+1 oy
101 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (14 puan) tarafından

Kızlar merhaba doğum günü kontrol hapı Adetin ilk günü mü kullanmaya başlanır yoksa adet bittikten sonra mı kullanmaya başlanır ve etkisini kaç gün sonra gösterir kullandıkları ne kadar zaman sonra korumasız ilişkiye giriyoruz önerdigınız bı marka var mı? 

8 Cevaplar

+2 oy
(367 puan) tarafından

2 veya 3. Gün başlanır 

-Reklam-
+2 oy
(367 puan) tarafından

İçtiğin günde etkili olur hemen 

+2 oy
(2,588 puan) tarafından

Canım tam olarak bilemiyorum ne zaman etki göstermeye başlıyor ama ilk ay yinede tedbiri elden bırakmamak gerek diye duymuştum.

Ne zaman başlandığını da unutmuşum 😊

+1 oy
(278 puan) tarafından

Hangi ilacı alırsan al hormonal bir şey olduğu için ilk 3 ay boyunca dikkatli olman gerekiyor sonra rahat olabilirsin ve çocuk düşünmeye başladığın an kesmelisin çünkü 1 yıl sonra etkisini yitiriyor 

+1 oy
(2,934 puan) tarafından

Yaz kullaniyieum adetin ilk gunu en gec 3uncu gunu baslamak gerekiyo 1 ay hemen etkisini gostermiyo once vucudun alismasi gerekiyo o yuzden + baska yontemle devam etmelisin en az 1 ay bana sorarsan al evde dursun adet oldugun aksam basla derim ilk 1 ay prezervatif 2inci ay geri cekilde 3uncu ay etkisini gosterir hic bi korunma yontemi yuzde yuz degil biliyosundur bu haplar bas agrisi donmesi fallan yapabiliyo onun icin aksam icmek en mantiklisi uykuda olur fark etmezsin uyandiginda o yan etkiler gecmis olur sevimli haplar diye bi app var onu tavsiye ederim saati gelince bildirim gonderiyo o an icip isaretliyosun haliyle unutmuyosun 

(755 puan) tarafından

Emzirenler içiyor yazmışlardı bu hapı bebeğim 1 aylık kullanabilir miyim 

(4,737 puan) tarafından

Yaz marka içilmiyor emzirirken canm 

(755 puan) tarafından

O zaman hemen ameliyat :) 

(2,934 puan) tarafından

Hayir canim emzirenler cerazetteden baska kullanamaz belki sey olabilir 1 yasini gectikten sonra bana cerazette sorun cikardi baska bi hap onermisti doktor oyle bisey olabilir 

+1 oy
(1,730 puan) tarafından

Her ilaca göre değişiyor. Ben 2. 3. Günü diye biIiyordum zlynda almaya başladım o ilk gününde başlanıyormuş. 

+1 oy
(582 puan) tarafından

Sizi korkutmak gibi olmasın ama ben doğum kontrol kulaniyom saatine bile dikat ediyom ama hamile olma olasigim var şüpheleniyorm yani demem oki sadece hapla korunmayın iki yöntem birlikte deneyin

+1 oy
(4,963 puan) tarafından

Yasmin alabilirsin adetin 1. 2. Yada 3. Günü alabilirsin 21 gün kullanıp 7 gün ara verip 8. Gün tekrar başlıyorsun ilaç içmediğin on7 gün adet olıyorsun yada aynî firmanın yazz tablet var onuda alabilirsin yazZ tableti ara vermeden her gün içiyorsun

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 53 göst.
0 oy
15 cevap 475 göst.
0 oy
3 cevap 132 göst.
7 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Sevvalinannesii (7 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,449,199 soru

23,801,402 cevap

317,405 kullanıcı