Şimdi geldim hastaneden Allah kimseyi annesiz bırakmasın oğlum çatlamış aglamaktan
Bebeğim Ayetel Kürsi açmadan uyumuyor sizde boylemisiniz acaba
Ah kıyamam ya ne oldu ki
Tüh ya abisi kaç yaşında ki keşke onu da yanınıza alsaydınız 🥺 fotodan bile belliydi yüzü kızarmış
Abisi 14 yaşında evet baya ağlamış elim ayagim titredi gün boyu bide onu görünce hepten gittim🥺
Ambulansla apar topar çıktım onu alamazdimki yanıma yoğun bakima aldılar eşimi hemen onu goturseydim hastanede maf olurdu
Ne dedi doktorlar peki eşin için?
Eşim elektirik akımına kapıldı oyuzden kalbine vurdu doktorlar vücut şok geciriyo dedi kalp spazmı dedi iki kere anju oldu ama damarlar sürekli tıkanıyor
Kime birakmistin canım kıyamam ya
Eşim hastada
Abisi evde kaldı onla mecbur komsumada söyledim oda sağ olsun çorba yapmış getirmiş 🥺
Ay içim bı tihaf oldu canım annen kaynanan yokmu yakininda
Kaynanam uzak kendine hayrı yok annem var ama oda uzak malesef
Kime bırakmıştın ki daha küçükse normaldir:(
Post kapanmıştı bence siz degilmiydiniz
Yok ben post açmadım yakın zamanda
Pardon ozaman acıcak sıkıntınız olmaz inş
Kiz o aybalaydi Aybüke değil
😊 tamam
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim yardımcınız olsun. Eşine ne oldu ki?
Bebiş de daha küçükmüş çok normal ağlaması. Rabbim kimseyi sahipsiz bırakmasın.
Amin amin Allah razı olsun.manevi olarak duaya okadar ihtiyacım varki postlarima bakarsanız eşim hasta evet ben 7 aylık hamileyken elektrik akımına kapıldı 🥺
Anlık post açmışlardı orada hastaneyi paylaşımda geldim işte eve ondan yazdım ne bilim sıkıntı işte Allah vermesin
Allah yardımcınız olsun. Bazen her şey üst üste gelir ama rabbin senden sabır bekler. Her zaman karanlık devam etmez. Her şey geçici inşallah.
Eşinin durumu nasıl peki? Ciddi bir şeyi var mı?
Ciddi söyle ben 7 aylık gebeydim kaza geçirdi dklar bı yıl çalışamaz dedi Mayıs'ta işte biticekti kontrolü vardı ama bugün gene fenalaştı kalbine vurdu dedi dk bakalım Allah büyük inşallah.
Ya keşke komşu falan gelseydi ya üzüldüm cocuga geçmiş olsun bu arada
Pek kimsemiz yok burada sagolun
Amin inşallah
Eşin hasta onunla hastaneye gittin.7 aylık bebeği de 14 yaşındaki çocuğa bıraktın anladığım kadarıyla.cok geçmiş olsun.Rabbim başka dert vermesin.zor durumlarda kalıyor insan hastalık ve küçük bebeği olunca.
Başımıza ne gelir bilemeyiz ama rabbim hastalıkla imtihan etmesin kimseyi.tesekur ederim
Ya yavrum kıyamam kaç yaşında 😑😑
Benim yasimmi 7 aylık oğlum
Oy minnoşş ♥️♥️
Evet teyzesi saol🦋
Anlamadım giitti valla hamile kaldım kalali istemiyodum bu gebeliği 11 yıldan sonra oldu ama Rabbime hiç isyan etmedim oda zorladida zorladı çok kismetsiz bı bebek 🥺
Bi güzel ısırdım annemi emerken iyi yaptım 🥺 Yarabbi sen hiç bı anneyi evlatsiz evlatlarıda annesiz bırakma🤲bı kokluyorum dünya o an duruyo 😊
Aminn aminnn insallah
bende çocuk hastanede sandım kız.
bakana alışık olmadığından öyle olmuştur. bu gibi durumları yaşamamak için çocuğun en azından iki kişiye alışık büyümesini doğru buluyorum ben. ben şahsen 3 gün eve gelmesen ağlamazlar eminim
Ben şehir değiştirdim eşim hasta öylede olunca mecbur tek bakıyorum hepsine her anne ister evladını 4 4 Luk baksın ama şartlar bazen el vermiyo bu günümüze şükür etmek lazim
o kısmı farkettim zaten de keşke yakınınızda annane, babanne gibi akrabadan biri olabilseymiş onu kastetmeye çalışmıştım. öyle olunca çocuk anneyi aramıyor bile. ama tabi bazen insanlar akrabalarından uzakta yaşıyor ya da başka sebeplerden bu mümkün olmuyor.
gelmiş geçmiş olsun
Saolun
Allah eşinin de Şafi ismiyle şifasını versin zor Rabbım imtihanlarımızı kolay etsin
Amin amin ben duaya çok inanırım bu dünya geçici evet bizde 4 5 yıl öncesine kadar gayet güzel durumu olan bı aileydik ama hastalık çok başka ne olacağımızın garantisi yok bu hayatta.Allah başa vermesin 🤲
Öyel tabiki canm basıma ne geleceğini bilemeyiz. Aminn amin
Ya bişey diycem gene bı ton kötü yorum neyse geliyorum eve markete baktım patates istiyor oğlum ya bı patates 30 lira olurmu ya patates fakir yemeği derler bide nezaman düşer bu fiyatlar Allah'ım ya
Sakarya ne 12 olması 30 lira kilosu
Bimde 14 liraydı
Bizim marketler ates pahasi cok pahali uzak olmasina rgmen pazara gidiyorm
Fiyatların düşmesi için ülkede denge lazım canım. Bunu anlatmam çok zor ama bir tweet ile doların fırladığı ülkede denge çok zor.
Allah sonumuzu hayır etsin
NNe oldu durmunu anlatmamsiniz
1,450,273 soru
23,815,391 cevap
318,028 kullanıcı