0 oy
516 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Deldirdigim yer bir hafta sonra altını tak dedi bugün bir haftamız oldu gece uykusunun ilk bir saati çok ağır geçiyor bende fırsattan istifade de bir kulağını değiştirdim diğerini ellemedim zaten huysuzlandi uykusu ağır olmasına rağmen yarın gece de diğerini takicam nasipse. Uyanıkken asla takamazdim izin vermezdi. Deldirdigim yer sakın takmamazlik etme çabuk kapanır kulakları çok küçük sonra bir daha deldirmeye gelenler oluyor biz ilkini deldirdik ama yenisini takamadik çok ağladı kapandı yine deldirmek istiyorum diye dedi bende uyurken takmayı düşünüyordum zaten ve başardım:D

image

11 Cevaplar

0 oy
(3,141 puan) tarafından

Cookkk tatlı duruyor yaa<3

tarafından
Sağol canım bı de yarın diğer kulağını başarırsam daha da mutlu olucam :D
(891 puan) tarafından
Canım küpeyi nerden aldin çok güzel
-Reklam-
0 oy
(7,934 puan) tarafından
Ne de yakismis Maasallah
tarafından
Sağol canım :))
0 oy
(887 puan) tarafından
Evet çok tatlı olmuş ama tehlike bı model cnm kendisininde rahatlıkla kavrayıp cekebilecegi etrafında çocuk olunca da cekebilecegi bı model degistirmeni tavsiye ederi şu alt kısımda bağlantı olması nokta küpe tarzı bişey kullansan daha doğru olur gibi ne geldi .erkek annesiyim bilemedim mantıklı gelmediyse dediğim salla gitsin ama bn takamazdm böyle korkardim
tarafından
O nokta gibi şeylerin arkasının canını acitacagini söyledi canım aldığım yer küpeyi. Abimize kardeşinin kulağı acıyor dokunmak yok dedik kızımda pek ellemiyor inşallah. Yani çıkma bakımından da bunun daha zor olduğunu söyledi
(887 puan) tarafından
Doğru bunların kilidi daha sağlam ama bana trhlikeki geldi cnm inşaallah bı sinti olmaz
tarafından
İnşallah canım teşekkür ederim yani o senin dediklerinin arkalari çıkarsa yutar dedi bunun çıkması çok zor dedi
(887 puan) tarafından
Bilemedim cnm sen genelde dikkatli ol elini gotururss
0 oy
tarafından
Kulgini ckmiyor mu cnm
tarafından
Yok kuzum çekmiyor 1 hafta boyunca hiç ellemedi çok şükür
(887 puan) tarafından
Bu arkası çıkanları vida gibi olanları oluyo cnm çevirerek sıkıyordum düşmüyor aklında bulunsun
tarafından
Belki sonra kizm olurda lazm olur canim
tarafından
Onların arkaları  canını acıtır dedi kuzum aldığım yer üstüne yattığı zaman falan
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Oy çok tatlı olmuş ama.
0 oy
tarafından

Cimcime çok tatlı olmuş maşallah   :)

0 oy
(30,110 puan) tarafından

Cok tatlı olmus masAllah kaç aylık 

0 oy
(53,902 puan) tarafından
sacini basini kulagini yesinler ne tatli duruyo cok yakismis ☺️
0 oy
(4,875 puan) tarafından
Ya bende mi değiştirsem acaba bizimki 1 ay filan geçti 
0 oy
tarafından
Oy maşallah çok tatlı çok yakışmış iyi günlerde kullansın ama bu küpeler sarkip kulak deliğini asaga cekmezmi ben toplu bir küpe seçtim şuan 5 yaşında hala takiyoz 
0 oy
tarafından
Ay maşallah ne kadar da yakışmış küpesi de çok tatlı çok minnoş . Ve top kupedense bu tarz küpeleri daha çok beğeniyorum güle güle kullansın fıstık :) 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 1,219 göst.
2 Aralık 2019 Diğer kategorisinde FatmaÇokAnne (188 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 386 göst.
0 oy
8 cevap 236 göst.
+2 oy
21 cevap 708 göst.
21 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Gamzee.&rana (699 puan) tarafından soruldu

Kategoriler