0 oy
425 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Kizlar bugun diyetisyenden bir bilgi ogrendim siznle paylasmak istedm 

Az yiyorm yinede kilo aliyorm diyordaniz bu yontemi uygulayin 

Haftanin birgunu fazla yiyin diger gunler az vucudumz bizden akilli zatn az yiyor diyip yedklernizi yağa donderiyormus arada kendiniz simartin   :)

5 Cevaplar

0 oy
(14,062 puan) tarafından

Kız az yesem acımdan ölürüm :D

Ekmeksiz yemek yemek değildir sjsjsjsjsjs

tarafından
Bnde yemk yerm kili almaya çalsiyorm canim ama burdan cogu diyet yaptigi haldr vermiyorm diyodu o yuzden paylasmak istedm
tarafından
Ben ekmeği artık kahvaltıda yiyorum biraz hafifleme oluyor akşam da pilav yapıyorum saşatayla yiyorum ekmek yok..biraz da spor olsa iyi olacak ama yapamıyorum onu
-Reklam-
0 oy
(777 puan) tarafından
Valla kuzum süpersin çok teşekkür ederim.inan o kadar az yiyorum ki buna rağmen kilo veremiyorum çok üzülüyordum.abartmadan bir gün ödüllendireyim kendimi bakalım ne olacak 
tarafından
Dene canim kesnlkle insallh ise yarar
0 oy
tarafından
O zaman yarın yerim ben :D adadfafaf kız zaten öyle yapıyorum ben eşim evde olunca pazar günü kahvaltı falan baya gidiyo diyet falan kalmıyo 
tarafından
Haftanin bir gunu ödullendr kndini
tarafından
Öyle yapıyorum zaten canım
0 oy
(1,304 puan) tarafından
Yaa ama ben şunu ye aninda gider kilolar gibi bisey bekliyodun :))))
tarafından
Meteor duser o dedgn olmz :)
0 oy
(383 puan) tarafından
Kafama cok takıyorum valla 3aylik dogum yaptim geri dogum yaptigim kiloya yaklastim. Baska ne dedi diyetisyen varmi baska tiyolarin
tarafından
Bol bol su  yuruyus  canim evde mekik cek
(383 puan) tarafından
Yürüyüş keske yapabilsem canim ya cocukla cikilmiyo ki adam akilli :(  ama mekik ve su insallah daha sık yapicam.
Sende mi dogum kilolarini clvermeiyorsun canim
tarafından
Yok kuzu bn 2 ayyda verdim vucut kilo tutmuyordu  simdi almaya basldm kilo tekrardan
(383 puan) tarafından
Bende oyle canim dogum yapar yapmaz 63 kiloya dustum simdi geri 68 oldum boyunda 1.68 alisik degilim kiloya cok takiyorum

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 770 göst.
9 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Ahsenbennn (1,789 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 296 göst.
7 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 347 göst.
0 oy
1 cevap 369 göst.
14 Şubat 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yagmuruntopragi (245 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,693 soru

24,102,123 cevap

332,481 kullanıcı

...