0 oy
976 göst.
Diğer kategorisinde (78 puan) tarafından
Eşimle akrabayiz. Biz şehir merkezinde oturuyoruz. Eşimin ailesi ve benim ailem ilçe de. Ziyaretlere önce kaynanam gile geliriz. Sonra annem gile geliriz ama kaynanam gilde geliyor sürekli bizle annem gile. Akrabam ne olacak diyorlar. Halbuki çokta birbirlerini sevmezler. Annem dedi ki neden sürekli bunlar sizle geliyor tek gelmiyorsunuz sürekli beraber hicbirsey anlamıyoruz. Biz onlara neden gitmiyoruz da onlar bizi sürekli rahatsız ediyor sizce kim haklı 

21 Cevaplar

0 oy
(1,150 puan) tarafından
Annen haklı canım, ne o öyle her seferinde bi suç işleyecekmiş gibi. Bi de ailen senle yalnız rahat vakit geçirmek ister. Niye sürekli maydanoz oluyorlar ki? Eşinle konuş, ben ailemle özel vakit geçirmek istiyorum, yalnız gidelim de. Eşin de sadece biz ikimiz gideceğiz desin. Ya da memlekete gidince ilk annemgile git. Hatta haberleri bile olmasın gittiğinizden. Bi de anlamadığım bu kadar birbirini sevmeyen akrabalarsa nasıl seni onlara verdiler ki? Kız vermek kolay mı 
(78 puan) tarafından
Yani annemle halam birbirinden pek hazzetmiyor büyük bir şey yok arada da. İşte herkesin aile düzeni var galiba rahatsız edilip durmak istemiyorlar
(1,150 puan) tarafından
Haklılar canım
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 553 göst.
0 oy
14 cevap 609 göst.
16 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Emir112021 (178 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 348 göst.
17 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Balbalkiz99 (22 puan) tarafından soruldu