0 oy
1,221 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Doktorlarla görüştü çoçuk gibi saga sola çevirip durdular 

Eşimde kızdı.   Eşimi sağliğından ettiniz çocuğum dan ettiniz 34 gün oldu bi cevap yok ben eşimi götürüyorum dedi imza istediler vermedi benden istediler banada attirtmadi tutanak tutucaz dediler esime bisi bisi derlermi 

Baska bir hastaneye yarin götürecek beni 

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kuzum ya rabbim şifa versin inşallah sana bişi olmaz yani en fazla hastneden kaçtı diye tutanak tutar 
tarafından
Teşekkür ederim canım eşimin başı belaya girmesinde
tarafından
Kötü bişi yok ortada canım bişi olmaz
-Reklam-
0 oy
(195 puan) tarafından
Canim senin rahatsizliğin neydi acaba. Doğumdan once var miydi bu sekilde rahatsızlığın.
tarafından
Kandaki enfeksiyon degeri düşmüyor sürekli yükseliyor.  

Doğumdan önce böyle bir şey yok du
(195 puan) tarafından
Ozaman hastane virusu kaptin bu canim sen arastirma hastanesine git kadin doguma anlat durumu  onlar seni arastiri tedavini yaparlar. Bosa ayni hastaneye gitme. Arstirmadan raporlarinida iste dava aç.
tarafından
Gittigim yerde üniversitesi araştırma ve kadın doğum bölümünde yatiyordum
0 oy
tarafından
Sakin  hastaneye gitmemezlik yapma
tarafından
Randavu aldık yarın için cnm ben ihmal etsemde eşim etmez saolsun
0 oy
tarafından

Ama cikisiniz yapilmamis hala yatiyor görürürsün 

tarafından
Randavu aldik sistem verdi arkamdan yapmistirlar
0 oy
tarafından
Arkadaşım seni yanlış yönlendirmek istemem ama sen hacamat yaptirdinmi bak araştır öğren hacamata git iyi temiz bir yer olsun hacamat sünnettir bir çok belayı nazarı hastalığı def eder psikolojik sorunlara yardımcı olur vücudundan pis kanın atılmasını sağlar hastaneler elbet büyük nimet ama inanki hacamatta sünnet Allah rızası için yaptırırsan inanarak ben eminim faydası olur herşey ilaçla düzelmiyor bı yanını yaparken bı yanını bozuyor ilaçlar ama hacamat öyle değil yaptiracagin yere rahatsızlıklarini da söyle ona göre yaparız veya yapmayız derler ben inan senin durumun için çok üzülüyorum hastalıkla uğraşmak çok zor Allah kimseye dermansız dert vermez araştır temiz hijyenik bı yer bul hacamata git lütfen 
tarafından
Olabilir etrafimda yaptiran cok var bende yaptiririm zor birsey değil
tarafından
Bence mutlaka yaptır
0 oy
(8,061 puan) tarafından
Oyy senin profil fotoğrafına kurban olurum. Rabbim şifa versin canım umarım hemen geçer bütün sıkıntılarınız hem manevi hem de fiziksel 
tarafından
Amin canım inşallah Allah razı olsun inşallah
0 oy
(3,834 puan) tarafından
gittiğiniz iyi olmuş bence canım. resmini de gördüm Allah sabırlar versin. 

başka hastaneye gidin durumu anlatın inşallah dürüst size yardımcı olacak birileri çıkar. bi ihmal olduğunu düşünüyorsanız da bi avukata danışın mutlaka bence. kağıt imzalamayın okuyun saatlerce gerekirse ama imzalamayın 
tarafından
Yarin icin baska hastaneye sıra aldim cnm.  İnşallah dilimden anlayan biri çıkar inan çok yoruldum artık.
0 oy
tarafından
Kocaeli üniversitesi hastanesndeydin hep dimi resmen insanı kobay olarak kullanıyorlar..bı tanıdık 4sene önce doğum yaptı normal 10tane dogururdum çok cektirdiler demişti.oglim için detaylı ultrasona oraya gönderdiler bınbir türlü şey dediler Allah'a şükür sağlıklı doğdu oglum . Bı daha ayak bastirmasin Rabbim
tarafından
Evet cnm ordaydim bugünde ordan kaçtık artik dayanamadim.  Yanlis anlama ama doğum dan anne olma isteğinden soğuttular beni

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 1,036 göst.
29 Nisan 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 369 göst.
30 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (7,232 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 116 göst.
+2 oy
4 cevap 136 göst.

Kategoriler