0 oy
752 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (44 puan) tarafından

Hanımlar iyi akşamlar benim kaynımın bayramdan sonra büyük ihtimalle nişanı olacak o zamanda yeni doğum yapmış olacağım bu arada aile arasında olur diye düşünüyorum sizce gitmelimiyim yoksa kalsın mi bir yanım gitme diyor bir yanım git diyor :ermm:

8 Cevaplar

0 oy
(7,118 puan) tarafından
Yeni doğum yapmış olacakmışsın canım.. Sen bilirsin ama gitmemek daha mantıklı . Sonuçta nisan bu .nasip olursa düğüne gidersin.
(44 puan) tarafından
Aynen canım öyle düşünüyorum ama işte eşim de biran gaza gelip gidelim diye tutturursa
(7,118 puan) tarafından
Esin gitsin kuzum. Kardeşi sonuçta . Senin çok ciddi ve önemli mazeretin var.
(44 puan) tarafından
Olmadı öyle yapayım ama benim yanımda kim kalacak o zaman da ben tek kalıyorum bebişle
(7,118 puan) tarafından
Uzakmisiniz canım .
(44 puan) tarafından
Canım ben kaynanamdayım ığdırda gelin de erzurum da yani biraz uzak bana gece felan yaparlarsa dönemeyebilirler
-Reklam-
0 oy
(222 puan) tarafından
Yeni dogurmuşsan gitmemek için mis gibi bahanen var canım, ben yıllar önce gittim hala pişmanım ;)
(44 puan) tarafından
Ay ne saçma insanlarmış ya allah yardımcın olsun canım
(222 puan) tarafından
Bi de iş yapmamisim siz olsanız yapar mısınız, gece yolculuk yaptık esimle nisan sabahı ordaydik, dinlenemeden nişana hazırlandık, bitti kız evinde kaldık ertesi gün yola çıktık, Nişandan sonra bulasiklari yikayacakmişim onu beklemişler ;) ay bi salaklar ki anlat anlat bitmez, eltimin anasinin kendi gelinlerine lafı gecmiyor; herkes nisandan sonra evine gitti kimse bi iş yapmadı benden beklemişler
(44 puan) tarafından
Yuh ya bebeği olan kadınsın manyaklarmış ya
(222 puan) tarafından
O zaman yoktu bebek
(44 puan) tarafından
Hım bende sandım doğum yapmıştın o zaman
0 oy
tarafından
Sen zaten kendi halin de olursun kaynınla eltinle konuşursun k bakma gibi eşin gitsin bence korona var hem o ortama bebeği sokma 
(44 puan) tarafından
Aynen canım ya gitmicem kararımı netleştirdiniz
0 oy
tarafından
Lohusa olacağın için gitme derim 
(44 puan) tarafından
Aynen ablam da diyor dakka bir çocuğu alıp emzireceksin hiç tat almazsın gitme diyor
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Kırk çıkmadan gezilmiyor bizim buralarda canım. Çocuğu kırk basar diye. Gitmemek için iyi bir bahane olarak kullanabilirsin doğumu canım

(44 puan) tarafından
Yani bizde de öyle işte eşim ne der bilemedim ki
(11,499 puan) tarafından
Bir ağzını ara bakalım
0 oy
(2,788 puan) tarafından
40ınız bile çıkmamış oluyor heralde gitmeyin derim 
(44 puan) tarafından
Yok canım 2 haftalık felan doğum yapmış oluyorum
(2,788 puan) tarafından
Gitme canım boşver hem ortalık karışık virüs var kendini de bebeğini de tehlikeye atma sen lohusa o daha küçücük 40ınız çıkmamış olacak felan siz daha çok risk altındasınız
(44 puan) tarafından
Aynen ya
0 oy
tarafından
Ne kadarlık olacaksın canım
(44 puan) tarafından
Canım 14-15 günlük ancak oluyorum
tarafından
Bilemedim şimdi içimde kalır dersen git bence yok kalmaz dersen gitme
(44 puan) tarafından
Canım bir yanım git diyor çocuklarım hep eksik kaldı böyle şeylerden bir yanım da virüs var hiç bulaşma gitme diyor
0 oy
(1,325 puan) tarafından
Sebebein var tabiki gitmemelisin bosver 

İlgili sorular

+4 oy
38 cevap 1,865 göst.
19 Ocak 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Annesininmasali (1,284 puan) tarafından soruldu
+2 oy
34 cevap 1,594 göst.
31 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde mirayasel (399 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 957 göst.
11 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Rabiafule2 (332 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 95 göst.
14 Nisan 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,437 soru

24,139,294 cevap

334,435 kullanıcı

...