0 oy
1,038 göst.
Diğer kategorisinde (211 puan) tarafından
Kızlar eltim bzie geldi kayananam yemeğe davet etti neyse o da geldi git çay yapbirazda kuru pasta getr ddi götürdüm çayı demeldim yaptım hamile halimle poğaçalar biraz sert gelmiş diye laf yapıyor yok bunu ısıtıp dolaba atmışsın o yüzden bu kadar sert olmuş ya ben bu halimel haziralmisim önüne kalmışım daha ne istiyorsun hiç acimiyir yaa benim halim yok doğumuna hemn hemn iki üç hafta kalmış ikidebir birini eve davet ediyor siz olsanız napardiniz tepkiniz nolurdu

25 Cevaplar

0 oy
(77 puan) tarafından
Bide sen yapta senin elinden yiyelim bak sen hamile halimle yapmışım teşekkür etceğine ne diyosun de. Gıcık oluyorum böylelerine çok biliyosan sen yap biz yiyelim 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ay virüs var ne davet ediyor o kadar insan sen bide hamilesin ya oda insan önüne getirmiş koymuş eline sağlık der ne insanlar ya hep bı hizmet bekliyorlar eltin az g..  kaldirsinda yardım etsin bide halini görüyor zaten  
(211 puan) tarafından
Hep böyle vala bıktım bn bu haldeyim demiyor yazık günah git gel git gel gecede yatamıyorm ağrıdan sızıdan ALLAH çocuğumun hakkını bırakmasın ona beni yargilayanlara inşallah
tarafından
Amin canim Allah ıslah etsin canım kız Miraç huzurum oglunmu olucak miracmi koyucan ismini
(211 puan) tarafından
Yok canım eşimin adı
tarafından
Hmm canım  sağ salim bebesini kucağına al bırak takma bebeğine odaklan Allah'a havale et Allah sabır versin sana
(211 puan) tarafından
Amin de yarın hem ev işi hem çocuğa nasıl bakicam diyorum
tarafından
Çocuğuna odaklan eltin gelip yapsın yeni dogm yapmış Olcan nasıl yapican yapsın kendileri çocuğa bakıyorum de emziriyorum de boşver nederlerse desinler çocuktan önemli değil ev işi
(211 puan) tarafından
Tabiki deil valla ne derlerse desinler hcbisy çocuğundan değerli değil
0 oy
(182 puan) tarafından
Birlik oturuyorsan anlıyorum seni ama eltim misafir değilki inanki hamileyim yoruluyorum desen kaynanan yok biz hiç getirmedik mi diyecek bende ayrıyım bu bebeğime rahatsızlıklarım oluyor doktora gidip geliyorum kayın pederim kadınlar gibi laf atıyor işte şimdiki gelinler plastik bebek gibi hastlanıyorlar bilmem ne karısı yetmiyormuş gibi oda söyleniyor sanki onun parasıyla gidip geliyorum saygımdan sesimi de etmiyorum ama insan üzülüyor işte ALLAH senin de yardımcın olsun 
(211 puan) tarafından
Amin bebeğimde yarın nasıl büyütecem hizmetlerinden bilemedim
(182 puan) tarafından
İnanki cnm benim şimdi 5 yaşında bir kızım var o zaman birliktim ve yeri geldiğinde kızımı emziremiyordum işlerinden dolayı kaynanam bir yanda görümcem bir yandan konuşuyordu bebeğimi düzgün emziremiyordum eşim benden ikinci çocuğu istediğinde ayrı ewe geçim öyle şükür çıktım ve şuan 21 haftalığım RABBIM senide kurtarsın
(211 puan) tarafından
Amin canım ayrı ev zor biraz
0 oy
tarafından
Eltinin işi ne o yapıp getirse ya sinir oldum ya hamile kadından iş beklenir mi. Pislikler
(211 puan) tarafından
Vala yapamam ddgn zamanda yok bn hamileydim bunu yapıyordum yok şunu yapıyordum ben ütü çamaşır temizlik yapıyorum riskim olmasına rağmen dah napim
0 oy
(3,104 puan) tarafından
İlk başta çayı yapmazdım halim yok derdim. İsteme şekli acayip. Emir kipi kullanılınca direk yapacağım varsa da yapmam hiç bir şeyi. Eşim bile bir bardak su ver dese vermiyordum. Kendin al bana da getir diyordum.  Şimdi öğrendi huyumu bişey isterken yapar mısın getirir misin diyor. 
tarafından
Aynı benden kız ilkzamanlar benim eşimde oleydi huyumu öğrendi de demez öle artık annesini filan uyardi  getireceğim varsa getirmem ben o ne öle emir verir gibi haklısın valla

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 1,262 göst.
20 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Hdyemahsun (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 265 göst.
24 Temmuz 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Leyla343480 (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 373 göst.
18 Haziran 2025 Özel Günler & Hijyen kategorisinde Cicek_annesi (725 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 529 göst.
5 Mart 2025 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,451 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,676 soru

24,158,021 cevap

335,198 kullanıcı

...