0 oy
885 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

kizlar bu kremi kullanan varmı eczaneye sordum bunu önerdi cilt rengini aciyormus lekeleri gideriyomus ??

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kullanmadım ama netten yorumları okudum emzirenler için sıkıntılıymış..bir de çok ince sürmen gerekiyor %2 olan ideal olanıymış bu biraz daha derin izler içinmiş..sen yine de iyice araştır..fiyatı neydi bu arada ben de düşünüyorum 
tarafından
Derin izler var bende çil filan lekeler kaç senedir bitmedi . 13. TL cnm
-Reklam-
0 oy
(1,150 puan) tarafından
Evet bunu duydum, iyi bir kremmiş ama ben kullanmadım canım 
0 oy
(421 puan) tarafından
Bende de çok fazla leke vardı canım doktor differin jel diye bişey verdi ve bana çok iyi geldi o çok düzeldi suratım bundan memnun kalmazsan aklında bulunsun 
0 oy
tarafından
Post yukarı çıksın 
0 oy
(1,714 puan) tarafından
3 gün önce bende eczsye gittim almak için eczacı şimdi kullanma kışın kullanılıyor bu krem dedi vermedi. Çildini daha kötü yaparsın yazın dedi 
0 oy
(6,973 puan) tarafından
Ben kullandim canim ama yuzde 2 si olani ve gayet etkili oldu bende
(6,973 puan) tarafından
:)) guzel sonuclar alirsin insaAllah
tarafından
Saol cnm insalla iki gündür kullaniyom eşim etkisini göstermiş diyo valla gidiyo lekeler diyo:)
(6,973 puan) tarafından
Inanirim bana cok yaradi :)
tarafından
Kaç günde lekeler gitmeye başladı cnm çünkü artık kurtulmak istiyom bekarken devardi  bir senedir evleyim halen var
(6,973 puan) tarafından
Ben yuzde 2 sini kullandim 3 gun icinde faretmeye basladi 1 2 hafta kullaninca bayagi fark oluyir

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 180 göst.
2 Mayıs 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Birhilall (1,854 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 135 göst.
26 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Nurss (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 252 göst.
26 Şubat 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Pelin20 (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 379 göst.

Kategoriler

1,474,134 soru

24,134,903 cevap

334,255 kullanıcı