0 oy
938 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (788 puan) tarafından

Merhaba kızlar benim eşim bankada çaycı olarak çalışıyor yanında bir bayan arkadaşla birlikte aynı mutfakta çalışıyorlar ben bir yıl önce kocamın iş yerine gittim ve mutfakta otururken aynı masada oturup kahve içtiklerini gördüm yan yana ve çok bozuldum çok sıkıntılar yaşadık eşimle kadın da eşimin yaşlarında 30 yaşında şimdi 30 yaşında zoruma gitti o zaman çok sıkıntılar yaşadık o sıra ben ona sürpriz yapmak amaçlı iş yerine gittim ve mutfağın kapısı hava sıcak olmasına rağmen yazın ortasında kapalı bir şekilde ve aynı masada ikisi beraber herkesin kendi masası var ama kadın eşimin masasında otururken yakaladım kahve içiyorlar ve telefon oynuyorlardı şimdi de bir saat önce eşimle konuştum sürekli mutfakta radyodan şarkı açıp yüksek sesle dinliyorlar muhtemelen kapıları da kapalıdır şu an eşime bir şey söylemek istemedim acaba ben mi abartıyorum ama o gün onlara öyle görmem ondan sonra sürekli radyo açıp şarkı dinlemeleri kapıları kapalı bir şekilde büyük ihtimalle ses gitmesin diye ve sanki eşimin yanında çocuğuyum o kadar yüksek sesim geliyorlardı tepki vermedim size tepki vermem gerekir miydi sizce bir sıkıntı mı oldu sonuçta aynı ortamda şarkı dinleyip iş yapıyorlar yani iş yaptıkları da çay ver çay götür bardakları yıka şeklinde

19 Cevaplar

+16 oy
(2,441 puan) tarafından

Kadın erkek yalnız olduğu ortamda 3. kişi şeytan olurmuş, o yüzden baş başa aynı odada olmaları dogru degil, lamı cimi yok

-Reklam-
+6 oy
(28,653 puan) tarafından

Bana normal bi durum gbi gelmedi kapı neden kapalı neden tek bi masada oturuluyor ve müzik dinlemeleri şaibeli geldi dikkatli ol bu devirde masum insan çok az

+4 oy
tarafından

Vallahi bacım hiç doğru bulmuyorum benim eşimle tersanede çalışıyor dershane ortamında sadece bir mühendis kadın var iş grupları var bu grupta en az 60 kişi var o 60 erkeğin içinden bir tane mühendis var 60 erkeklerden birinin mühendisi hanım demez benim kocam hanım der Özge hanım şöyle oldu Özge hanım böyle oldu diye hitap ediyor ulan dedim kimse hanım demiyor sen hanım diyorsun hayırdır sana artı WhatsApp'ta da özel mesaj bölümünde de eşimle şakalaştığı yorumları gördüm ki artı eşim de grupta onun yazdığı mesajlara kalp atıyor tik işareti falan atıyor hiçbir erkek orada yapmazken de benim eşim yapıyor vallahi kıyamet kopardım hiç de doğru bir şey değil kadınla erkek yan yana oturup da masada konuşamaz kardeşim yemin ederim eşimle olan o diyaloğunu gördüğüm anda var ya eşimi var ya balkondan sarsasım geldi resmen atmadım kaldı düşün eşimin başına neler neler getirdm 

+3 oy
(9,002 puan) tarafından

eşim memur ve odada iki kişiler. diğeri kadın, nerdeyse yaşıtlar. yemekhaneye birlikte giderler, eşim bazen evine bırakır. hiç de kendimi rahatsız hissetmiyorum. 

ben de tanıyorum, eşini de tanıyorum. 

(2,716 puan) tarafından

Çok rahatsınız demişsiniz ama memurlukta böyle durumlarla sık karşılaşılıyor.

Benim eşim Park ve Bahçeler Müdürü. İki özel personeli var biri kadın, biri erkek. Genelde erkeği sahaya gönderir, bayan da yanında olur. Sarışın, hoş bir bayan iki yıldır birlikte çalışıyorlar. Şu an nişanlı. Aynı odada değiller ama Çoğunlukla imza gibi resmi işleri o takip eder. Bazen çay kahve de içerler ama iş yerinde başka bayanlar da sohbet ettiği olur. 

Ben kapalı bir bayanım ve bugüne kadar hiçbir şekilde rahatsızlık hissetmedim. Eşim nerede duracağını bilen, ölçüsünü koruyan bir adam. Bu yüzden hep çok rahat oldum. Buradaki yorumlara bakınca kendimi tekrar sorguladım ama hala aynı noktadayım içimde yine de bir huzursuzluk yok.
(9,002 puan) tarafından

ben de başta yorumlara bakınca yalnızım zannetmiştim 😂

eşler arası güven, kişinin kendi özgüveni çok önemli. tabii ki yanındaki kadın da önemli şimdi bazı kadınlar var 500 metre öteden ben yolluyum der, öylesi sinir bozar.

ama eşler birbirine güveniyorsa, eşinin daha öncesinden bir yanlışını görmediysen, yanında çalışan bayan da bariz gel gel diyen bir tip  değilse kıskançlık yapmak aşırı saçma geliyor bana. eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek oluyor, adamın aklında yoksa bile acaba mı der yani. 

(2,716 puan) tarafından

Bende yalnız olmadığıma sevindim 😅

Bence güven, ilişkinin temel taşlarından biri. İş ortamındaki ilişkiler doğal, ancak güven her şeyin üstünde. 

Anlıyorum  bazen kıskançlık duygusu olabiliyor.

Ama bazen ya kadınlar mı abartıyor ya da ya da kocaları mı güven vermemiş bilemiyorum 🙄

(9,002 puan) tarafından

dışarıyı bilmedikleri için bence. iş hayatını, sosyal hayatı gibi şeyleri bi de güvenmeyi bilmiyorlar bence. 

(2,716 puan) tarafından

Aynen öyle oluyor..

Haklısın galiba 😉 yok haklısın 😅

+2 oy
tarafından

Canım esinin yaptığı doğru değil.

+1 oy
(551 puan) tarafından

Ben bu tür şeyleri çok yanlış buluyorum. Üstelik sizinki kalabalık ortamda değil basbaşalar. Eşim kalite kontrol olarak fabrikada iş yaparken onca erkeğin arasında 1 tane kadın kalite kontrolcü vardı. Akşam eşim evdeyken mesaj atardı. Eşime kızdım uyar şunu mesai saatleri dışında ne diye sana mesaj atar. İşle ilgiliyse bunun sabahı var. Sonra zaten eşim cevap vermedi diğer günlerde de tartıştı konuşmadı bir daha. Zaten o da sevmiyor böyle şeyleri ben demeden kendi tepki vermiş. Yani diyecegim ne kadar guvenirsen güven nefis bu şeytan işi Rabbim boşuna bunun uygun olmadigini belirtmemiş. Eşime her zaman derim sana ne kadar guvenirsem guveneyim sen kendine ne kadar guvenirsem güven nefis bu bir anda kendini şeytana uymus bulabilirsin. O yüzden en başta nasıl olması gerekiyorsa öyle davran.

+1 oy
(159 puan) tarafından

bende çalıştım bizde ekip vardı iki kız iki erkekten oluşan molalarda bazen aynı masada otururduk yemeği aynı masada yerdik ama bizimki iş gereği acil bir durumda ekibi aynı yerde bulmasalardi sıkıntıyd fakat mesai dışında kesinlikle arama mesaj atma olmazdı ne kadar acil de olsa işe geldiğinde cozerdik yani bazı işlerde birlikte hareket etmek gerek tabi evliler de vardı aramızda yani sizin eşinizi çözemedim oturuyorsa hadi kapıyı belki Yönetim öyle istiyor bazı yerlerde mutfak tarzı yerlerin kapılarını kapalı isterler ama birlikte müzik dinlemek ne

+1 oy
(4,976 puan) tarafından

İnancım gereği bir kadin ve erkek kapisi kapalı bir odada yalnız kalamazlar ama kendi esimi anlattığınız gibi bir vaziyette görsem şüphelenmem ben güvenirim eşime o nerede nasil davranması gerektiğini benden cok daha iyi bilir. (Allah şeytana uydurmasin inşallah)

Bunların tamamının dışında kadin icgudusune cok inanırım bir kafin şüpheleniyorsa genelde suphelenecek bir durum vardır diye dusunuyorum. Orada tepkinizi göstermemeniz iyi olmus daha sakin bir sekilde buradan konuyu konuşup orta yolu bulabilirsiniz inşallah 

0 oy
(5,980 puan) tarafından

Ee ne olmuş benimde valistiklarim.hrp erkekti ayni ofiste iki.iz çalıştık vardiya teslim almadan önce mutlaka kahvelerimozi içerdik hemde konusuruduk ikimiz aynı anda çalışırken yanyayna oturup vlben çok şeyler gösterdim konumuzdur niyetimiz bi,de ofisin kapısını kapatıyorsun gürültü gelmesin yada  özden ses gitmesin diye 

0 oy
(2,617 puan) tarafından

İş için mecbur eşinle çalışıyordur aynı ortamda ama kapinin kapalı olması ne kadar rahat biri olduğunu gösterir ben olsam biz ne kadar dürüst de olsak yanlış anlaşılıriz der o kapıyı kapattırmam tepksiz kalmayın yine gidin bu sefer sorun çıkartın.

0 oy
(2,232 puan) tarafından

bende bankaciyim. evlendikten aonra istifa ettim. cok abzurt bir durum degilki. cay servisi yapan abi ablayla bizim muhabbetimiz hep iyidir her calisanin oyledir sadece banka degil heryerde oledir. yani bir kurumsal yerde is bitiren kisiler genelde cayci ve temizlikciler🤣🤣 bi cayci yada temizlikci tanidigin olsa tum yollar kapilar acilir aradan islem aldirir siraya girmeden iki dakkada halletirir herkesin isini.  cunku her calisanla muhabbeti iyi olur o kisilerin nazi gecer herkese .  herkesle samimi olur heryere girip cikarlar sinucta para yada dikkat gerektiren bir isleri yok laylaylom girgir samata takilirlar. ayni masada oturunca ne olacak oturmayinca ne olacak yani

(4,314 puan) tarafından

Ay o kadar doğru ki 😅 Ben de çalıştığım dönem, mutfak görevlisi ablanın engin bilgisine şok olmuştum. Şirketteki herkesin her şeyini biliyordu, hep sohbet muhabbet ediyordu. Şimdi o çalışanlar, erkekler özellikle, eşleri gelse ve kıskansa çok komik olurdu. Çünkü sohbetlerin çoğuna şahit oluyordum zaten. Bildiğin hava, su, toprak muhabbeti dönüyordu. 

(2,232 puan) tarafından

tabicanim makara kukara :) heryerde en buyuk torpil hep cayci ve temizlik personelinden gelir:)) 😬😬 bizim kasa fazlasi olurdu ben gisedeydim . uc bes lira oldumu ulker kare fistikli 2 tl di damak fistikli 5 tl.:) cayci abla illa damak alin derdi ustunu kendi cenimizden koyar yerdik beraber 🤣🤣🤣🤣 

(4,314 puan) tarafından

Ahah 😁 o kadar ki sözü geçiyor. 

(9,002 puan) tarafından

eskiden bu hastane randevu işi yokken devlet hastanesine gitmek işkenceydi. annem babam hastanede çalışan öğrencisi varsa onları arar bulurlardı. ama doktor değil kesinlikle çaycı, güvenlik, temizlikçi bunların çözdüğü işi benim diyen adam çözemez😂😂 ama doktora desen bir iki dener yapamaz😂

eşimin iş yerinde sekreter bir abla var, yemin ediyorum kadının çözmediği iş yok. laf arasında eşim bir derdini anlatsın, kadın 2 telefon ediyor muhatabı buluyor sorun çözülüyor 😂😂

0 oy
(2,427 puan) tarafından

Kusura bakmayın ama düpedüz saçmalıyorsunuz aynı yerde çalışmaları aynı masada oturmaları size hemen cinselliği çağırştırıyor çünkü kafanızda o şekilde kuruyorsunuz kapı kapalı olması gayet normal dışarıya ses gitmesin diye her yer buna dikkat eder müzik dinlemenin garip olan ne yanı var siz evde temizlik yaparken yemek yaparken müzik dinlemiyor musunuz beraber müzik dinleyince serenat yapıp ilani aşk mı etmiş oluyor ben kabin memuruydum yatı uçuşlarımızda 4 hostes isek 2 host 2 erkek pilot toplam 4 erkek ile bulundugumuz ülkeyi gezerdik eğlenirdik ama o kadar otele geldiğimizde herkes odasına çekilirdi kimse kimseye asılıp aynı yatağa girmezdi uçağa döndüğümüzde işimiz bitince şamata gırgır devam ederdik ayagımız toprağa değince herkes evine giderdi bi sonraki uçuşa kadar merhaba nasılsından öteye geçmezdik eğer güven probleminiz var ise ki fazla fazla var lütfen klinik psikolog desteği alın 

(2,232 puan) tarafından

evlenmeden önce ben de bankada çalışıyordum bankacıydım gişe deydim yani çalışanlardan birinin eşi benim için öyle düşünse çok üzülürdüm vallahi sonuçta herkesin kendi özel hayatı var elalemin adamıyla aynı Masada oturmuşum da ne olmuş yani

(2,427 puan) tarafından

Ne ywzık ki kadınla erkek aynı yerde olunca insanlarda hemen cinsel çağrışımlar kocam aldatıyor düşünceleri oluşuyor

(9,002 puan) tarafından

dışarıyı çalışma hayatını bilmiyorlar çünkü. eşek gibi çalışırken kolay kolay kimsenin aklına cinsellik gelmiyor. 3 kuruş para için sabahın köründe kalk, dünyanın yolunu git, milletin ağız kokusunu çek, bi de aklın şeyinde olsun 😂😂 mümkün değil. ha yapan vardır yoktur diyemem ama o da karakter meselesi, yapacak olan orduya girer orda bile yolunu bulur yapar🤷🏼

(2,427 puan) tarafından

Bunu anlasalar çalışan kadınları düşman rakip görmezler zaten

0 oy
(16,376 puan) tarafından

Okurken ruhum sıkıldı resmen 

Çok samimi gibiler 

0 oy
(6,132 puan) tarafından

Bir olur iki olur ama üçüncüye ne olur bilemem 

Fazla yanyana olmalarida bana masum gelmez 

Sonuçta sürekli bi arada yanyana oluyorlar 

Sohbet muhabbet 

Arkadaşın dediği gibi 3. Şeytan olur 

Ateşle barut yanyana durmaz 

Bugün merhaba olur, yarın günaydın olur sonra canım cicime geçerler 

Birisi olmasa birisi yapar 

Ve hele ki bu durumda asla ama asla guvenmem insanlara 

0 oy
(4,314 puan) tarafından

Aynı iş yerinde çalıştığın kişilerle kahve içmeyi de sorun edemezsiniz ya😬 Kendini sosyal olarak iyi hissetmediğin bir ortamda tomarla para bile alsan, çalışamazsın, boğulursun. Tabi ki iş arkadaşları ile çay/kahve içip, sohbet edebilir. Tamamen eşinize olan güven ile ilgili problem var. Yoksa iş şartlarını kendi zevkize özel istiyorsanız, kendi iş yerinizi açıp, sadece erkek çalıştırmanız gerekiyor. 

0 oy
(7,222 puan) tarafından

Hiç normal değil sende normalleştirmelerine izin verme 

0 oy
(3,055 puan) tarafından

Bu kadr samimiyet iyi değil aynı masada müzik çay kahve sonu iyi olmaz eşinle konuş rahatsız olduğunu söyle ve gittiğinde keşke kapı açtığında hayırdır kapı niye kapalı sen yerinde otur sende yerinde diye ikisini de uyarsaydin arada bence git oraya

0 oy
(1,809 puan) tarafından

Eşim pazarcı haliyle yüzlerce kadın müşterisi oluyor ama hiç bir şekilde numaralarını alamaz konuşamaz sadece yemek şirketi olur lokantası olur toptan mal vereceği kişilerin numarası olur onlarla saniyelik konuşur konuşabilir 

0 oy
(6,301 puan) tarafından

Benim eşimde bi ara sürücü kursunda çalıştı aynı odada 1 bayanla durdu . Eşime güvenirim amenna ama şöyle ki benden çok onu görüyor onunla aynı ortamda olması beni gerdi .fazla dayanamadım 6 ay sonra işten çıkarttım 😁 sonra başka bir işe girdi ordada pazarlama usulü çalışıyorlardı yanına yine bayan verdiler akşama kadar aynı bayanla arabada geziyorlar .ondada duramadım başladım kavgaya . Eşimde patronuyla konuşmuş yanına erkek verdiler sonra rahat ettim

Burda cinsellik dürtü felan gelmiyor aklıma benden fazla onu görüyor onunla konuşuyor die sürekli fitne girdi aklıma

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 180 göst.
0 oy
6 cevap 497 göst.
4 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Syma (970 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 629 göst.
3 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde sweetlady (891 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 431 göst.
6 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu