Annemle sürekli bu konu için kavga ediyoruz. Anneme 5 dakika gel oturalım diyorum ya da kahve falan içelim diyorum. Eğer ezan okunduysa hemen namazı kılmak istiyor. Ya diğer ezanın okunmasına 2 saat var ya da daha fazla ama o hemen o namazı kılacak. Neymiş vakti geçiyormuş. Vakit geçmiyor aslında. Ya da evdeki işleri yapacak. Hiç vakti yokmuş. Tamam suçlayamam fazla vakit geçiriyoruz ama neden böyle anlamıyorum. Namazı 1 saat sonra kılsa ölecekmiş gibi davranıyor. Annem mi haklı, ben mi abartıyorum? Çok da bağlı biriyim anneme soğuk da yapamıyorum.
Beş dakka bekle namazını kılıp gelsin sohbetinizi öyle edin. Annen haklı
Bekleyemiyorum çok seviyorum ne yapayım
O zaman yanına bir seccade de sen ser :)
İyi fikir
Tabiiki annen haklı. Namazi vaktinde kilmanin fazileti daha büyük. O yüzden annen adına mutlu olman gerekir gıcık olmak yerine.😇
Aynı evdesiniz zaten namazını kılsın ondan sonra yap kahveni sende. İşleri de beraber yapın hem vakit geçirmiş olursunuz hemde ona yardımcı olursun
Namaz daha değerli ve annen doğru olanı yapıyor zaten
Bak şimdi sana şunu söyleyeyim Aslında sen o an kahveyi yaptıysan ikramı da koyduysan ve Ezan okunursa annenin öncelik olarak sünnete uygun olan kahveyi içip ikramı da yiyip sonra namazını kılmasıdır. Ya Hazırda olan bir şey sofrada bekletilmez bu Oruç için de geçerli Mesela şimdi oruçlu kişi önce oruç açmalı daha sonra namazını kılmalı.
sadece namaz degil ki mevzu kadinin kendine gore hir kosturmacasi var. sen ekmek elden su golden yasiyorsun. annenin ev icinde yetistirmesi gereken isler var sunu su saate kadar yapayimda az bi dinle eyim dedigi seyler var . kadinin kendi prgrami var . zirt birt senin keyfine gore isini givunu ayarlayamazki. cocuk degilsin yani. ben bugun utu yapacaktim cocuk kola doktu haliya haliyi yikadim mutfagi yikamisken korudordakileride atim dedim onlari yapmisken sildim camasirsuyu falan banyolar batti dusakabileri halledeyim dedim . utu hala duruo. simdi iftari yaptik kutfagi topladim bi on dk dinleneyimde sabah yapacagim utuyi simdi yapicam anca sira geldi. yani sana gore hava hos
Seri sen niye yazıp duruyon lise öğrencisi diye yani
tamam iste bende o yuzden dedim ekmek elden su golden herseyi annesi yaparak yasiyor ufak cocuk bekarken bizde oleydik yani bende oleydim. annem dort donerdi evde ben kicimi yayar otururrum .ev isi kosturmacasi yok haliyle annesinin kafasindaki is siralamasina kosturmacasini anlayamaz
Yaşının küçük olduğu açtığı posta ona göre değerlendirilsin diye. Sen niye rahatsız oldun bu durumdan hayırdır
Yok iki farklı post altında gördüm yorumunu ondan hemde Cananın yazdığı yorumda gayet yaşına göre olduğu için yazmak istedim
5 dakika namaz için anneni özlüyorsan bırakamıyorsan annen senle beraber yaşasın.
5 dakika dayanamıyorsan başka türlü nasıl dayanıyorsun anlayamadım Merak ettim
(Annen haklı tabiki de👏🏻)
Dinine önem veriyo vakitleri gecirmemeye çalışıyor onda kötü bisi yok bence taktir ettim keske bende ezan okunur okunmaz hemen kilsam namaz cok vakit alan bisi degil taş catlasin15 dk
Annen haklı kesinlikle
Beraber kılsanız bu sorun olmaz sana . Ne güzel yaşlandırmıyor namazını
1,501,847 soru
24,522,621 cevap
359,577 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın