+2 oy
502 göst.
Diğer kategorisinde (608 puan) tarafından

Hastane için farklı şehirden dönüyorduk saat 9 da ıssız şehirlere uzak dağlık alanda biri çıktı önümüze ben alma tarafiydim kaç gündür kafamda acaba o saate orda napiyordu eşim almadı ( birgün başıma bişey gelse eminim merhametin için gelir)

21 Cevaplar

+6 oy
(3,754 puan) tarafından

Offf zaman o kadar kötü ki normalde bende yardım etmeyi çok isterim böyle bı durumda ama yine de almazdım güvenemem çünkü merhametten maraz dogarmıs Allah korusun kötü bişey yaşamamak için almazdım yani 

(608 puan) tarafından

Hep merhametimin kurbanı oluyorum ben alırdım ya 

-Reklam-
+5 oy
(1,886 puan) tarafından

almazdım... ben de aynı şekilde olsam beni almasalar yadırgamazdım

(608 puan) tarafından

Erkek gerçekten devir kötüde ben yine alırdım ya😂

+3 oy
(7,338 puan) tarafından

O taksici abiden sonra almam aldırmam 🥺

(608 puan) tarafından

Evet ya o adama çok da üzulmüstüm

(7,338 puan) tarafından

Bende o sesi hala kulağımda 

(608 puan) tarafından

Allah taksicilere kolaylik versin 

+2 oy
(5,388 puan) tarafından

Erkekse kesin almazdım güvenemem başına talihsiz bir olay gelen biri belli olur zaten o zamanda düşünürdüm alsammı diye 

(608 puan) tarafından

Erkek ti eşim direk geçti dedi hırlımı hırsızmı beli değil 

(5,388 puan) tarafından

Ekmek parası kazanmak için taksilerin başına neler geliyor güvenmek çok zor artık

(608 puan) tarafından

Evet gerçekten öyle taksicilik zor meslek

+2 oy
(162,341 puan) tarafından

ben yardim ederim alirim yaa snrda aldima pisman olurum genelde bu boyle olur hep

(608 puan) tarafından

Bende hep öyle oluyorum  merhametimin kurbanı olurum

(3,778 puan) tarafından
+1

Sen uzun suredir yurt dışındasın ya ondan bu merhametin bacım gel 2 sene kesintisiz yaşa bakam burda noluyo arabayi adamın üstüne surmezsen neyim 😅

(608 puan) tarafından

Yok canım ben yurt dışında değilim karıştırdın galiba:)

(162,341 puan) tarafından

hahahahahahahaha bana dedi o bana🤣🤣🤣

(608 puan) tarafından

Ayyyy pardon üsteki yorumu okumadan altakine cvp yazdim

+2 oy
(4,743 puan) tarafından

İnsanın almayınca vicdani sızlıyor ama canım devir öyle kötü ki canım kimden ne çıkacağı belli olmuyor o yüzden almazdım galiba 

(608 puan) tarafından

O saate orda napiyordu onuda çok merak ediyorum 😂

+2 oy
(5,305 puan) tarafından

Bu konuda vicdanım rahatsız olmuyor. Çünkü sonrasında pişman olmak için çok geç olabilir. En kötüsünü geçiyorum hırsızlar da çok. Özellikle eşimi tembihlerim ben varken almaz zaten ama yokken de almasın diye. 

(608 puan) tarafından

Eşimde hep bu kanıda

+2 oy
(1,781 puan) tarafından

Hayatta almazdim

(608 puan) tarafından

En iyiside öyledir ben merhametime yenilirdim

+1 oy
(12,219 puan) tarafından

Asla almam sonradan düşünüp de vicdan da yapmam çünkü gerek yok ne olduğu belirsiz insanları neden alalım ki bizi öldürmeyeceği ne malum belki silahı var

(608 puan) tarafından

Evet çokta merak etim dağın başında ne işi vardi

(12,219 puan) tarafından

Genelde kötü şeyler gördüğümüz için almamanız doğru olmuş büyük cesaret ister tanımadığın birini almak 

(608 puan) tarafından
+1

Evet haklısın 

+1 oy
(2,110 puan) tarafından

Almazdım öyle bir ortamda olduğu için 

(608 puan) tarafından

Merakta etim o saate orda napiyordu

+1 oy
(10 puan) tarafından

Dünya hassas kalpler için cehennemdir herhalde nasıl guvenebiliyorsunuz insanlar annesine babasına guvenemezken birde gecenin o saatinde o insan neden orada diye sorgulamaz mi insan

(608 puan) tarafından

En çokta o saate orda naptigini merak etim 

+1 oy
(3,106 puan) tarafından

Şehir içinde uzaktan tanıdık bile olsa almam ben. Bu dünyada kimseye güven yok

(608 puan) tarafından

Tanıdıkları da almiyorsunuz

(3,106 puan) tarafından

Almam neden alıyım, zaten arabada ben varsam eşimde kimseyi bindirmez. Canımızı sokakta bulmadık. Kimsenin arabasına da binmem

(608 puan) tarafından

Bende kimsenin arabasına binmem de tanıdıkları alma taraftariyim 

(3,106 puan) tarafından

Bu dünyada en büyük kötülük tanıdıktan geliyor

(608 puan) tarafından

Orası öyle en çok akrabadan darbe yemiş biriyim

0 oy
(21,512 puan) tarafından

Sanırım bizde almazdık özellikle erkekse 

(608 puan) tarafından

Evet erkekti

0 oy
(3,209 puan) tarafından

Esimede denk gelmis oyle almis 10 dk sonra ben baska bi yere gidiyorum deyip indirmis arabadan dedim sen manyak misin ya bicak silah bisey olsaydi ya sana zarar verseydi o son oldu simdi hic guvenli degil ortalik

(608 puan) tarafından

Eşimde öyle söyledi ya silahı varsa ya bıçağı varsa ya bizi gasp etse

0 oy
(525 puan) tarafından

Geçen eşimle yarim saat kaynanmalara arabayla gidiyorduk gece idi .arabayla giderken eşim dedi aa yeğenim karanlık onun gibi fiziği ben bile o sandım.esim biraz geri gitti onu almaya oda koştu koştu aynadan baktım önde oturuyorum eşime dedim o dur yok sanırım o değil bi arabaya bindi hemen Suriyeli ödüm patladı 10 dk sürdü eşim biraz onla konuştu ama ben cok korktum.

(608 puan) tarafından

Allah affetsin bende suriyelilerden bizim burda çok afkan var onlardan çok korkarım

0 oy
(3,778 puan) tarafından

Almaz jandarmayı arardım yardım edilecek bişey varsa onlar eder 

(608 puan) tarafından

Ayyy ne kadar mantıklı bişey hiç aklımıza gelmedi ya keşke aklıma gelseydi

(3,778 puan) tarafından

Yani o saatte orda ne olduğu belirsiz biri hemde bu devirde . Tehlikeli de olsa gariban da olsa en iyisi polise jandarmaya bildirmek . 

(608 puan) tarafından

Haklısın ya.    

0 oy
(5,423 puan) tarafından

Ben almazdım eşim de almazdı kesın. Bi de arabada cocuk falan varsa asla. 

(608 puan) tarafından

Çocuklarda vardı yanımızda hiç almayı düşünmedi eşim direk geçti 

0 oy
(4,475 puan) tarafından

Eşin haklı canım 

Bilemezsin neler duyuyoruz 

(608 puan) tarafından

Evet mantıklı olan odur

0 oy
(205 puan) tarafından

Biz Birgün kız arkadaşımla kamp yapan diğer arkadaşların yanına gidiyorduk gece önümüze biri atladı 35 yaşlarında üstü kanlıydı cok korktuk yardım edin fln dedı ben bastım gittim belkide kaza yapmıştı bilemeyiz dag yolundaydık sonra polisi aradık ne oldu bilmiyoruz ama arkadaşlara anlattık falan hıc rahat değildik o geceyi zor gecırdık 

(608 puan) tarafından

Keşke bizde polisi yada jandarmayı arasaydik hiç aklıma gelmedi 

(205 puan) tarafından

Evet arasaydınız keşke ama cok da merak etme yüksek ıhtımal serserinin biridir 

(608 puan) tarafından

Bilemiyorum ya 3 gündür aklımda acaba niye ordaydi acaba yardıma ihtiyacı varmıydı

0 oy
(1,509 puan) tarafından

Hayır almam ıssız yeri bırak kalabalık yerde bile almam hatta bazen otostop çeken insanlar görüyorum şehir içinde kapıları kilitliyorum öyle bişey görünce çünkü ortalık kötü kimin ne olduğu belli değil ya gasp ederse ya farklı bişey yaparsa diye düşünüyorum hep bu düşünceyi de eşim aklıma soktu birgün iki üç genç otostop çekiyordu aa yazık durağa gidecekler sanırım dedim durak uzaktı alalım dedim eşim asla böyle bişey yapma ben yokken kimin ne olduğu belli değil dedi sonra düşündüm hak verdim 

Bence sende böyle bi durumla karşılaşırsan böyle bi hata yapma canım sonunu önünü en kötüsünü düşünmek zorundayız 

(608 puan) tarafından

Evet eşimde hep senin gibi düşünüyor ama ben merhametimin kurbanı olurum hep ama keşke jandarmayı arasaydim

(1,509 puan) tarafından

Evet jandarmayı aramak mantıklı ama benim aklıma gelmezdi jandarma falan bir de ıssız bir yerde akşam saati ne yapacak ki insan i. Mi kurt mu belli olmaz gerek yok canım diyorum ya ben şehir içinde bile asla almam kimseyi mendil satanlardan bile korkuyorum bazen ışıkta dururken geliyorlar hemen kapıları camları kapatıyorum tek başına gidersen başına böyle bi durum gelirse aman haa sakın alayım deme 

(608 puan) tarafından

Yok tek başıma gitme ihtimalim yok ama çarşı ortasinda çok kişiye destek oluyom

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 1,863 göst.
0 oy
15 cevap 1,454 göst.
23 Kasım 2018 Diğer kategorisinde ❣️ Funda ❣️ (446 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 742 göst.
6 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Yawhehw (396 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 488 göst.
18 Ocak 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Oykulku (1,115 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,452,554 soru

23,846,305 cevap

319,606 kullanıcı

...