0 oy
887 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (656 puan) tarafından
Her sene bir şekilde doğum günümde bir kavga çıkarıyor migdem yaniyor bulanıyor bilen bilir evimiz ortak araya bi duvar örüldü bu gün eşimde ise gitti sadece kaynım ben görümcem kaldık evde duvar orulurken 

Bizim çamaşır makinası kurulu değil ara holde duruyor eşim de balkonda sigara iciyo

Bende o inşaatın pisliğini temizliyorum eşime dedim ki makinayı kaldır orayı da temizlicem 1 dj dedi dedi durdu sonra da bağırdı sen laftan anlamıyor musun diye 

2 gün önce de görümcem doğum günümü hatırlattı eşime 

Eşim de tuttu dedi ki ben yanındayken senle kusecem ayın 27 sinde barisacam dedi sırf doğum günümü kutlamamak için ve ağzından doğum günün kutlu olsun diye bir çift söz bile duymadım geçen sene de öyle yaptı hiçbir şey demedi hep zehir etti bu sene de öyle .

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yani insan hediye istemiyor ne var gönlünü alıp kutlu olsun dese benim.kocam.hediye almaz pasta falan ama.her sene sarılır öper kutlu olsun iyiki varsın der o herşeye bedel oluyo zatenn
(656 puan) tarafından
Hediye filan istemiyorum kuzum ağzından doğum günün kutlu olsun diye söz duysam en pahalı hediyeden daha kıymetli olur ama yok her sene oldu gibi bu sene de kavga çıkardı ama ben onun doğum gününde çok güzel yazılar yazarım çok güzel kutlarım demek ki gözünde değerim yok
tarafından
Sende boşver uğraşma bile herkes hakettiği kadarını görür yapma bida
(656 puan) tarafından
Yok zaten yapmam beni bu günde ağlattı ya bundan sonra elimi surmem
-Reklam-
0 oy
(1,325 puan) tarafından
Yazik ya boyle dusuncesiz insanlar evlenmesin :(   dogum gunun kutlu olsun canim
(656 puan) tarafından
Teşekkür ederim kuzum kavga cikarmasa o bile yeter bana ama sürekli kavga cikariyo
0 oy
(8,061 puan) tarafından

Lisede vardı bu tarz çiftler sevgililer gününde küsüyorlardi geçtikten sonra birşey yokmuş gibi devam ediyorlardı :getlost::angel: eşin henüz ergenliğini tamamlayamamış sanırım canım duymazdan gel aynı davranisisende sergile onun için özel bir günde empati yapar belki 

(656 puan) tarafından
Yok kuzum ben onun doğum gününde resmen metin dosuyorum yazılar yazıyorum çok güzel kutluyorum ama ben degmiyorum demek ki bunları yapmaya
(8,061 puan) tarafından
Büyük düşüncesizlik. Tamam bu tarz günleri sevmiyor olabilir saygı duyarım ama böyle söyleyip kalp kırmaya da gerek yok diye düşünüyorum
(656 puan) tarafından
Kuru kuru kutlasa bile benim için yeter ama yok jutlamiyo
0 oy
(129 puan) tarafından

üzüldüm canm valla eşin sorunlu galba biraz Allah ıslah etsin  Doğum günün kutlu olsun :kissing:

(656 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(2,976 puan) tarafından

Ay çokta tin deseydin sanki sen kutlamadiginda dogum gunum kutlu olmiycak de kendini bi sey saniyo sende onunkinu kutlama olsun bitsin wpya durum koy dogum gunumu kutluyan herkese tesekkur ederim de kudursun :devil:

(656 puan) tarafından
Anlamaz kuzum kutlayanlar yeter sana der
(2,976 puan) tarafından
Eee. Birak anlamasn cnm hani niye bu kadar onemsiyosunki onun kutlamasini kendine pasta yap sevdiklerinle kutla ye gicik olsun cocugun varsa onunla resimler cekil durums koy kiz ez onu bisekilde karalar baglama kutlamazsa kendi duduncesizligi
(656 puan) tarafından
Kutlayıp kutlamamasi da sorun değil ki her sene kavga ciksriyo sanki bilerek bu günü bekliyo beni böyle ağlatıyor
0 oy
(415 puan) tarafından
Bazı insanlar özel günleri kutlamayı sevmiyor maalesef.. benim eşim de hiç sevmez, ama bilerek kavga çıkarsıysa çok ayıp etmiş tabi
0 oy
(592 puan) tarafından
Yazik... Esinin, ayni yastiga bas koymus hayat arkadasinin dogdugu gunu kutlamak, iki cift guzel kelam etmekten aciz. Hic uzulme, umursama. 

Nice mutlu yaslarin olsun!

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 853 göst.
27 Mart 2023 Diğer kategorisinde Benceemine (262 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 202 göst.
0 oy
0 cevap 46 göst.
1 Nisan 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Sda.aymina (105 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 236 göst.
4 Mart 2023 Diğer kategorisinde Miraeymen (594 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,911 soru

24,190,003 cevap

336,856 kullanıcı

...