0 oy
373 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
tarafından yeniden açıldı

3 gündür temizlik yapıyorum geldiğimden beri yoldan hiç dinlenmedim mecbur yapıyorum kapalı ev bile nasıl tozlanmış bide ev beyaz olunca Son aylara da giriyorum ayaklarım hareket ettikçe şişiyor karıncalanıyor :) vakit bulsamda girsem dedim anca şimdi müsait oldum sabah baktım gene yine aynı olmuş pislenmiş :D  

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

Ooovvvvv kolay gelsin bacikoo:)

tarafından
Sağol balım benim
-Reklam-
0 oy
(2,018 puan) tarafından
Kolay gelsinnn canimmm, evin isi bitmeeeeez bitmiyor :D
0 oy
(7,094 puan) tarafından

Guya bizde yaptik valla 30 haftalik hamileyim yine ayni oldu en azindan incesine cok girmiycem ama yine ustunden gevicem evin ayni oluyo valla bitmiyo temizlik isi bacim bitmiyorrrr gençlik elden gidiyeeaaahhh :D

tarafından
Hemde ne gidiyah :D
0 oy
tarafından
Ev işi nankör
0 oy
(163,553 puan) tarafından

Kiz sumrmeyraa kaynanan gelsinde kirletsin emii ;):D

tarafından
Sevdaaaa ne zaman böyle yazsan birşey çıkıyor ya o geliyor yada biz gidiyoruz sus kız tut o ağzını :D zaten yeni derdim geçti
(163,553 puan) tarafından
☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️
0 oy
(2,071 puan) tarafından
Ev işi çok nankör ya daha 4-5 gün önce genel temizlik yaptım perdelere kadar sanki hiç yapmamışsın gibii
tarafından
Doğuma az kaldı ya ben yıkamadım en son 1 ay önce yıkadım balım bide doğumdan sonra annem gelince yıkarım, dün camları falan sildim, hamile hamile herşeyi yaptım ama gel gör ki sanki hiç ellememişim
(2,071 puan) tarafından
Bende öyle kuzum 40+3oldum hadi bebis temiz eve gelsin dedim ama ev pislendi bebis gelemedi

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 278 göst.
0 oy
2 cevap 52 göst.
8 Temmuz 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Simsek21 (1,791 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 144 göst.
0 oy
1 cevap 137 göst.

Kategoriler

1,476,964 soru

24,176,551 cevap

336,134 kullanıcı

...