0 oy
650 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

Kizlar detox suyu yapan var mı 7 bucukta yaptim az once bitirdim degisik yapan var mı ben kabuk tarcın maydonoz salatalık ve limondan yaparım 3 yıldır cok güzel ödem attiriyo yağ yakici ozelliğide var bazende elma atiyorum kabuklarini soyup

10 Cevaplar

+1 oy
(11,499 puan) tarafından

Ben dükan bira yapıyorum ve elma tarçın karabiber kaynatıp içiyorum çok faydasını gördüm

tarafından
Ne kadar zamanda ne kadar kilo veriyosun nasil yapiyosun anlatir msin rica etsem ?
(161 puan) tarafından
Bnde bekliyim
(11,499 puan) tarafından
Pko var diye başladım ben diyete canım. 75 di kilom. 60 a indim 6 ayda. Spor programı indirdin internetten sabah akşam onları yaptım. Dükkan bira; bir tane sallamalı yeşil çay kaynatıyorsun ne kadar yapmak istersen mesela bir bardak mı bir litre mi ona göre suyunu koy kaynasın içine limon ve soda sade soda dök soğuyunca iç müthiş ödem gidiyor
(11,499 puan) tarafından
Elmalı cay da da elmayı böl dörtte su ile kaynar sonra içine bir çay kaşığı tarçın bir çay kaşığı karabiber ve limon koy iç buda çok faydalı canım
(11,499 puan) tarafından
Sabahları aç karnına açlık otuda içebilirsin canım bir bardak için 12 tane açlık otu koy kaynar iç. Sabah insanın iştahını kesiyor
(11,499 puan) tarafından
Bitki çayları çok iötim bu dönemde ben birde canım. Kayısı çayı papatya çayı yeşil cay beyaz çay falan bunlarında etkisi var açıkınca yeşil cay kayısı çayı falan içiyordum açlığım gidiyordu. İlk dönemler insan zorlanıyor sonra vücut artık alışıyor. Ekmek zaten demiyorum. Ekmeğin faydasını başka yiyeceklerden alıyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ne kadar ne attgni yaz bakmmmm
tarafından
Bi tane limkoo bi tane salatalık  bi iki tutam maydonoz 3 4 dal kabuk tarcin iki litre su canikommm
0 oy
tarafından
Dolaba mı koyuyorsun  ben yapıp dışarda bırakıyorum tadı tuhaf oluyor
tarafından
Dolaba koymuyorum soğuk su icmiyorum yağ dondurucu özelliğinden dolayi ilik icmem lazim tadina bisey olmuyo genelde ama cabuk bitiriyorm ben zaten
0 oy
(3,749 puan) tarafından
Faydası var mı bnde uzun, zamandır diyetteyim ama değişiklik yok yarın deneyeyim tarifi rica etsem tam verir misin 
tarafından
Olmaz mı kuzum vücut alısmis icer icmez idrara cikiyorm afedersin ödem atiyorum bnim bacaklarim ince kalcam buyuk degil sadece göbek var iki tane bebe doğurdum onun icin vermem lazim  faydasi oldu 3 4 kilo verdm kisa bi zaman önce devamkeee :)
tarafından
Cnim bi limon bi salatalik bi tutam  maydonoz kabuk tarcin iki litre suya istersen kaynatipta icebilirsin oylede oluyo
(3,749 puan) tarafından
Tamam cnm teşekkür ederim sabah ilk işim yapmak olacak ama tarçın toz var olur mu cnm
(8,294 puan) tarafından
Şokta kabuk satılıyor alabilirsin
(3,749 puan) tarafından
Evden çıkamıyorum ki şok çk uzak, bana
0 oy
(2,848 puan) tarafından
30 tane kiraz sapını 3 bardak suyla 7 8 dakika kaynatıp kapatıyorum soğutuyorum ertesi gün iciyorum akşamdan yapiyorum
tarafından
Bende kiraz sapini kaynatip iciyorum faydasi oluyo güzel
(2,848 puan) tarafından
Kesinlikle oluyo
(5,268 puan) tarafından
Kiraz sapının göbege iyi gelir mi
(2,848 puan) tarafından
Bilmiyorum ki canm insallah gelir umidiyle
0 oy
(2,848 puan) tarafından
Bi ara dükan birası yapip içtim ama su an emzirdigim icin yapamiyorum onu 

3 su bardağı suyu kaynat içine 1 cay kaşığı yeşil çay at 5 dakka demle üstüne yarim limon ve 1 sise maden suyu koy üç 15 gün yap 1 hafta ara ver cok ise yariyo 15 kilo verdim onunla
tarafından
Kiz bende neler var neler günlük bi saat egzersiz yapiyorm :) leslie yapiyorum sguat yapiyorm mekik bisiklet hareketi duvarda sinav bir suru
(1,499 puan) tarafından
Benim kizim 19 aylık emiyor dukan birasını yapıp içsem birşey olur mu
(2,848 puan) tarafından
Valla ole herseyi deniyorum bnde
(2,848 puan) tarafından
Yesil cay zayiflatiyormus cnm bnmkide 14 aylik o yuzden içmiyorum günde 1 bardağa izin veriliyo
(1,499 puan) tarafından
Hımmm benimki zaten zayıf iyice kötü olur neysesenin memeden kesince içerim artık
0 oy
(54,061 puan) tarafından
esim maydanoz limon cubuk tarçınla yapiyo
tarafından
Hee bende salatalikta var cano
(54,061 puan) tarafından
bidw yatmadan yoğurda zencefil zerdecal karabiber bide bi baharat vardi adini unuttum ondan koyup yiyor
(54,061 puan) tarafından
heh sumak hatırladım ☺️
0 oy
tarafından
Kız ayşegül maydanoz tüketemem de başka ni detox önersene bana ya  

Zaten aç kalmaktan bulantıdan 2 3 kilo vermişim detox suyu içsem daha iyi olur diyorum ama hamilelere göre ne var bilmiyorum 
0 oy
(5,268 puan) tarafından
Göbeğin gitti mi canm hiç bnde göbek var ya 
0 oy
(12,524 puan) tarafından

Hiç yapmadım canım :D

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 253 göst.
0 oy
3 cevap 162 göst.
0 oy