0 oy
893 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

kizlar bu kremi kullanan varmı eczaneye sordum bunu önerdi cilt rengini aciyormus lekeleri gideriyomus ??

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kullanmadım ama netten yorumları okudum emzirenler için sıkıntılıymış..bir de çok ince sürmen gerekiyor %2 olan ideal olanıymış bu biraz daha derin izler içinmiş..sen yine de iyice araştır..fiyatı neydi bu arada ben de düşünüyorum 
tarafından
Derin izler var bende çil filan lekeler kaç senedir bitmedi . 13. TL cnm
-Reklam-
0 oy
(1,150 puan) tarafından
Evet bunu duydum, iyi bir kremmiş ama ben kullanmadım canım 
0 oy
(421 puan) tarafından
Bende de çok fazla leke vardı canım doktor differin jel diye bişey verdi ve bana çok iyi geldi o çok düzeldi suratım bundan memnun kalmazsan aklında bulunsun 
0 oy
tarafından
Post yukarı çıksın 
0 oy
(1,714 puan) tarafından
3 gün önce bende eczsye gittim almak için eczacı şimdi kullanma kışın kullanılıyor bu krem dedi vermedi. Çildini daha kötü yaparsın yazın dedi 
0 oy
(6,973 puan) tarafından
Ben kullandim canim ama yuzde 2 si olani ve gayet etkili oldu bende
tarafından
Bu etkili olmaz mı cnm yüzde 4.ú kullandinmi
(6,973 puan) tarafından
Bu daha etkilidir canim tenin hassas ise dikkatli sur once bir dene ufak bir yerinde. Yuzde 4 daha teesirlidir.ben sadece 2 sini kullandim
tarafından
Ha iyi o zmn cnm dün gece yatmadan önce sürdüm şükür birsey olmadı
(6,973 puan) tarafından
O zaman sorun olmaz insaAllah zaten gece surmeni oneririm gunese cikilmayacak surunce, ben 1 haftada etkisini gordum
tarafından
Ya esim yuzune sürdü onun yüzü kıpkırmızı oldu sabah geçti ama niye öyle olduki eşime gelmedimi acaba
(6,973 puan) tarafından
Olabilir boyle yorumlar cok okumustum kizarmalar soyulmalar filan, o yuzden ben yuzde 2 al dedik esime eczacida zaten bunu onermis. Esine gelmedi demek ki sende sorun yapmiyorsa guzel
tarafından
Anladım cnm eşim kullanmasın zaten onda pek birşey yok deniyim dedi domates gibi kızardı :))
(6,973 puan) tarafından
:)) guzel sonuclar alirsin insaAllah
tarafından
Saol cnm insalla iki gündür kullaniyom eşim etkisini göstermiş diyo valla gidiyo lekeler diyo:)
(6,973 puan) tarafından
Inanirim bana cok yaradi :)
tarafından
Kaç günde lekeler gitmeye başladı cnm çünkü artık kurtulmak istiyom bekarken devardi  bir senedir evleyim halen var
(6,973 puan) tarafından
Ben yuzde 2 sini kullandim 3 gun icinde faretmeye basladi 1 2 hafta kullaninca bayagi fark oluyir

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 180 göst.
2 Mayıs 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Birhilall (1,854 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 137 göst.
26 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Nurss (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 252 göst.
26 Şubat 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Pelin20 (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 381 göst.

Kategoriler

1,474,678 soru

24,143,067 cevap

334,563 kullanıcı