0 oy
753 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (667 puan) tarafından

Şimdi geldim hastaneden Allah kimseyi annesiz bırakmasın oğlum çatlamış aglamaktan

15 Cevaplar

0 oy
(667 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Bebeğim Ayetel Kürsi açmadan uyumuyor sizde boylemisiniz acaba 

-Reklam-
+1 oy
önce (667 puan) tarafından

image

canim yavrum eve geldimki bunu yazmış.Anne sende hasta olma diye yazdım diyo sevinirken bile ağlayan ben🥺
0 oy
(11,433 puan) tarafından

Ah kıyamam ya ne oldu ki

(11,433 puan) tarafından

Tüh ya abisi kaç yaşında ki keşke onu da yanınıza alsaydınız 🥺 fotodan bile belliydi yüzü kızarmış

(667 puan) tarafından

Abisi 14 yaşında evet baya ağlamış elim ayagim titredi gün boyu bide onu görünce hepten gittim🥺

(667 puan) tarafından

Ambulansla apar topar çıktım onu alamazdimki yanıma yoğun bakima aldılar eşimi hemen onu goturseydim hastanede maf olurdu 

(8,008 puan) tarafından

Ne dedi doktorlar peki eşin için?

(667 puan) tarafından

Eşim elektirik akımına kapıldı oyuzden kalbine vurdu doktorlar vücut şok geciriyo dedi kalp spazmı dedi iki kere anju oldu ama damarlar sürekli tıkanıyor 

0 oy
(1,192 puan) tarafından

Kime birakmistin canım kıyamam ya 

(667 puan) tarafından

Eşim hastada 

(667 puan) tarafından

Abisi evde kaldı onla mecbur komsumada söyledim oda sağ olsun çorba yapmış getirmiş 🥺

(1,192 puan) tarafından

Ay içim bı tihaf oldu canım annen kaynanan yokmu yakininda

(667 puan) tarafından

Kaynanam uzak kendine hayrı yok annem var ama oda uzak malesef 

0 oy
(1,444 puan) tarafından

Kime bırakmıştın ki daha küçükse normaldir:(

(667 puan) tarafından

Post kapanmıştı bence siz degilmiydiniz

(1,444 puan) tarafından

Yok ben post açmadım yakın zamanda 

(667 puan) tarafından

Pardon ozaman acıcak sıkıntınız olmaz inş 

(596 puan) tarafından

Kiz o aybalaydi Aybüke değil 

(667 puan) tarafından

😊 tamam 

0 oy
(4,590 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım. Rabbim yardımcınız olsun. Eşine ne oldu ki?

Bebiş de daha küçükmüş çok normal ağlaması. Rabbim kimseyi sahipsiz bırakmasın.

(667 puan) tarafından

Amin amin Allah razı olsun.manevi olarak duaya okadar ihtiyacım varki postlarima bakarsanız eşim hasta evet ben 7 aylık hamileyken elektrik akımına kapıldı 🥺

(667 puan) tarafından

Anlık post açmışlardı orada hastaneyi paylaşımda geldim işte eve ondan yazdım ne bilim sıkıntı işte Allah vermesin

(4,590 puan) tarafından

Allah yardımcınız olsun. Bazen her şey üst üste gelir ama rabbin senden sabır bekler. Her zaman karanlık devam etmez. Her şey geçici inşallah.

Eşinin durumu nasıl peki? Ciddi bir şeyi var mı?

(667 puan) tarafından

Ciddi söyle ben 7 aylık gebeydim kaza geçirdi dklar bı yıl çalışamaz dedi Mayıs'ta işte biticekti kontrolü vardı ama bugün gene fenalaştı kalbine vurdu dedi dk bakalım Allah büyük inşallah.

0 oy
(1,592 puan) tarafından

Ya keşke komşu falan gelseydi ya üzüldüm cocuga geçmiş olsun bu arada

(667 puan) tarafından

Pek kimsemiz yok burada sagolun

0 oy
(194 puan) tarafından

Amin inşallah 

0 oy
(223 puan) tarafından

Eşin hasta onunla hastaneye gittin.7 aylık bebeği de 14 yaşındaki çocuğa bıraktın anladığım kadarıyla.cok geçmiş olsun.Rabbim başka dert vermesin.zor durumlarda kalıyor insan hastalık ve küçük bebeği olunca.

(667 puan) tarafından

Başımıza ne gelir bilemeyiz ama rabbim hastalıkla imtihan etmesin kimseyi.tesekur ederim

0 oy
(21,624 puan) tarafından

Ya yavrum kıyamam kaç yaşında 😑😑

(667 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Benim yasimmi 7 aylık oğlum 

(21,624 puan) tarafından

Oy minnoşş ♥️♥️

(667 puan) tarafından

Evet teyzesi saol🦋

(667 puan) tarafından

Anlamadım giitti valla hamile kaldım kalali istemiyodum bu gebeliği 11 yıldan sonra oldu ama Rabbime hiç isyan etmedim oda zorladida zorladı çok kismetsiz bı bebek 🥺

0 oy
(667 puan) tarafından

Bi güzel ısırdım annemi emerken iyi yaptım 🥺 Yarabbi sen hiç bı anneyi evlatsiz evlatlarıda annesiz bırakma🤲bı kokluyorum dünya o an duruyo 😊

(174 puan) tarafından

Aminn aminnn insallah 

0 oy
(1,726 puan) tarafından

bende çocuk hastanede sandım kız.

bakana alışık olmadığından öyle olmuştur. bu gibi durumları yaşamamak için çocuğun en azından iki kişiye alışık büyümesini doğru buluyorum ben.  ben şahsen  3 gün eve gelmesen ağlamazlar eminim

(667 puan) tarafından

Ben şehir değiştirdim eşim hasta öylede olunca mecbur tek bakıyorum hepsine her anne ister evladını 4 4 Luk baksın ama şartlar bazen el vermiyo bu günümüze şükür etmek lazim

(1,726 puan) tarafından

o kısmı farkettim zaten de keşke yakınınızda annane, babanne gibi akrabadan biri olabilseymiş onu kastetmeye çalışmıştım. öyle olunca çocuk anneyi aramıyor bile. ama tabi bazen insanlar akrabalarından uzakta yaşıyor ya da başka sebeplerden bu mümkün olmuyor. 

gelmiş geçmiş olsun

(667 puan) tarafından

Saolun 

0 oy
(174 puan) tarafından

Allah eşinin de Şafi ismiyle  şifasını versin zor Rabbım imtihanlarımızı kolay etsin 

(667 puan) tarafından

Amin amin ben duaya çok inanırım bu dünya geçici evet bizde 4 5 yıl öncesine kadar gayet güzel durumu olan bı aileydik ama hastalık çok başka ne olacağımızın garantisi yok bu hayatta.Allah başa vermesin 🤲

(174 puan) tarafından

Öyel tabiki canm basıma ne geleceğini bilemeyiz. Aminn amin

0 oy
(667 puan) tarafından

Ya bişey diycem gene bı ton kötü yorum neyse geliyorum eve markete baktım patates istiyor oğlum ya bı patates 30 lira olurmu ya patates fakir yemeği derler bide nezaman düşer bu fiyatlar Allah'ım ya 

(667 puan) tarafından

Sakarya ne 12 olması 30 lira kilosu 

(8,008 puan) tarafından

Bimde 14 liraydı 

(3,393 puan) tarafından

Bizim marketler ates pahasi  cok pahali uzak olmasina rgmen pazara gidiyorm

(4,564 puan) tarafından
+1

Fiyatların düşmesi için ülkede denge lazım canım. Bunu anlatmam çok zor ama bir tweet ile doların fırladığı ülkede denge çok zor. 

(667 puan) tarafından

Allah sonumuzu hayır etsin 

0 oy
(1,392 puan) tarafından

NNe oldu durmunu anlatmamsiniz

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 921 göst.
0 oy
7 cevap 192 göst.
23 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hayalseveranne77 (538 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 438 göst.
28 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Esraesma63 (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 502 göst.

Kategoriler

1,450,273 soru

23,815,391 cevap

318,028 kullanıcı

...