0 oy
650 göst.
Diğer kategorisinde (456 puan) tarafından
Kızlar dün yine aynısı oldu bu sefer birkaç saniye daha uzun sürdü demir ilaci da kullanıyoruz onbir aylık.bebegim neden oluyor çok korkuyorum ya 

9 Cevaplar

0 oy
(1,186 puan) tarafından
Bi bilgim yok kuzum geçmiş olsun 
(456 puan) tarafından
Sağol cnm ikidir ağlarken sesi gidiyor neefs alamıyor çok korkutuyor bizi ya
(1,186 puan) tarafından
Ben daha doğum yapmadım ama yakınlarımız bebeklerinde görüyorum bazen korkuyorum
(456 puan) tarafından
Cnm ins senunkinde olmaz o gördüğün bebeklerde de beş on saniye gidiyor mu sesleri
(1,186 puan) tarafından
Evet gidiyor ve morarıyor annesi üfürüyordu yüzüne sonra düzeliyordu bilmiyorum neden öyle yaptığını sende dene belki işe yarar
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok ağlayınca her bebek ugunur canım 
(456 puan) tarafından
Canum çok aglamadi dün ikinci kez oldu babası sallayacakti ayagindaydi bebeğim kalkmak istedi 11 aylık kalktı eşim tekrar ayağına koyunca bağırdı ağlamaya başladı daha hemen ağlamaya başlar başlamaz nefesi gitti eşim kaldırdı bir on saniye fln sesi kesildi sonra ağlamaya devam etti normal mi cnmn olur mu çoğu bebekte çok panik oldim o an ne yapmaliyim
0 oy
(30,144 puan) tarafından

Endise etme bazı bebeklerde oluyor 

(456 puan) tarafından
Cnm on saniye fln sesi gitti nefes alamadı o an ne yapacağımı şaşırdım çok korktum
(30,144 puan) tarafından
Kucagina al sırtına hafifce vur  korkma duzelir
0 oy
tarafından
Neden olduğunu bilmiyorum ama bir arkadaşımın kızı da öyleydi ağlarken çok ugunuyordu şu an üç dört yaşında tamamen geçti sayılmaz hala ağladığında aynı şekilde oluyor uzun süre
0 oy
(1,183 puan) tarafından
Benimlide öyle canım doktora söyledim kan ilavına devam edelim dedi kansızlıktan olur dedi
0 oy
tarafından
Bilgim yok çok geçmiş olsun
0 oy
tarafından
Hangi demir ilacını kullanıyorsun ve neden kullanıyorsun .. benim kızım demir ilacı yüzünden hastanelik oldu girmediği ağlama krizleri kalmamıştı kömür gibi  doldurdu bezini büyük abdesti kömür gibi olmuştu.  Kucaktayken sakin bırakınca krizler falan. 
0 oy
(6,190 puan) tarafından
Bazi bebeklerde olur nefesi kesilir yuzune falan ufleyip iyice nefesini kesmeyin kucaginiza almaniz yeterli
0 oy
(469 puan) tarafından
Canım 2 yasında kızım var aglayınca morarırdı bı kere bayılmıs gibi olmustu ertesi gün hastaneye goturdum demir eksikliği cıktı demir ılacı verdi kullandık bıraz azaldı ama bazen aglayınca arada oluyor bende cozmus degılım ilacını falan hep kullanıyoruz
(456 puan) tarafından
Canım demir ilacı bizde kullanıyoruz sizinde mi nefeesi gidiyor birde cnm o an ne yapıyorsun nefes alsın diye ben aşırı korkuyorum ya
(469 puan) tarafından
Ufluyorum kendine gelsin diye su çarpıyorum yuzune falan

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 131 göst.
2 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Katibe Anne (165 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 511 göst.
13 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Ayse55alya_ (156 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 218 göst.
7 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Kubramustafa (66 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,378 soru

24,123,980 cevap

333,633 kullanıcı

...