0 oy
366 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Cancagazlarim benim aile hikayemi bilen bilir zaten 

Benim kayın baba eşimi 6 sene dükkanda çalıştırıp biz birliğiz dedi ve haftalık iki yüz TL verdi sigortasız bide yemek kahvaltı evden beni bile çalıştırdı bedava niye diye sormayın. Gerçekten saftik çocuk olunca sorumluluk artınca işi zorda olsa eşim ayırdı işçi olarak devam ediyor ve 

Ben varlıktan yokluk çektim çok zor şeyler yaşadım o adam yüzünden ve dükkan kapanınca oda 

Bir işe girdi iki hafta çalıştı arabasını bile servis olarak kullandı maaş günü gelince adam 200 TL vermiş kayın babam bu ne demiş kıyameti koparmış bu bence ilahi adalet bence bize 200 TL verip bide dalga geçer gibi biriktirin diyordu 
Şimdi yüce rabbim kimsenin ahını yerde koymuyor gerçekten bana ne yasatsalar rabbim er yada geç onlardan misliyle alıyor 

2 Cevaplar

0 oy
(1,714 puan) tarafından
Canım haftalık 200 alıp nasıl gecim yaptınız. Vallah Allah yardımcınız olsun. Kendisi verirken normal Baska biri 200 verince az. 
tarafından
Evet iki alıyordu gece. Çalışıp bide kirayı çıkarıyordu başkada zırnık yoktu yeminle ya şimdi aynısı başına geldi kıyameti kopardı bize gelince iyiydi yüce rabbim hak yiyene öyle yapar
tarafından
Gecinemiyorduk ne gecinmesi benim hikaye çok uzun yani yokluktan okadar zor şeyler yaşadım ki etraftaki akrabalarım dalga geçiyordu kulağıma geliyordu şimdi işçi olarak asgarî ücret alıyor ben bu halime şükür ediyorum inanın beterin beterini yaşadım
(1,714 puan) tarafından
Evet cnm ya vallah cok zor haftalık 200 alıp ayda elinize bin TL bile gecmiyor. Bir evin mutfak masrafı aylık zaten bin TL. Rabbim daha güzel işler yerler nasip etsin. Senide takdir ettim o parayla evini gecindirmişşin
tarafından
Kız ses etsem bosancam biliyordum hep kendimi şöyle teselli etdim dar günün ömrü az olur bunlarda geçecek vs dedim kendi kendime
Ve eşime destek amaçlı eve el işi vs alıp yaptım ve bir sürü şey bu süreçte çok yıprandım çok ama şükür geçecek elbet işler ayrıldı ya aç bile kalsam zoruma gitmez er ne azından eşim eve getirecek artık maaş babası almayacak
-Reklam-
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Allah yarına bırakır, ama kimsenin yanına bırakmaz...
tarafından
Valla öyle oldu bide demiş ki sakın oğlum ve gelinim duymasın bizim bildigimizi bilmiyor

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 542 göst.
8 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ikra ece (498 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 423 göst.
7 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mestan_00 (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 843 göst.
26 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ben geldm (2,233 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 621 göst.
26 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,310 soru

24,181,636 cevap

336,346 kullanıcı

...