0 oy
697 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Bugün anneme gittim.neyse geldik 2-3gundur azı dişlerinden zoru var sabah 4de fln kalktı eller ağızda hafif isali de var durmuyo zorlaniyo .altlı üstlü oturuyoruz.ciktik yukarı durmuyo işte anneanneden nazar değdi heralfe dedi ne alaka baba dedim annem mavi gözlü bunlara göre renkli gözlüler daha çok nazar degdirrmis inancı yaygın .siz görüyorsunuz hep hiç nazar olmuyo da gittik die mi oldu dedim.bisi demedi kaynana ara bulmak için dişten o dişten eller ağızda baksana dedi.bn dış için okudum dio. Karidan beter bu adam.yok elini yüzünü yıkayın .ateşi var mı var diyorum yaz sıcaklığının ateşi değil ama dio iki ateşi ayırt edebiliyrm dedim.sabah akşam onlar görüyor bi onlar okuyor zate kimse okuyamaz .kaynanaya hep diyorum bilmiş adam sevmem die.

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Cevabını guzel vermıssın tebrıkler... İyi nıyet falan degıl bu. Cekememezlıgın alası. 
tarafından
Ben cevap veriyorum ya kimse kusura bakmasın . Onların değil sadece bu çocuk zate anneme benziyor  sarışın fln bnm taraf onlarında etkisi var.bosina laf sokmaz
tarafından
Ahh bılırım aynı kayınpederden bende de var:)) cıldırır ıcten ıce bızım tarafa yakın olacak cocuk dıye. Halbukı bılmıyorlarkı annesının sevmedıgını cocukta sevmez. Anneyı sevın kı cocukta sevsın. Sen anneyı nefret ettır torun sevsım bekle ah beklersın daha. Sonra bu cocuk bemı nye sevmıyo ahanda fesatlıgından sevmyo.
tarafından
Can içi yavrumda benziyor bana .düşün alerjisi var oglumun eşimin ve gorumcemde var alerji alerjiden benziyor die seviniyorlar.sevinileck birşey mi dedim bozuldular.
tarafından
Yuzde 99.9 u aynı canım. Fesatlıktan kuduruyorlar. Bende ozellıkle hıssedıyorm esım sureklı dıyor bızımkılerı sevmeyecek dıye korkuyorum. Neden bu hısse kapıldın dedım. Sennkılerı hep goru bızımkılere uzak olur dıye korkuyorum bak dusunceye bak. Demısler bellıkı buna. Dedım bende babannen senı vok sevıyormıs sen neden sevmıyorsun annen sevmyor dıye. Cocugun sevıp sevmemesı annesıne tavırlarına baglı. Cocuk annesını aglarken gorunce sevmez. Yada benm kayınpederm hırcın severdı ben ızın vermyorm ayrı ama ona kalsa dove dove sever. Oyle adamı hangı cocuk severkı. Bosuna bızımkılero fazla goruyo az goruyo dıye uzulme. Cocuklar kımı sevıp sevmeyeceklerını bılıyor dedım.
-Reklam-
0 oy
(7,930 puan) tarafından
Bi işin olsa 2 dakka tutuver desen tutuvermezler.Lafa gelince birinciler.Erkek haliyle çocuk bakımına ne diye karışıyor .
tarafından
Varya herşeyi çok biliyor boguyo insanı .sanki 10cocuk bakmış adam haliyle
0 oy
(539 puan) tarafından
Çocuguna her zaman oku. Nas felak ayetel kursi. Yasin oku. Nazar insanı hasta eder. Peygamberimizin buna benzer bir hadisi vardı. 
0 oy
(13,672 puan) tarafından
Bizde de renkli gözlünün nazarı çok değer denilir :)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 219 göst.
+1 oy
6 cevap 346 göst.
0 oy
3 cevap 241 göst.
0 oy
20 cevap 1,233 göst.
16 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Busraaaaaaaaa (7,265 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,776 soru

24,419,750 cevap

351,482 kullanıcı

...