0 oy
219 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (66 puan) tarafından
1 buçuk yaşındaki kızım ağlarken kayınbabam annen mi dövdü seni nerene vurdu gibi şeyler söylüyor yapmamasını doğru bişe olmadığını söylüyorum ama devam ediyor kızım benden soğucak diyr korkuyorum 

8 Cevaplar

0 oy
(6,696 puan) tarafından
Kişi kendinen bilir işi işte 

Kendi çocuklarını dövdüyse torununa da öyle diyordur belki 
-Reklam-
0 oy
(7,984 puan) tarafından
Büyük oğluma da aynısını diyip duruyordu k. Baba bende evet ben dövdüm evde dövülecek insan çokta neyse dedim kapadı çenesini sen sert dille uyarlanan lazım anlamıyorlar yoksa
(66 puan) tarafından
Söylüyorum çocuk konusunda sert kurallarım olduğunu çok iyi biliyor ama devam ediyor gerçekten neden anlamıyor bu büyükler
(7,984 puan) tarafından
Kıt kıt çünkü
0 oy
(1,917 puan) tarafından
Bizimkilerde bu zihniyet var eşimin tarafından bn hep şunu derim sizene çocuk bnim değil kizarmda dovermde  susarlar snra
0 oy
tarafından
Yedi yirmi dört çocuk dövüyorum de
0 oy
(4,236 puan) tarafından

Büyüklerimizin sıradışı lafları ;) kızım bir şeye çarpıp düşmüştü anneannem de hadi orayı ak et demişti hayır anneannesi oranın ne suçu var Hira kendi çarptı düştü diye anlatmıştım bir daha bunu yapmadı. Buna bile tahammülüm yok benim o duysam çıldırırım sakın müsaade etmeyin şimdi önlem almazsanıd ileride ağladığı her şeyde suçlu arayacak evladınız 

0 oy
(1,535 puan) tarafından

Kız benimki de öyle :D benim kız da ben sorarım noldı diye baba dövdü der eşim sorar noldu diye anne dövdü der soğumazkorkma dalgaya al geç

0 oy
tarafından
Kayınpederin böyle devam ederse soğur zaten kızınla çok ilgilen soğumaz senden kayınpederinlede muhattap olma 
0 oy
(2,262 puan) tarafından
Annemde öyle der hemen takılmıyorum şuan ama biraz daha büyüdüğünde anlayacak yaşa gelince uyarıcam devam ederse baya sert tepkim olur o zamanda zaten dilim sivridir bidaha diyemez 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 220 göst.
0 oy
12 cevap 644 göst.
29 Aralık 2023 Diğer kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 426 göst.
12 Mart 2023 Diğer kategorisinde SL (1,296 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 215 göst.
19 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu