmayi, Dünyada ki en kotu his . 
0 oy
(8,060 puan) tarafından
Aklıma dahi gelmicek şeyler buna ihtiyaç duyuyorsa kadın da erkekte o evlilik bitmiştir zaten.
0 oy
(255 puan) tarafından
Gözüme takılan şey Fatsa sanayi sitesi oldu fatsalimisin

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 513 göst.
9 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Umber (2,265 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 697 göst.
27 Nisan 2021 Diğer kategorisinde tgbdgl (489 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 192 göst.