0 oy
1,095 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (398 puan) tarafından
Kizlar şu an 3 aylık kızım var kayinvalidem diyorki 1 yaşına girince ben bakarım sen çalışırsın diyo çünkü diğer eltim çalışıyor bende bugün eşime dedimki hayatım kızımıza 2 buçuk 3 yaşına kadar kendim bakmak istiyorum dedim oda bak tabiki dedi kayinvalidem de ben bakarım sen çalış evde olupda napcan falan filan dedi bende ben cocuguma kendim bakıcam dedim kayınvalidemin bakmasını ıstemiyorum haksızmıyım neden karışıyor 

12 Cevaplar

+4 oy
(357 puan) tarafından
Bence sizi düşünerek demis kimisi 2 saat bakmıyor öpde başına koy ... :)
(398 puan) tarafından
Valla cnm öpüpte başıma koyamam iyi niyetle yapmadığını çok iyi biliyorum
tarafından
Niye kötü niyetle yapsınki amaç ne olabilir çalış diyor işte bakmasaydı çalışcam bakan yok derdin
(549 puan) tarafından
Bakmak istemeyen cok tanıdıgm var bncede ordan blıyorm
Bnm kayınvaldm de bakıck ama bnde Snn gbı kendim bakmak ıstıyprm
-Reklam-
+2 oy
tarafından

Gelip seni evinden zorla çıkarıp bebegide zorla sende alacak değil ya ...

Sadece öyle söylemiş...
0 oy
tarafından
Senin hayatın esin dahil  kimsenin karışmaya hakkı yok bu konuda 
(398 puan) tarafından
Aynen cnm
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Ne iyi bir kayinvalide.. herkes ister ki calisyiim çocuğuma gelecek sağlığım hem sigortam işlesin.. millet baktiramaz sana da dediği dokunuyo garip
(398 puan) tarafından
Iyi niyetle söylemiyor cnm
(4,959 puan) tarafından
Ne niyetle dicek olsun ki.. çocuğa bakmak kolay mı ben kaynana olsam demem valla herkes çocuğuna baksın derim o yaştan sonra çocuk sesi mi çekilir yne teklif etmiş
0 oy
(30 puan) tarafından
Hakkısın   bence ona da anlat
0 oy
tarafından
He de geç canim zorla ise yollicak değil seni 
0 oy
tarafından
Kiz keske benim cocuguma da biri baksa da calismayi dusunsem. Nr annem ne kayinvalidem gelmezler bakmaya. Hapsi kendi derdinde valla
0 oy
(14,194 puan) tarafından
Ben de oğlum için çalışıp birikim yapmak istiyorum dedim kayinvalideme oda laf arasında 6 aylık olunca bırak bana dedi bende çok erken anne 1bucuk 2 yasa dgru memeden kesince ancak bırakırım dedim oda sen bilirsin dedi. Bence iyi niyetle söylemiştir boşver kalbini karartma laf lafa gelince sende dersin bebeğimin hazır olduğunu düşündüğüm de bırakırım anne de çık işin içinden 
(398 puan) tarafından
Tamam cnm
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Sen istemedikten sonra zorla alip bakacak senide calistiracak degil ya bosver takma he de gec
(398 puan) tarafından
Öyle yapıyorum cnm :)
0 oy
(798 puan) tarafından
Senin hayatin kimse karişamaz
0 oy
(1,860 puan) tarafından
Çalışmayı düşünmüyorsan bunu söylesene, sonuçta çalışmicaksan zorla çalıştıracak hali yok ya. He çalış aksan da ne güzel baksın işte 2 ya da 3 yaşında da bakar sonuçta
0 oy
(82 puan) tarafından
Karisma makinelere

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 435 göst.
5 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Kumdankaleler (0 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 196 göst.
0 oy
48 cevap 770 göst.
+2 oy