0 oy
464 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Sağlık ocağına gittim oğlum 18 ay aşısını olduğu zaman boy kilo olcmemisti bende gittim merak ettim bide hamileyim hani kan ilacı versin bide kayıt yapsın ne kayıt etti ne kan ilacı verdi ne çocuğun boyunu kilosunu ölçtü neymiş virüs varmış tamam da ben tedbirini alıp geldim bana diyor böyle basit şeyler için gelme dedim amaliyat için mi gelecem sağlık ocağı zaten basit şeylere bakar . Bana virüs var diyenlere ne eldiven takmış ne maske ne dezenfektan var ne sürekli temizlemiyolar. ama hiçbir kimseyi kabul etmiyorlar virüs varmış e peki nasıl olacak ben 4 aya girdim hala kaydım yok. Bu sağlık ocağı kaydını baskanyere nasıl aliyyoruz . Yani her şehirde bakıyorlar ya İstanbul gibi biyerde dikkat edip bakiyolar ama burda hickimseyi kabul etmiyorlar üç ay içinde üçüncü gidişim hala aynı çok sinirliyim k

8 Cevaplar

0 oy
(1,797 puan) tarafından
E devletten de e nabız dan da degistirebiliyorsun cnm
tarafından
Yaa nasıl oluyo
(1,797 puan) tarafından
E devletten sağlık bakanlığı sitesinden degistirebiliyorsun yada e nabız dan aile hekimi değiştir sağlık ocağı değiştir oluyor diye biliyorum cnm
tarafından
Tamam canım hemen bakacam
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kaydini yapmalari lazımdı bir ay sonra aşın var senin 
tarafından
Şikayet et saglik bakanligina kayit yapmak zorundalar
tarafından
Bana diyo ki senin adın aklımda ben bı ara yaparım e yap işte hepintopu kimlik bilgisi girecen
tarafından
Saçmalık yaa valla canim direk sikayet et
tarafından
Ya oğlum 21 ay hala boyunu kilosunu bilmiyom bana bilgi vermek zorunda değiller mi
tarafından
Vermek zorunda canim hastalandigimiz zamanda gitmeyelim benim kizimin kalp atışlarını dinletmediler bana devamli bahane buldular cimere şikayet  edecem dedim izlem yapacaklari zaman kalp atışlarını dinlettiler
0 oy
tarafından
Şikayet et canım maske eldiven takmak zorundalar. Ben de 2 hafta önce götürdüm gayette baktılar bunların isine gelmemiş bence
tarafından
Aynen öyle gelmiyor üstelik takmiyolarda arkadaşım sağlıkçı diyor şikayet etsemde pek bı şey fayda etmsz
tarafından
Olsun sen yine de et maske filan takmıyorlar de virüs var ya bence üstüne düşerler
tarafından
He olur canım keşke video alsaydim
tarafından
Olsun canım sen söyle gerisini Allaha havale et. Oturdukları yerden para gelsin istiyorlar terbiyesizler
tarafından
Çalışsalar vallahi içim acimicak kim görse kapıdan yolluyolar nasıl olacak böyle yaa bemimnoglum 21 aylık ben kilosunu boyunu bilmiyom yaa ben kan ilacı alamiyom kilomu bilmiyom kansizmiyim tansiyonum varmı yani ben bunları bilmiyorum yaa
0 oy
(1,772 puan) tarafından
Bende doktorumdan memnun değildim gittim eşimin sağlık ocağına onun doktoruna direk aldı kaydımı istediğin sağlık ocağına git doktorla görüş direk ordan alabiliyor kaydini 
tarafından
Ha öyle oluyomu tamam canım bı e devletten bakım yoksa giderim sıkıldım bu kardan hicbisey yapmıyolar
0 oy
tarafından
E nabızdan degıs canım 
tarafından
Öyle yapacam canim bı bakayim
tarafından
İlgisiz seyler bende degıstım doktoru gecen sene bir de azar yedim resmenn hemsıre den en 3 kez gitmem de hemde en sonunda hanımefendi keyfimin kahyası mısınız doktorunuz ilgisiz begenemezsem saglık ocagını da degısır im size hesap mı verıcem dedım kapandı cenesı
tarafından
Canım aynen ben halledyim e najizdan istedimi seciyommu
tarafından
Yer varsa doktorda ıstedıgıne gecebılrısın canım
0 oy
tarafından
Şikayet et sağlık bakanlığına yada cimere..enabızdan da doktoru değiştirebilirsin
0 oy
(2,263 puan) tarafından
Saglık bakanlıgına şikayet et bak bakalım nasıl bakıyorlar ilgileniyorlar 
0 oy
(4,234 puan) tarafından
Benim saglik ocagimda ayniydi hamileyken virus falanda yoktu izlem icin falan aramiyorlardi kendileri girermis megersem hanimefendiler saglik bakanligina mail yazdm ama benim orda kaydim gorunuyormus oysaki ben gitmedim bile e nabizdan degisebilrsin canm aile hekiminj
tarafından
Tamam canım çok saol

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 111 göst.
0 oy
1 cevap 112 göst.
+2 oy
2 cevap 62 göst.
20 Ağustos 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kayla4 (81 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 122 göst.

Kategoriler

1,477,406 soru

24,183,098 cevap

336,455 kullanıcı

...