Kızlar ben ramazanda doğum yaptım 2020 de birlik oturuyoruz bebeğim 3 günlükken tüm gece ağladı kaynanam sürekli emzir ac cocuk ac diyor bende ne yapacağımı şaşırdım çok üzerime geldi eşimde annesine kızdı bağırdı kapıyı çarptı sonra kaynanam benimle eşimle 40 im çıkana kadar konuşmadı yemek yapmadı kendi tabaklarini topladı benimkini esiminkini bıraktı dikişli dikişli hem yemek yaptım hem iş yaptım hem cocuk baktım Bi odada çok zor günler geçirdim annemler geldi annemin suratına bakmadı doğru düzgün konuşmadı bir gün akşam elbise aşarken daha 40 im çıkmamış ezan okunuyordu ağladım Allah'ından bul Allaha havale ediyorum seni dedim yaptıkları insan düşmanına yapmazdı neyse 2021 de yine ramazanda meme kanseri olduğunu öğrendi ben geçen ramazan burnumdan gelmisti o ramazan da onun burnundan geldi ama ben onun bana yaptığını yapmadım ona herturlu yanında oldum hala da yemeğini evinin işini yaparım hergun hastaneden gelsinler yemek önlerinde çay aynı şekilde kızlar hersey karsikli kalbinizi temiz gonluzu ferah tutun ilahi adalet denen bisey var ben buna inanıyorum