Evet canım çok güzel güle güle giyin
Almadım da sorayım dedim ,güzel bi ayakkabıyla kolyelerle taçlandırırim dedim.dugun salonu değil dernek gibi bir yer tutuluyor
Bence çok güzel tavsiye ederim.
Çok sağol canım ❤️
Modeli güzel de rengi no bence lacivert yada mürdüm yada zümrüt yeşili
Bı bakayım olmazsa cnm
Bunun kremini bı arkadas giydi biraz kaba duruyor ama boyunuz varsa yakışır
Boy kestiririm diye düşündüm ,güzel bir ayakkabiyla kolyeyle kombinlerim dedim.dugun salonunda olmayacak ,bir dernekte olacak ,ama tabi insanlar gelir oynarlar
Zayıf biriyim ,acaba kalıpları darmiymis
Çok asil bence abartı taşlı tuşlu şeylerden sonra bu çok güzel en azından gelinle yarışmaya katılır gibi degil
Değil mi , düğün salonunda değilde dernek gibi bir yerde olacak çok şatafatli olmaya gerek yok diye düşündüm.guzrl bı ayakkabıyla kolyelerle uyumlu hale getiririm dedim
Nerde olcak nisan bana biraz agir geldi dugunluk sanki
Cnm düğün salonunda olmayacak ,dernek gibi bir yer tutulacak ,dernekte nasıl bir yer bilmiyorum
Hmm bilemedim ben sade giyerdim heralde ya bu bana agir ama ben zaten satafat sevmem
Nasıl modeller giyersin mesela cnm örnek resm atabilirmisin
Ben kaynimin nisaninda tul mavi elbisem vardi onu giymistim firfirli biseydi o zaman o modaydi yani ben boyle abiye tarzi degil gunluk kullanima da uygun olmayan ara bisey giyerdim
Model çok güzel ama renk olarak başka renk bakma şansınız varsa iyi olur
Çok hoş güzel ve zarif
Olur dimi cnm beğendin dimi
Çok güzel olur bence
Model güzel ama farklı bir renk olsa daha iyi olur gibi
Aslında kardesimde bu model var ,onunkini giymek istedim hani olmazsa başka bakayım dedim.dugun salonunda olmayacak dernek gibi bir yer oyuzden çokta abartıya kaçmak istemedim
1,477,810 soru
24,188,629 cevap
336,780 kullanıcı